اگر هم بخوایم نکات مثبتی رو که شما میگی این فیلم داشته در نظر بگیریم، باید گفت که صد در صد این نکات سیاسی بود و اهداف خاصی رو دنبال میکرد.
اگر هم بخوایم نکات مثبتی رو که شما میگی این فیلم داشته در نظر بگیریم، باید گفت که صد در صد این نکات سیاسی بود و اهداف خاصی رو دنبال میکرد.
منظورم همین بود
متشکرم که وقتی نبودم درست حرف منو توضیح دادی
چار دیواری از بقیه بهتر بود. چه از لحاظ کارگردانی چه داستان و چه بازیگری.
زن بابا سریال متوسطی بود که فقط سعی داشت تماشاگر را به هر قیمتی بخندانه.
دارا و ندار که فاجعه بود. نمیدونم چرا ده نمکی اصرار داره که اشتباه ادا کردن کلمات میتونه تا این حد بامزه باشه و موقعیتهای طنز ایجاد کنه. شخصاً معتقدم که ایشون اصلاً اینکاره نیست!
چهاردیواری از نظر محتوا و پختگی فیلمنامه اول بود.. زن بابا از نظر خندوندن خلق الله. دارا و ندارم که کسی اصلا جزو فیلمهای نوروزی به حساب نمیاره یه جور مستند فقر بود. ولی من خودم با زن بابا بیشتر حال کردم فقط به خاطر علی صادقی و سوری خانم.
lol
امروز داشتم جدول " پشت صحنه " رو میخوندم دیدم نوشته
زن بابا اول
دارا و ندار دوم
چهار دیواری سوم!
موجبات خنده مارا فراهم آورد : دی
از این رو بود که فهمیدیم این نظر سنجی رو تو همون دفتر خودشون که با سردبیر جمعا 14 نفر میشن برگذار کردن!
زن بابا خوب بود ولی چهار دیواری از نظر محتوا و طنز هم سریال خوبی بود
4 دیواری.. چون فرق داشت.. امیر جعفری هم عالی بود..
دارا و ندار تنها چیزی که نداشت خنده بود. لابد به این اشتباه گفتن کلمات رویگری و مرجانه گلچین میگن خنده! زکی!
واقعا که این دو تا بازیگر خوب خودشونو تو این فیلم مسخره حیف کردن.
دارا و ندار هم چین بد نبود
دیگه نه به این حد
شما اگه نقد دارا و ندار رو چند شب پیش از شبکه تهران میدیدی این حرف رو نمیزدی. اونجا بیشتر ضعف های ضایع اونو جلوی ده نمکی گفتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)