تبریک میگم به تموم طرفداران چلسی
خیابانی آرسنالیه اینجوری نگاش نکن. فقط یکمی زیاد طرفداره آنری هم هست که از این طریق طرفداره بارسا هم هست، ولی چند سال پیش خودش گفت آرسنالیه.یه نکته خیلی جالب که توی گزارشش بود لطف خیلی زیادش به آرسنال بود!
از خیابانی بعید بود
کلا منچستر شاداب بازی نمی کرد
گلی هم که زد شانسی بود
داوری هم خیلی بد بود سطح بازی رو آورد پایین
ولی بازم منچستر دوست داریم
من این برد رو به همه طرفداران چلسی تبریک میگم.
یه سری دوستان مثل اینکه اصلا پیداشون نیست![]()
مچستر تو خونه خودش باخت اين بازي رو !!!!
فكر كنم ديگه قهرماني رو از دست داده باشه![]()
ایول عجب حال داد ولی خیلی خوب شد رونی نبود وگرنه بازی سخت تر میشد
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــرديم![]()
اول تبریک به هواداران چلسی و البته دوستم اشکان جان!
دوم: به نظر من منچستر امروز خوب نبود... چلسی هم امروز عالی نبود... کلا یه بازی ضعیف و در اکثر اوقات محتاطانه ای رو از دو تیم دیدیم... داوری هم واسه هر دو تیم ضعیف بود... خصوصا واسه منچستر... ولی به هر حال این دلیل نمیشه که بگیم چلسی حقش برد نبود...
یه دو نکته رو بگم:
اول اینکه داور واسه منچستر دو تا پنالتی رو نگرفت: یکی اون صحنه خطا رو پارک که خیابانی گفتش... و یکی هم خطا رو برباتوف (اواخر نیمه اول) که یه دفاع چلسی یه جورایی روش خراب شد که گزارشگر داشت موقع صحنه آهسته خطا به شال های سبز و طلایی منچستر نگاه می کرد و صدای تماشاگران رو گوش میداد و البته جان تری رو رسواش می کرد...!
نکته دوم اینکه جواب کسایی که میگن منچستر به رونی وابسته رو نمیدم و فقط میگم که خیابانی (که بعد از یوسفی از اون متنفرم!) با اون جملاتی که به همه چی ربط دارند الا فوتبال، اعتراف کرد که رونی ای که غایبه و پستش مهاجمه، نهایتا 35 درصد گل های یونایتد رو تو لیگ برتر زده... اگه ملاک شما برای وابسته بودن یه تیم به بازیکن صرفا گل زدنه، پس حداقل باید بگید که تیم منچستر در پست مهاجم به رونی وابسته است... بعدش این اولین بازی منچستر در غیاب رونی بود... به نظر من برای اولین بازی برباتوف و ماچدا (که اکثرا نیمکتنشین بودند) خوب کار کردند...
قربون همتون
یاعلی
تبریک مي گم به تموم طرفداران چلسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)