تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 78

نام تاپيک: اگه موزیک زیاد گوش میدی بیا تو ببین با خودت چیکار کردی...!!؟؟

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این صدا ها باید با اسپیکر گوش داده بشه تا تاثیر واقعیش رو نشون بده .
    اگه توجه کرده باشید اون جایی که دیگه گوشتون نمیشنوه (برای من17000 هست برای هر کسی فرق میکنه) اگه
    گوشتون رو نزدیک اسپیکر کنید بهتر مبشنوه چون صدارو با قدر بیشتری گوش دریافت میکنه.
    با هدفون چون کاملا متمرکز میشه و قدرت پخش بیشتر میشه فرکانس کمی تغییر میکنه.برای همینه که با هدفون بهتر میشنوید.

---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

سلام
    خدمت دوستان عارضم كه همون صداي بوق ممتد مد نظره ديگه ؟‍!
    والا من روزي هفت هشت ساعت موزيك و بقيه اوقاتشو غر غر و گوشه كنايه ميشنونم و سنمم 27 سال هست ولي همه موارد رو شنديدم
    والا اگه نميشنيدم الان خيالم راحت تر بود
    چون با اينهمه تاكيدي كه شما كرديد كه از فلان حد بيشتر نميشنويم بنده بيشتر دچار استرس شدم
    آره صدای بوق ممتد مد نظره . طبیعتا قدرت شنوایی در هر کسی متفاوته . شما میتونید خودتون رو با اطرافیاتون مقایسه کنید .

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من موسیقی زیاد گوش نمی دم
    هدفن هم اصلا ندارم ولی تا 16000 می شنوم

3. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظرم درست نیست
    وقتی من 17 هزار رو نمیشونم (البته با هدفون میشنوم)
    چطور 20 هزار و 21 هزار رمیشنوم

5. این کاربر از bestirani2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

خدمت دوستن عرض كنم كه اين يه روش غير علمي نيست ولي اشكالاتي هم داره .

اولا بچه ها براي نتيجه دقيق و واقعي در مورد فركانس 21000 ( هرچند به كار بردن واژه فركانس براش درست نيست ) اين فايل ها رو بايد توي حافظه دستگاهي كپي كنين كه هدفون مخصوص شنوايي سنجي بهش وصل هست ( مراكز بهزيستي و درمانگاه هايي كه خدمات واكسن و . . . رو انجام ميدن اين دستگاه رو دارن ) ولي براي بقيه گزينه ها ميشه از هدفون هاي كامپيوتري اورجينال كه كيفيت مناسب براي پخش استريو دارن و همچنين از هدسفري هاي گوشي هاي نوكيا و سوني اريكسون استفاده كرد .

در ضمن ، احتمال داره نشنيدن صداهاي بالاي 19000 ربطي به مشكلات گوش نداشته باشه و صرفا بخاطر ناراحتي هاي اعصاب ( به خصوص اتصالات سيانس هاي موجود در اطراف مخچه ) باشه و اين بدين معني نيست كه شما نميتونين اين صداها رو بشنوين . بلكه ميشه اين مشكلات رو ( در صورت فوق ) برطرف كرد

حتي بسياري از افرادي كه اين صداها رو نميشنون ، با كمي دقت ميتونن بين يك محيط كاملا ارام و ساكت و يك محيط كه اين صداها ( بالاي 19000 ) پخش ميشن تمايز قايل بشن .

من صحت و سقم اين فايل ها رو نميدونم كه آيا كاملا اون چيزي هستند كه مراكز درماني ازشون استفاده ميكنن يا نه ولي فكر ميكنم نشنيدن صداهاي 17000 و 18000 مشكل شنوايي حساب ميشه .

راستي ؛ من خودم 21000 رو بدون مشكل ميشنوم و آهنگ هم اتفاقا زياد گوش ميدم

7. 3 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BSD19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این تایپیک رو تغییر نام بدید به مطب دکتر night lord

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بهتره دوستان سنشون رو هم اعلام کنن.چون هر چی سن بالاتر بره صداهای به اصطلاح با فرکانس بالاتر سخت تر شنیده میشه.
    من خودم همونطور که از آواتارم مشخص هست! موسیقی هم زیاد گوش میدم و کم کم 29 سالگی رو هم دارم تموم میکنم
    تا 16000 که کاملا صدا رو میشنوم ( صدای معمولی ) و 17000 و 18000 رو نمیشنوم ولی درک میکنم! یعنی مثلا وقتی برادرم پخش میکنه میفهمم که گذاشته. ( انگار بدون اینکه صدا رو بشنوم گوشم یک کم درد میگیره!)

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

باشه ... ... من همه رو بدون مشکل شنیدم ! .. سن هم 16 هست و پس فردا میرم تو 17 ...

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این تایپیک رو تغییر نام بدید به مطب دکتر night lord
    یعنی چی دکتر نایت لورد . من دکتر نیستم و پزشکی هم نمیکنم چیزی رو که میبینم گفتم . ولی
    این فایلها فایلهایی هستن که استفاده میشن از نظر پزشکی . اگه اینطور نبود همه این صدا هارو به صورت
    یه بوق معمولی میشنیدن مثل یه آهنگ mp3 معمولی و دیگه اینطور نبود که یکی بشنوه و دیگری چیزی نشنوه
    پس یه چنین چیزی حتما تست شده دوست عزیز . حالا مشکل شنوایی باشه یا مشکل مخچه به هر حال یه اخلال
    تو سیستم بدن و گوش هس که تو اکثر موارد ما خودمون باعثش شدیم .
    حتما شما هم تا حالا یه چنین چیزی به گوشتون خورده که : با هدفون با صدای بلند موسیقی گوش ندید برای شنوایی مضر هست.
    البته من خودم عاشق گوش دادن موسیقی با هدفون هستم
    چه علمی چه غیر علمی میتونی بفهمی که شنواییت در چه حدی هست . واین فایلارو که من درست نکردم که بخوام از خودم حرف در بیارم .
    پس تاپیکو به اختشاش نکشید .
    Last edited by night lord; 28-03-2010 at 22:06.

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

باشه ... ... من همه رو بدون مشکل شنیدم ! .. سن هم 16 هست و پس فردا میرم تو 17 ...
    من هنوز 17 نشدم
    (پس به سلامتی کر شدم دیگه.)
    Last edited by MrGee; 28-03-2010 at 22:34.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بهتره دوستان سنشون رو هم اعلام کنن.چون هر چی سن بالاتر بره صداهای به اصطلاح با فرکانس بالاتر سخت تر شنیده میشه.
    من خودم همونطور که از آواتارم مشخص هست! موسیقی هم زیاد گوش میدم و کم کم 29 سالگی رو هم دارم تموم میکنم
    تا 16000 که کاملا صدا رو میشنوم ( صدای معمولی ) و 17000 و 18000 رو نمیشنوم ولی درک میکنم! یعنی مثلا وقتی برادرم پخش میکنه میفهمم که گذاشته. ( انگار بدون اینکه صدا رو بشنوم گوشم یک کم درد میگیره!)
    درسته برادر بزرگ من 36 سالش هست و تا 15000 میشنوه و از اون بالاتر رو نمیشنوه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •