تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: بهترین شرکت برای دانلود رایگان در شب

داره خودمونی میشه yasi1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ahwaz

13

کفش که نمیکنن پاش میکنن...
    این تاپیک به ابتذال و بمبست کشیده شد.بهتره تخته بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من پارس آنلاین دارم
    قم منطقه عمار یاسر
    شبا هم مثل روزا سرعتشه فقط نوسان سرعتش زیاد می شه
    من 128 دارم سرعت دانلودم روزا 50 شبا همین فقی هی کم و زیاد می شه دیشب 66 هم بود ÷

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من از فن آوا ( ... ) گرفتم - تهران - مالک اشتر حق الانصاف روزانش برای من 100 % همیشه 55-60 دانلود دارم 40-50 اپلود

اما شبانش از 22 دانلود بیشتر نمیشه و آپلودش هم 14-18 بیتشر نمیشه...

اینو هم بگم که یکی از بچه ها گفت هرشرکتی که ارزون میده با امکانات زیاد خز خیز میشه فرمایشش 100 % درسته چون این شرکت های pap پهنای باند خودشونو تو مراکز به هیچ وجه زیاد نمیکنن...

اگه جایی هستی مثل مالک اشتر خیالتو جمع کنم که هرجا بری شبانش به درد نمیخوره چون شیرینگ تو شب از حد معمول خیلی بیشتر...

البته یه کلک رشتی میشه به شرکت فن اوا میشه زد که رکب فنی اساسی میخوره در حد خیلی زیاد " اگه اینجا بگم باگش فیکس میشه " لپ کلام در مورد باگش اینه که اگه .... داشته باشی میتونی شبانه هم با همون 55-60 یا حتی بیشتر دانلود کنی ....
    شما اگر از اکانتی استفاده میکنید که توی سایت فن آوا توی لیست قیمت ها گفته شده که شبانه رایگان داره ، میتونی با اکانت خودت بین 2 تا 7 صبح دانلود کنی!!! با سرعت روزانش!!!
    البته با اون اکانتی که همه شب ها میتونن باهاش کانکت بشن اشتباه نشه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به نظر من کلا همه سرویس دهنده ها شبانه خوبی ندارند شاتل هم بعضی مواقع سرعت شبانه را میاره پایین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت ((lost))'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من که از چیزی سر در نیووردم ولی خودم از صبا نت استفاده می کنم اونم 128 روزانش که خوبه شبانشم اگه خیلی گیر باشی میتونی شبی 1 گیگ free دانلود کنی که عالیه البته بعضی مواقع گریمپاژ ( قاطی) میکنه سرعتش میشه 1 یا 0 ولی در کل خوبه . من که 15 گیگ میگیریم حداقل 30 گیگ دانلود میکنم . راستی من تو شاهین شهر اصفهانم اینجام زیاد کسی adsl نمیگیره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

2 مگ اسیا تک شب و روز رو 230 میده

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من از فن آوا ( ... ) گرفتم - تهران - مالک اشتر حق الانصاف روزانش برای من 100 % همیشه 55-60 دانلود دارم 40-50 اپلود

اما شبانش از 22 دانلود بیشتر نمیشه و آپلودش هم 14-18 بیتشر نمیشه...

اینو هم بگم که یکی از بچه ها گفت هرشرکتی که ارزون میده با امکانات زیاد خز خیز میشه فرمایشش 100 % درسته چون این شرکت های pap پهنای باند خودشونو تو مراکز به هیچ وجه زیاد نمیکنن...

اگه جایی هستی مثل مالک اشتر خیالتو جمع کنم که هرجا بری شبانش به درد نمیخوره چون شیرینگ تو شب از حد معمول خیلی بیشتر...

البته یه کلک رشتی میشه به شرکت فن اوا میشه زد که رکب فنی اساسی میخوره در حد خیلی زیاد " اگه اینجا بگم باگش فیکس میشه " لپ کلام در مورد باگش اینه که اگه .... داشته باشی میتونی شبانه هم با همون 55-60 یا حتی بیشتر دانلود کنی ....
    من فکر می کردم شبانه فن آوا خوبه که !! خط شما 512 هست دیگه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان این جور سوالات هیچ پاسخی نداره البته به نظر من و فقط بستگی به خوش شانس بودن یا بدشانس بودنتون داره. من که کل تاپک رو خوندم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم . من روز اولی که از مخابرات اینترنت گرفتم دوتا اکانت ثبت نام کردم برای دوتا خط که یکی حجمی بود یکی هم شبانه نامحدود همون که ماهی 3500 هست و سرعتش 512 کیلوبیت بود که البته تا دو ماه 24 ساعته فعال بود و الان چند وقته که فقط از ساعت 12 تا 7 فعاله با همون سرعت ولی دوستم از مخابرات اینترنت گرفته بود و سرعت دانلود شبانه 90 کیلو بایت بود . در کل حق ما نیس که واسه دانلود نامحدود شبانه بحث کنیم.تصورشو بکنید خارجیا با خودشون میگن کاربران اینترنت ایرانی شب کار هستن واسه چندرغاز دانلود رایگان. که البته رایگان هم نیس داریم بابتش پول میدیم

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

تصمیم گیری ایران در مورد اینترنت این بوده که مردم خون جگر بشن برای استفاده تا اصلا دیگه اینترنت رو بیخیال بشن . خودمونیم توی دنیا کدوم ... ای نصف شب پا میشه تا دانلود کنه ؟
    یا همون مسئله 128 محدودیت که بزم به تخته دو برابر دایال آپه
    Last edited by بامزی; 22-11-2011 at 14:09.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من پیشگامان و شاتل استفاده کردم .
    پیشگامان بگیر نگیر داره . بستگی به منطقه تون داره . از 0 کیلوبایت تا 256 !

شاتل 3 روز در ماه 64 کیلوبایت هست و بقیش رو محدود می کنن روی 5 کیلوبایت ! (سرویس اکو 512 )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •