تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 30 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 294

نام تاپيک: هفته 31 لالیگا / ال کلاسیکو 160 / بارسا برد و به صدر بازگشت!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

گرچه کل کل روی نتایج گذشته هیچ فایده ای نداره ولی خب ...

همین فصل 2007-2008 که 4تا بهتون زدیم! فصل 2004-2005 هم 4تا دیگه زدیم. فصل 1994-1995 هم از اون خبرا بود؟ اون فصل هم 5 تا خوردین که!
    2009 که یک 6-2 تو پرونده رئال هست، 2004 و 2005 هم دو تا 3-0 . (اون 4 تا هایی که زدید 4-2 و 4-1 بودند) ، سال 94 هم که یک بار بارسا رئال رو 5-0 برد و دقیقا یک سال بعدش رئال بارسا رو .

توی سه بازی قبل از بارسا 9 تا گل خوردین

در مورد پلگرینی هم، فعلا که مارو تو صدر جدول نگه داشته تیمی که کاملا احیا شده رو پابه پای تیم شما کشونده.
    بله، کار پلگرینی واقعا قابل تحسینه .

فصل 20070-2008 با ویارئال ، از شما یه مساوی گرفت

فصل 2007-2008 با ویارئال ، از شما 6 امتیاز تو لیگ گرفت! تو بازی رفتیتون 3-0 باختین! تو نیوکمپ 2-1 شما رو برد تا با خاک یکسان بشین!
    اگه ویارئال دو فصل پیش از رئال یک امتیاز گرفت و از بارسا 6 تا، همین فصل پیش بارسا خودش شش امتیاز از رئال گرفت!

اگه اینطوری بخوایم مقایسه کنیم خب امسال هم رئال از تیم دسته دومی Alcorcón ؛ 4-0 باخت. سال 2006 هم یک 6-1 از زاراگوزا باختین! باخت 4-0 از لیورپول پارسال هم که هست...

هر تیمی رو نگاه کنیم از این نتیجه ها داره، این که دلیل خوب و بد بودن نیست! اتفاقا این 6-2 رو بگذاریم کنار هر دو تیم مقابل جدیدا مقابل هم هم بردهای خوب داشتن و هم باخت های خوب.

کفه ترازو هم 68-61 به نفع رئاله ... درسته که اون سمتیه ولی اونقدرها اختلاف زیاد نیست.
    --

به هر حال، اینها ربطی به بازی این هفته نداره ... چیزی که مهمه اینه که هر دو تیم این فصل آماده بودند و هر دو هم کاملا نیاز دارن این بازی رو ببرن . همونطور که کرایف هم گفت این هفته برای بارسا خیلی حساسه و می تونه همه چیز رو بدست بیاره یا همه چیز رو از دست بده.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

عزیزم شما معلومه طرفدار کی هستی ؟
    منچستر ؟ والنسیا ؟ بارسلونا ؟
    تکلیفتو با خوت مشخص کن بعد گلاب پاشی کن!
    واسه من هم سواله!!!!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گرچه کل کل روی نتایج گذشته هیچ فایده ای نداره ولی خب ...
    ما هم همین رو میگیم! بعضی ها فکر کردن چون یه فصل خوب نتیجه گرفتن...

2009 که یک 6-2 تو پرونده رئال هست، 2004 و 2005 هم دو تا 3-0 . (اون 4 تا هایی که زدید 4-2 و 4-1 بودند) ، سال 94 هم که یک بار بارسا رئال رو 5-0 برد و دقیقا یک سال بعدش رئال بارسا رو .
    از فصل 77 تا 82 هم رئال همش بارسا رو 3 تا و 4 تا زد!

توی سه بازی قبل از بارسا 9 تا گل خوردین
    ابن بازی جزء ال کلاسیکو بوده؟! من این رو انکار میکنم! مدرک و منبعتون چیه؟

بله، کار پلگرینی واقعا قابل تحسینه .

اگه ویارئال دو فصل پیش از رئال یک امتیاز گرفت و از بارسا 6 تا، همین فصل پیش بارسا خودش شش امتیاز از رئال گرفت!
    بحث مربی هست، یا تیم رئال؟ من داشتم کارنامه ی پلگرینی رو مقابل بارسا میگفتم.

اگه اینطوری بخوایم مقایسه کنیم خب امسال هم رئال از تیم دسته دومی Alcorcón ؛ 4-0 باخت. سال 2006 هم یک 6-1 از زاراگوزا باختین! باخت 4-0 از لیورپول پارسال هم که هست...

هر تیمی رو نگاه کنیم از این نتیجه ها داره، این که دلیل خوب و بد بودن نیست! اتفاقا این 6-2 رو بگذاریم کنار هر دو تیم مقابل جدیدا مقابل هم هم بردهای خوب داشتن و هم باخت های خوب.
    همیشه همینجوری بوده! جز بعضی مواقع که یه تیم مدام اون یکی رو میبرده.

