تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: آیا نود32 و اسمارت امنیت مناسبی دارند؟!

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

بازم سلام

حتی همانطور که حتما میدانید برای نسخه آزمایشی Norton هم کرک هست!

خیر کرکی که کار کنه وجود نداره. طراحی نرم افزار و اپدیت بعدی اجازه کار کردن کرکی رو نداده. یکی از معروف ترین مشخصات سیمانتک طراحی نرم افزاراشون هست.(در پست قبل عرض کردم فقط تریال ریستر هست. تریال ریستر کرک نیست چون هیچ گونه تغییر در سورس برنامه نمیده)

حتی برای کاسپرسکی

بازم کرکی که کار بکنه وجود نداره برای کسپرسکی .و بلک لیست کی های لو رفته هر روز اپدیت میشه .

نکته اصلی اینجاست که اکثر کمپانیهای ضد ویروس، درآمد اصلی آنها از محل فروش نسخه های شرکتی است و نه خانگی

اولا نسخه های خانگی باهم فرق داره. مثالی که زدین avast هست. که نسخه رایگانش فقط یک نسخه خالی و بدون امکانات دیگه هست. نه فایروال داره نه امکانات همراه با یک نرم افزار سکوریتی که دلیلش هم ترقیب شدن برای خرید نسخه اصلی و کامل هست اینترنت سکوریتی که باز هم خانگی هست ! نه برای رضای خدا

دوما نسخه شرکتی eset که عرض کردم از سرور اپدیت با کرک ویا با سریال به راحتی کار میکنه. باور نداری همین الان از خود سایت eset دانلود کن

بحث هولهولکی پست دادن نیست!

منظورم مثل قسمت دوما بالا بود.

به همین دلیل من با استدلال شما کاملا مخالفم

ببینید مشخصه که این جور بحث ها نتیجه ای نداره. بلاخره هرکسی به یک نرم افزار خاصی علاقه داره و دوست نداره صحبت های دیگران رو قبول کنه دلیل اینکه من بجای اینکه بیام eset رو با دانش محدودی که دارم نقد کنم ضعفش رو توی رایانه های خود کاربران نشون دادم همین بوده. بجای اون میشه قدرت نرم افزاری رو روی 100 ها رایانه دید از همین فروم. شما مطمئنا به هیچ عنوان لینک های پست اول رو کامل ندیدید. افرادی دیگه ای هم بودن که مثل شما چون با مورد خاصی برخورد نداشتند فکر میکردند که ایست یک تکیه گاه امنیتی کاملی هست اون موقع من یک لینک از پست اولم که هنوز چند دقیقه نشده بود که فرد اصلی تایپ کرده بود براشون ارسال کردم و ایشون ترقیب شدن ویروس رو چک کنند که نتیجش هم ویروسی شدنش بود.

به هر حال من قصد نقد کردن نداشتم چون اینجاش قابل پیشبینی بود. وقتی نتیجه هست نیازی به مقدمه نداشت.

2. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezariza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام عزیزان من همین eset رو داشتم تازه ورژن smart security شو و آخرین ورژن 4.2 . تا آخرین روز هم به صورت آفلاین آپدیت کرده بودمش یه یوزر نیم و پسورد هم داشت که تا یک ماه بعدش Valid بود ولی سیستمم دچار مشکل بود و هر بار که باهاش اسکن میکردم هیچی پیدا نمی کرد. علت آلوده شدنش هم به خاطر فلشی بود که به سیستم زدم. یک تروجان (.EXE) که اسمش یه عدد تصادفی بود و به صورت Hidden بود توی فلش بود . من خودم فهمیدم که این فایل اجرایی EXE که حجمش فقط چند صد کیلو بایت بود یه برنامه مخرب هست ولی وقتی به صورت مشخص همین فایل رو با این ESET SMART SECURITY که نسخه کامل تر (فایروال دار) NOD 32 اسکن میکردم میگفت مشکلی نیست!!!!!!!!! حتی من خودم با SEARCH ویندوز این تروجان رو توی SYSTEM 32 ویندوز پیدا کردم و پاک کردم. از تاریخ ایجاد شدنش و مشخصات دیگش فهمیدم این همون تروجان توی فلش بود .به خاطر تکثیر در دایرکتوری های دیگه ویندوز تاثیری نداشت تا اینکه به توصیه JAX عزیز Kaspersky Internet Security 2010 رو نصب کردم و آپدیت کردم و در طی اسکن 5 تا تروجان پیدا کرد و همشونو Disinfect کرد و سیستم دوباره نفس راحتی کشید.من خودم از بهتر بودن Kaspersky به خصوص بسخه فایروال دارش (INTERNET SECURITY ) اطمینان داشتم ولی فقط به خاطر ضعیف بودن سیستمم از Eset استفاده میکردم.
    به همه هم توصیه میکنم از کسپرسکی استفاده کنند.

4. این کاربر از rezariza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

هر آنتي ويروسي محاسن و معايب خاص خودش رو داره ولي با يک يا چند ويروس نميشه گفت کدوم آنتي ويروس بهتره و در موردش بطور وحشتناک قضاوت کرد .از بين آنتي ويروس هاي kasper , NoD32 , Avast , Avira , Norton ,... که تاکنون استفاده کردم دو آنتي ويروس Avast و Nod32 رو به خاطر کمترين مشکل در کارکرد و تداخل در سيستم ، قبول کردم . نود 32 در بخش تنظيماتش يه گزينه براي تيک زدن داره که بصورت پيش فرض غير فعال هست و اگه فعال بشه به هر چيز مشکوک و غير قابل اعتماد گير ميده . در قسمت تنظيمات و زير مجموعه همه بخش هاي حفاظتي و وب و ايميل و .... گزينه اي بنام Potentially Unsafe Applications وجود داره که اگه تيک بخوره به کوچکترين مورد مشکوک گير خواهد داد و قرنطينه خواهد کرد و بعد آپديت که قرنطينه دوباره چک ميشه اگر ويروسي بود به شما اطلاع خواهد داد .
    مشابه اين گزينه در کسپر هم در موقع نصب وجود داره که فکر کنم اکثرا اين گزينه رو تيک ميزنن و اسم Other Applications هست .
    Last edited by saeed774; 24-04-2010 at 12:27.

6. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

هر آنتي ويروسي محاسن و معايب خاص خودش رو داره ولي با يک يا چند ويروس نميشه گفت کدوم آنتي ويروس بهتره.....

فکر میکنم توی این مدت کم با این حجم دیگه نمیشه گفت یک یا چند ویروس. تعداد بیشتر از این حرف هاست.

8. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من خودم نود دارم ولی زیاد هم قبولش ندارم!
    به نظر من بزرگترین مشکلش اینه که همه چیز رو Delete می کنه و اصلا انگار سازنده هاش نمی دونند قابلیت Clean چیه! ولی AVG همه چیز رو Clean میکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ولی خواب این مشکلات همه ماله نود32، ورژن های قدیم یش هست! نسخه 5 این مشکلات رو نداره! من خودم با AVG 13 مقایسه اش کردم. وجه مشترکشون این بود که هر دو کل فایل های سیستمی و اجرایی رو با نام ویروس Virut می گرفتند ولی هیچکدوم Clean نمی تونستند کنند. و فقط Quartine می کردند!

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    شما نباید در تاپیک های قدیمی پست بدید!

از تاپیک اصلی استفاده کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •