مربی فرانسوی خود را مقصر مصدومیت سسک نمی داند.
سایت گل - مربی باتجربه آرسنال در صحبتهایی اعلام کرده که او تقصیری در مصدومیت سسک نداشته و سسک در حقیقت قربانی تمایل فراوانش برای حضور در این دیدار شده است. ونگر روز جمعه در کنفرانسی خبری از تصمیمش برای به میدان فرستادن سسک فابرگاس و ویلیام گالاس به دفاع پرداخت.
این اتفاق در حالی افتاد که این دو ستاره به تازگی از بند مصدومیت رها شده بودند و با مصدومیتی مجدد در جریان دیدار مقابل بارسلونا تا پایان رقابتهای این فصل غایب خواهند بود. اکنون شایعاتی مطرح شده که گویای آن است که سسک با پایی شکسته روانه این مصاف شده بود، ولی ونگر نظر دیگری دارد.
مربی فرانسوی آرسنال در این رابطه گفت:« سسک اصلا پسر ضعیفی نیست. از این بابت مطمئنم. این غیر قابل باور است. او جوانی محکم و قوی است و همیشه از خودش خیلی توقع دارد. پای سسک ورم کرده بود و شاید او این را نادیده گرفت. مطمئن باشید که وظیفه من این نیست که بازیکنان مصدوم را مجبور به حضور در زمین میدان کنم ولی از سوی دیگر هم نمی توانم در حالی که آنها احساس می کنند که می توانند بازی کنند و چنین اشتیاقی دارند، آنها را از حضور در زمین بازدارم.»
این مربی فرانسوی در مورد شرایط کنونی سسک گفت:« فابرگاس بسیار ناراحت است، چرا که شرایط بسیار سختی را سپری می کند. در ابتدا فکر کردم که او زمانی که پنالتی را زد، برایش مشکلی به وجود آمد ولی حقیقت امر این بود که برخوردی که با پویول داشت، به مصدومیت سسک منتهی شد.پای سسک دقیقا از همان ناحیه ای آسیب دیده که در جریان دیدار مقابل بیرمنگام نیز آسیت دیده بود. ترکی برروی استخوان پای سسک دیده می شود که گویای آن است که استخوان او پیش از این هم ضربه خورده بودو در پی ضربه پویول شکسته است. همیشه این احتمال وجود دارد که سسک دردش را فراموش کند، چرا که بازی چهارشنبه شب بازی بسیار حساس و مهمی بود. ما می بایست بپذیریم که چنین مسالی در دنیای فوتبال رخ می دهد.چنین اتفاقاتی همیشه هست. گاهی وقتها با درد بازی می کنی و نه بار از این ده بار، از بند مصدومیت می گریزی ولی یک بار شاید مصدومیتت جدی تر شود.»
ونگر ادامه داد:« راستش را بخواهید سسک از پایش عکس رادیولوژی گرفته بود و نه ام آر آی. هر بار نمی توان ام آر آی انجام داد. می توان اسکن استخوانی خاصی را انجام داد ولی نمی توان هر بار که ضربه ای به پای بازیکن وارد می شود، ام آر آی انجام داد. ولی هیچ دلیلی برای بازداشتن سسک از حضور در جریان دیدار مقابل بارسلونا وجود نداشت. ما دو پزشک مستقل داریم که برای باشگاه کار نمی کنند. هر دوی آنها عکس پای سسک را بررسی کردند و اگر احساس می کردند که پایش مشکل خاصی دارد، حتما ما را در جریان قرار می دادند. »
ونگر در ادامه صحبتهایش در مورد شرایط گالاس گفت:« گالاس متولد 1977 است. یک بازیکن 32 ساله که وارد سی و سه سالگی می شود. وقتی از بازیکنی با این میزان تجربه سوال می کنی که آیا آماده بازی هستی؟ آیا به اندازه کافی تمرین کرده ای؟ آیا واقعا می خواهی که به میدان بروی؟ و وقتی او پاسح می دهد که بله، تو باید به او اعتماد کنی. گالاس اعلام کرد که آماده است. من گزارش مراکز درمانی او را دارم که او 10 روز مورد بازیابی قرار می گرفت. پس از آن گالاس 4 روز با تیم تمرین کرد و شاید می بایست بیشتر به تمرین می پرداخت.ولی او در تمرینات سختی شرکت کرد. به راحتی بالا و پائین می پرید و شرایطش خوب بود.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/4/5