کفه ترازو هم 68-61 به نفع رئاله ... درسته که اون سمتیه ولی اونقدرها اختلاف زیاد نیست.
    دوست عزیز، دارین از 21 امتیاز حرف میزنین البته من هیچ وقت به این چیزا اعتقاد نداشتم!

آدم برای موفقیت باید گذشته رو فراموش کنه و فقط به آینده نگاه کنه.

به هر حال، اینها ربطی به بازی این هفته نداره ... چیزی که مهمه اینه که هر دو تیم این فصل آماده بودند و هر دو هم کاملا نیاز دارن این بازی رو ببرن . همونطور که کرایف هم گفت این هفته برای بارسا خیلی حساسه و می تونه همه چیز رو بدست بیاره یا همه چیز رو از دست بده.
    صد در صد تایید میشه. خوشبختانه، انگار از نظر بازیکن هم، هر دو تیم مشکلی ندارن! همه صحیح و سالم هستن...

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ابن بازی جزء ال کلاسیکو بوده؟! من این رو انکار میکنم! مدرک و منبعتون چیه؟
    منظورم در سه الکلاسیکوی قبلی بوده:

بارسا 2 - 0 رئال (رفت سال پیش)
    بارسا 6 - 2 رئال (برگشت سال پیش)
    بارسا 1 - 0 رئال (رفت امسال)

در سه ال کلاسیکوی قبل، رئال 9 گل خورده . درسته جمله ام در پست قبلی واضح نبود و یک کاما لازم داشت

بحث مربی هست، یا تیم رئال؟ من داشتم کارنامه ی پلگرینی رو مقابل بارسا میگفتم.
    اوه ... حواسم نبود به اینکه پلگرینی اون موقع مربی ویارئال بود!

دوست عزیز، دارین از 21 امتیاز حرف میزنین البته من هیچ وقت به این چیزا اعتقاد نداشتم!
    21 امتیاز در 90 سال ! اونقدرا زیاد نیست

صد در صد تایید میشه. خوشبختانه، انگار از نظر بازیکن هم، هر دو تیم مشکلی ندارن! همه صحیح و سالم هستن...
    فقط تو رسیدن کاکا شک هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

[QUOTE=saxiass;4816066]
    ما فعلا تو فکر بازی با آرسنالیم چون اون بازی واسمون مهمتره .
    ال کلاسیکو که دیگه واسمون ارزشی نداره بی خود بخواهیم در موردش بحث کنیم چون نتیجش معلومه ...
    راستی دوستان که هنوز اون شش گل خاطر مبارکشون هست؟؟؟

پ.ن: دیروز کلی به شرت پاره کاسیاس خندیدیم [
    دمت گرم حرف دل همه رو زدی آخه شما برین ننگ 6 تایی رو پاک کنین تا بعد.
    در ضمن راسینگو که ما 4 تایی کردیم شما 2 تا زدین خوشحالین!
    آخی دلم براتون میسوزه لیون و آلکورکان بد جوری همراهی نمودند رئال کبیر رو
    اشکال نداره به MESSI مسیج میدم میگم 10 تا بیشتر نزنه باشه!
    [QUOTE]QUOTE=B L A S T E R;4818220]
    افکار بچه گانه همیشه تو فوتبال هست!
    ما هم به ویارئال 6 تا زدیم و اتلتیکو و بردیم !!! ولی بارسا از یکیش به سختی تساوی گرفت ار بعدی هم خورد!
    خوب که چی دلیل میشه!
    یکم سطح فکرتو اگه ببری بالا دیگه بت نمیخندیم : )
    عزیزم شما معلومه طرفدار کی هستی ؟
    منچستر ؟ والنسیا ؟ بارسلونا ؟
    تکلیفتو با خوت مشخص کن بعد گلاب پاشی کن!
    در ضمن به کاسیای خندیدی ما هم به والدز یه عمر خندیدیم که شرتشو تا گردنش میکشه بالا!
    و به قول خودش کچل میکنه تا تعادلش به هم نخوره!
    نمی دونم این رو که نوشتید با من هستید یا با کسی که از من نقل قول کرده؟؟؟(لطفا مخاطبتون رو درست مشخص کنید)
    ولی به هر حال باید بگم که من همیشه همه جا گفتم عشق من بارساست (یک بارسایی که عاشق دیدن باخت منچستره!)...شما یه پست،یه نشونه یا کلا هر چیز دیگه که ثابت کنه من طرفدار تیمی به غیر بارسا هستم رو کنید(البته به غیر بازی تیم هایی که تیم رو بروشون منچستره) منم حرفتون رو قبول می کنم و اصلا بخش ورزشی رو می بوسم میزارم کنار.
    Last edited by masud-000000; 06-04-2010 at 20:23.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آبيدال ال‌كلاسيكو را از دست داد

بازيکن فرانسوي بارسلونا در بازي با آرسنال مصدوم شد و ديدار برابر رئال مادريد را از دست داد.

