راستی LX9500 LG رو هم خریدم
یه نکته ای جایی ندیدم راجعبش چیزی بگن این که این TV با USB فایل های MKV-FLV-و چنتای دیگر رو هم پخش میکنه با زیر نویس که من رو سوپرایز کرد
احیانا اگر سوالی داشتید من در خدمتیم
راستی LX9500 LG رو هم خریدم
یه نکته ای جایی ندیدم راجعبش چیزی بگن این که این TV با USB فایل های MKV-FLV-و چنتای دیگر رو هم پخش میکنه با زیر نویس که من رو سوپرایز کرد
احیانا اگر سوالی داشتید من در خدمتیم
-مهم اين هست كه شما راضي بشي كه داري ازش استفاده ميكني
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
-خوب به سلامتي خوشحاليم كه اين مدل هم خريداري شده ودوستاني كه سوالي دارند ميتونند ازتون كمك بگيرند
-در مورد Usb هم گويا عده اي از مدل هاي جديد ال جي اين قابليت ها رو دارند مثل مدل شما
-تونستي چند تا عكس هم توي تاپيك عكس ها بگذار براي دوستان ممنون
اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by CHEGUEVARA.; 23-09-2010 at 10:12.
یک سوال دیگه.
با usb lg 470 میشه فیلم های hd رو دید؟
-مطمئن نيستم ولي فكر نميكنم بتونه اجرا كنه
سلام
در سایت uk شرکت LG پیشنهاد کرده بود که در همراهی باتلویزیونLX 9900 که همین 9500 LXخودمونه از سینمای خانگی بلوری سه بعدی استفاده بشه که 5.1BLU-RAYhome cinema HB 965 TZ توصیه شده. فقط نمیدونم آیا واد خواهد شد؟
خوب نگاه سايت ها متفاوت هست در avforums هم اقاي phil hinton از مدل LG BX580 براي تست و رويو پنل استفاده كرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .در یکی از رویوها راجع به LX 9500 گفته بود عیب بزرگش Banding هست. یعنی چی؟
-banding زماني اتفاق ميوفته كه ميزان كنتراست پنل lcd پايين باشه
-lcd ها نميتونند مشكي عميقي توليد كنند و مشكي شون به خاكستري تيره نزديك تر هست
-بخاطر اين در پنل ها پردازش تصوير رو زياد تر ميكنند 8 -10-12-14 بيت و يا بالاتر تا ميزان banding رو كاهش بدن
-البته ميزان رنگ ها رو هم گاهي افزايش ميدن منتها همچنان وجود داره
-بهترين حالت رو در kuro pioneer داريم و احتمالا در oled هاي نسل بعد
-اينجا هم ميتونيد بحث ها رو در اين مورد بر روي lx9500 ببينيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)