اقا یکی از دوستای ما یه2170 داره دکم وایرلسش لمسیه وسط نوتبوک
نمیدونم 2300 اینجوریه یا نه
---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:12 AM ----------
عزیز یبار دیگه نگاه کن
gt 330 تو رتبه ی 54
اقا یکی از دوستای ما یه2170 داره دکم وایرلسش لمسیه وسط نوتبوک
نمیدونم 2300 اینجوریه یا نه
---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:12 AM ----------
عزیز یبار دیگه نگاه کن
gt 330 تو رتبه ی 54
وایرلس قسمت وسط و بالای لپتابه و همراه با دکمه صدا ، به صورت لمسیه . خیلی جاش واضحه که![]()
خوب من جای کلید با اون رنگ خوشگلش رو دیدم باهاشم کار کردم.می خوام بدونم نوعش چیه؟
مثلا سری f سونی نوعش abgn هست.مال 2300 چیه؟این حروف برای میزان برد وایرلس هست.ok?
نمی دونم . با نرم افزار everest پیداش کن.
من دارم 320 را می گم نه 330.
در ضمن حمید جون کارت گرافیک خودتو با 3dMark تست کن
سلام
من می خوام یه لپ تاپ HP فقطم HP بخرم تا سقف 1800 2000 ملیون
می خوام هم شارژش دیر خالی شه و هم مقاومتش بالا باشه(این دو تا واسم خیلی مهم اند)
بعدشم که امکانات سخت افزاریش در حد اعلا باشه دیگه
لطفا راهنمیایی کنید
دوست عزيز تا اين سقف قيمتي كه شما فرمودين مي تونين سري envy15 بگيرين.البته اينجاها تقريبا گير نمياد.اگه پيدا شه هم حدود 1 مليون گرونتر مي فروشن.
شارژ زياد نگه مي داره فكر ميكنم 17 ساعت.
اما مقاومت بالا.در برابر چي؟ضربه؟گردو خاك يا؟
سخت افزار در حد اعلا
مثل اينه كه گوشي x6 بخري اما انتظار داشته باشي مثل 1100 بتوني باهاش فوتبال بازي كني.
چرا گير دادين به گرافيك
اگه به فروشنده هاي نرم افزار و بازي مراجعه كين حتما مي گن 320 بهتر از 230 هست دليلشم كاملا مشخصه
چون بر اساس سري كارت گرافيك نرم افزار يا بازي توليد مي شه
در حال حاضر سري 9000 همه چيز رو ساپورت مي كنه چه برسه سري هاي جديدتر
يه بحث ديگه اي هم هست . 230 كه روي اچ پي هست 1 گيگه در صورتي كه 230 كه روي وايو هستش 512 مگ
هر دو هم gefours gt230m
در ضمن نميتونين از لپ تاپ مدام كار سنگين گرافيكي بكشين چون به شدت داغ مي كنه كودپد موثر هست اما اين مشكل رو بر طرف نمي كنه.. عمر لپ تاپتون جاي 2 سال مي شه 1 سال.
(2سال رو به گفته يكي از وارد كننده هاي اچ پي گفتم . 1سال هم تجربه شخصي)
داداش ویرایشش کردی؟
دارم شوخی میکنم
من 330 دیدم sorry
سلام.آقا من ویندوزم تا 50 درصد بیشتر update نمیشه؟مشکل چیه؟
یکی می گفت ویندوزش اصل نیست,یعنی اصله ولی HP یه CD ویندوز گرفته روی همه سیستماش نصب کرده.بخاطر همینه که کامل UP نمیشه.درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)