بازم سلام
حتی همانطور که حتما میدانید برای نسخه آزمایشی Norton هم کرک هست!
خیر کرکی که کار کنه وجود نداره. طراحی نرم افزار و اپدیت بعدی اجازه کار کردن کرکی رو نداده. یکی از معروف ترین مشخصات سیمانتک طراحی نرم افزاراشون هست.(در پست قبل عرض کردم فقط تریال ریستر هست. تریال ریستر کرک نیست چون هیچ گونه تغییر در سورس برنامه نمیده)
حتی برای کاسپرسکی
بازم کرکی که کار بکنه وجود نداره برای کسپرسکی .و بلک لیست کی های لو رفته هر روز اپدیت میشه .
نکته اصلی اینجاست که اکثر کمپانیهای ضد ویروس، درآمد اصلی آنها از محل فروش نسخه های شرکتی است و نه خانگی
اولا نسخه های خانگی باهم فرق داره. مثالی که زدین avast هست. که نسخه رایگانش فقط یک نسخه خالی و بدون امکانات دیگه هست. نه فایروال داره نه امکانات همراه با یک نرم افزار سکوریتی که دلیلش هم ترقیب شدن برای خرید نسخه اصلی و کامل هست اینترنت سکوریتی که باز هم خانگی هست ! نه برای رضای خدا
دوما نسخه شرکتی eset که عرض کردم از سرور اپدیت با کرک ویا با سریال به راحتی کار میکنه. باور نداری همین الان از خود سایت eset دانلود کن
بحث هولهولکی پست دادن نیست!
منظورم مثل قسمت دوما بالا بود.
به همین دلیل من با استدلال شما کاملا مخالفم
ببینید مشخصه که این جور بحث ها نتیجه ای نداره. بلاخره هرکسی به یک نرم افزار خاصی علاقه داره و دوست نداره صحبت های دیگران رو قبول کنه دلیل اینکه من بجای اینکه بیام eset رو با دانش محدودی که دارم نقد کنم ضعفش رو توی رایانه های خود کاربران نشون دادم همین بوده. بجای اون میشه قدرت نرم افزاری رو روی 100 ها رایانه دید از همین فروم. شما مطمئنا به هیچ عنوان لینک های پست اول رو کامل ندیدید. افرادی دیگه ای هم بودن که مثل شما چون با مورد خاصی برخورد نداشتند فکر میکردند که ایست یک تکیه گاه امنیتی کاملی هست اون موقع من یک لینک از پست اولم که هنوز چند دقیقه نشده بود که فرد اصلی تایپ کرده بود براشون ارسال کردم و ایشون ترقیب شدن ویروس رو چک کنند که نتیجش هم ویروسی شدنش بود.
به هر حال من قصد نقد کردن نداشتم چون اینجاش قابل پیشبینی بود. وقتی نتیجه هست نیازی به مقدمه نداشت.