منم انجام دادم نشد
منم انجام دادم نشد
دیگه فکر نکنم این مورد جزو تفریق ویندوزهای 32 و 64 بیتی باشه!! حداقل من که از ویندوز ایکس پی به بعد این مورد و مشاهده نکردم!! اختلاف اصلی در سرعت و استفاده از میزان رم هستش!
آقا یعنی ما چاره ای نداریم برای usable کردن حداقل 3.5 گیگ در ویندوز 7 نسخه 32بیتی؟
سلام فرهاد جون
من یکی از دوستان گفت در نسخه 64 بیتی یا باید 4 گیگ رم داشته باشی یا 8 گیگ یعنی مضرب 4 . آیا این درسته ؟ چون گفت مثلا اگر 6 گیگ رم داشته باشی ویندوز فقط از 4 گیگ استفاده می کنه . من که به این گفته شک دارم .
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
دوست عزیز سلام
در نسخه 32 بیتی فقط فقط میشه از 3.5 گیگ رم استفاده کرد. بالاتر راه نداره داداش . من که بعید می دونم.
خیر
درست نیست.
حتی 256 مگ رم هم تاثیر داره.
در منطق در 32 بیتی میشه 4294967296 بیت یعنی دقیقا 4 گیگ (4096 مگ) روی رم آدرس دهی بشه.
سلام رفقا من مودمم اصلا کانکت نمیشه (دایال آپ)
ویندوزم 7 64 بیتی هستش
با اینکه صد درصد مودم رو شناخته و شماره گیری میکنه و زنگ هم میزنه اما به اینترنت کانکت نمیشه
من همین طوری دارم می÷رسم اما کسی نمیدونه اقلا شما یه راهنمایی چیزی بدید
وقتی میخواد کانکت بشه ارور 619 یا 629 رو میده
با سلام خدمت شما من یه لپ تاپ دل 5110 گرفتم که درایور گرافیک اون فقط با 64 بیتی کار میکنه و باید به ناچار ویندوز 7 32 رو تبدیل به 64 کنم ولی شنیدم که نرم افزارهایی مثل افیس2003 تو این کار نمیکنه ایا این صحت داره..........اگه صحت داره من حالا چه کار کنم این گرافیک من32 بیتی که نداره فقط 64 داره
خوب شما آفیس 2003 میخوای چی کار؟
2010 نصب کن
اون موردی که شما میگی مربوط به عمق رنگ میشه و ربطی به نگارش ویندوز نداره.ویندوز های 16 بیتی با ویندوز های 32 بیتی از نظر رنگ زمین تا آسمون فرق داشتند حالا این قضه روی 32 بیتی و 64 بیتی صدق میکنه ؟
تمامی ویندوزها 32 بیتی بودند. یعنی از ویندوز 95 تا الان. حتی ویندوز 3.1 که سال 92 عرضه شده هم میتونسته 32 بیت آدرس دهی کنه.
در حقیقت اون بیتها میزان بیت در هر پیکسل رو نشون میده و فقط مربوط به کیفیت تصویر میشه.
برنامه های 32 بیت در 64 بیت نصب میشن. مخصوصا برنامه های مایکروسافتی که نسخه ی 64 بیتی براشون عرضه نشده باشه.با سلام خدمت شما من یه لپ تاپ دل 5110 گرفتم که درایور گرافیک اون فقط با 64 بیتی کار میکنه و باید به ناچار ویندوز 7 32 رو تبدیل به 64 کنم ولی شنیدم که نرم افزارهایی مثل افیس2003 تو این کار نمیکنه ایا این صحت داره..........اگه صحت داره من حالا چه کار کنم این گرافیک من32 بیتی که نداره فقط 64 داره
سلام به نظر من هر چی رم باظرفیت بیشتر بیاد بهتر به مردم برای انجام دادن کارهاشون کمک میکند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)