اريک آبيدال بازيکن تاثيرگذار بارسلونا در دقيقه 52 بازي برابر آرسنال در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا به شدت از ناحيه آشيل پاي راست احساس ناراحتي کرد و مجبور شد زمين را ترک کند.

آبيدال به تجويز اوليه پزشک تيم براي 10 روز آينده استراحت خانگي خواهد داشت.

پاي راست آبيدال به شدت دردناک بوده و اين بازيکن حتي قادر به حضور در تمرينات سبک تيم خود نيز نيست.

به اين ترتيب مکسول هافبک تدافعي بارسلونا در بازي شنبه آينده با رئال مادريد در ترکيب ثابت حضور خواهد داشت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چهارشنبه 18/01/1389

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض گوارديولا: بعد از آرسنال نوبت رئال مادريد است

سرمربي بارسلونا پس از برتري مقابل آرسنال گفت: حالا ديگر نوبت رئال مادريد است.

جوزپه گوارديولا در نشست خبري خود گفت: پيروزي برابر آرسنال برخلاف آنچه که اکثر خبرنگاران تصور مي‌کنند فقط به خاطر درخشش ليونل مسي نبوده و به خاطر کار تيمي به پيروزي رسيديم.

سرمربي بارسلونا افزود: کار تيمي باعث شد در جنگ تاکتيکي برابر همتاي خود به پيروزي برسيم و اين مسئله را مديون بازيکنان خوش فکر و تاکتيک‌پذير خود هستم.

گوارديولا عنوان کرد: از همين لحظه به بعد فقط به رئال مادريد فکر مي‌کنم و به هواداران بارسلونا قول مي‌دهم برابر اين تيم به پيروزي برسيم. براي مردان من ورزشگاه سانتياگو برنابئو زمين غريبه‌اي نيست و بارسلونا در هر جاي جهان که بازي کند،‌ همچنان بارسلونا است.

شب گذشته بارسلونا در زمين خود با 4 گل مسي و با نتيجه 4 بر يک برابر آرسنال به پيروزي رسيد. بارسا شنبه آينده به مصاف رئال مادريد مي‌رود.

کد:
    چهارشنبه 18/01/1389

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض هديه لاپورتا به كوچكترين هوادار بارسلونا

کوچکترين هوادار بارسلونا کاتالونيا مي‌تواند به لطف مديرعامل اين باشگاه تماشاگر ويژه ال‌کلاسکيو دربي اسپانيا باشد.

امي (Amy) کودک 6 ماه اهل بارسلونا داراي کارت رسمي هواداري است. خوان لاپورتا ،مديرعامل باشگاه بارسلونا، به کوچکترين هوادار بارسلونا يک بليت رايگان ال‌کلاسيکو دربي هديه داد.

اين کودک مي‌تواند به همراه مادر و پدرش در هتل لامادريدا يک شب اقامت رايگان داشته باشد.

بازيکنان بارسلونا نيز در مراسمي با هواداران رسمي باشگاه خود عکس يادگاري گرفتند و به آنها قول دادند براي شکست دادن رئال مادريد تمام تلاش خود را صرف کنند.

ال کلاسيکو دربي شنبه شب هفته آينده در سانتياگو برنابئو برگزار مي‌شود.

کد:
    چهارشنبه 18/01/1389

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

در مورد پلگرینی هم، فعلا که مارو تو صدر جدول نگه داشته تیمی که کاملا احیا شده رو پابه پای تیم شما کشونده.
    زیاد خوش بین نباشید. چون الان امتیازها برابره. با اختلاف 1 گل زده بیشتر صدر جدول هستید که اصلا تو اسپانیا تفاضل گل مهم نیست. در واقع بارسلون الان صدر جدول. کمالوند هم این همه بازیکن داشت بهتر از این نتیجه میگرفت
    اصلا چرا کل کل می کنید؟ بازم مسی 4تا گل میزنه کلی میخندیم
    -------------------------------
    حالا اینا به کنار. بودن یک مدیر محترم در جمع هواداران و کل کل کنندگان برا من خیلی جالبه آقا بن نشم یه وقت شوخی بود

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

بارسلونی ها بدجوری مغرور شدن. امیدوارم شنبه شب درس خوبی بهشون بدیم.
    همه تیم ها امیدوارند که بارسلون رو ببرن ولی بیخیال بابا میبریم دیگه. برا پیش بینی کردن هم تو فکر این باشید که رئال چندتا میخوره
    رونالدو هم که بظرم از مسی بهتره و هزاران هزار دلیل دیگه
    اینم حرفیه فقط نمیدونم چرا مثه بچه کوچیکا تا روش خطا میکنن اعصابش خورد میشه همه رو میزنه. آخی بازیکن در این سطح خیلی باید دمش گرم باشه که نتونه به اعصاب خودش مسلط باشه. رونالدو هم بازیکن خوبیه
    --------------------------------------
    آقا اینجا چرا پستا 2تا یکی نمیشن؟ من فکر کردم این پستم میچسبه به بالائیه. مدیران ادغام کنید لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •