تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 67

نام تاپيک: آرسنال 2 - بارسلونا 2 / محروم شدن فابرگاس، پیکه و پویول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فوتبال اون روی کثیفشو نشون بارساییها داد ابر و ماه خورشید و فلک دست به دست هم دادند تا بارسا مساوی کنه ولی تو نیو کمپ از این خبر ها نیست
    این ونگر هم کم داره ها سسک مصدوم را اورده تو بازی ما هم میتونستیم اینیستا و ابیدال را بیاریم ولی ازش خوشم اومد مردانه بازی کرد نه مثل بعضی تیم ها که 11 نفری دفاع میکنند ای ول

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

فوتبال اون روی کثیفشو نشون بارساییها داد ابر و ماه خورشید و فلک دست به دست هم دادند تا بارسا مساوی کنه ولی تو نیو کمپ از این خبر ها نیست
    این ونگر هم کم داره ها سسک مصدوم را اورده تو بازی ما هم میتونستیم اینیستا و ابیدال را بیاریم ولی ازش خوشم اومد مردانه بازی کرد نه مثل بعضی تیم ها که 11 نفری دفاع میکنند ای ول
    ابر و باد و خورشید و فلک کجا بووووووود، تا اونجایی که من میدونم اسم دروازبانه آرسنال آلمونیاست نه ابر و باد و خورشید و فلک. نتیجه اون بازی هم همون موقع معلوم میشه نه الان......

دوست عزیز سعی کن در مورد ونگر درست صحبت کنی، در ضمن شما از کجا میدونی سسک مصدوم بود؟؟؟؟؟؟ بگو ما هم بدونیم، طبق مصاحبه های خود رئیس و قسمت مصدومین سایت رسمیه باشگاه سسک قبل بازی مصدوم نبود و مصدومیتش رفع شده بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ابر و باد و خورشید و فلک کجا بووووووود، تا اونجایی که من میدونم اسم دروازبانه آرسنال آلمونیاست نه ابر و باد و خورشید و فلک. نتیجه اون بازی هم همون موقع معلوم میشه نه الان......

دوست عزیز سعی کن در مورد ونگر درست صحبت کنی، در ضمن شما از کجا میدونی سسک مصدوم بود؟؟؟؟؟؟ بگو ما هم بدونیم، طبق مصاحبه های خود رئیس و قسمت مصدومین سایت رسمیه باشگاه سسک قبل بازی مصدوم نبود و مصدومیتش رفع شده بود.
    تو مگه سخنگوی ونگری یا مگه وکیلشی؟؟؟؟
    بازیکنان بارسا بد ضربات آخر را زدند وگرنه المونیا الان سوراخ بود کلا بحثی ندارم بازی برگشت همچی معلوم میشه المونیا تون هم میبینیم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

بازیکنان بارسا بد ضربات آخر را زدند وگرنه المونیا الان سوراخ بود کلا بحثی ندارم بازی برگشت همچی معلوم میشه المونیا تون هم میبینیم
    شما فکر کن من هم سخنگوشم هم وکیلش.
    این که بازیکنای بارسا خوب نزدن نه من ربط داره نه به ونگر ربط داره نه به آلمونیا ربط نه به نتیجه.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ونگر: سسک قربانی خواسته خودش شد

مربی فرانسوی خود را مقصر مصدومیت سسک نمی داند.

سایت گل - مربی باتجربه آرسنال در صحبتهایی اعلام کرده که او تقصیری در مصدومیت سسک نداشته و سسک در حقیقت قربانی تمایل فراوانش برای حضور در این دیدار شده است. ونگر روز جمعه در کنفرانسی خبری از تصمیمش برای به میدان فرستادن سسک فابرگاس و ویلیام گالاس به دفاع پرداخت.

این اتفاق در حالی افتاد که این دو ستاره به تازگی از بند مصدومیت رها شده بودند و با مصدومیتی مجدد در جریان دیدار مقابل بارسلونا تا پایان رقابتهای این فصل غایب خواهند بود. اکنون شایعاتی مطرح شده که گویای آن است که سسک با پایی شکسته روانه این مصاف شده بود، ولی ونگر نظر دیگری دارد.

مربی فرانسوی آرسنال در این رابطه گفت:« سسک اصلا پسر ضعیفی نیست. از این بابت مطمئنم. این غیر قابل باور است. او جوانی محکم و قوی است و همیشه از خودش خیلی توقع دارد. پای سسک ورم کرده بود و شاید او این را نادیده گرفت. مطمئن باشید که وظیفه من این نیست که بازیکنان مصدوم را مجبور به حضور در زمین میدان کنم ولی از سوی دیگر هم نمی توانم در حالی که آنها احساس می کنند که می توانند بازی کنند و چنین اشتیاقی دارند، آنها را از حضور در زمین بازدارم.»

این مربی فرانسوی در مورد شرایط کنونی سسک گفت:« فابرگاس بسیار ناراحت است، چرا که شرایط بسیار سختی را سپری می کند. در ابتدا فکر کردم که او زمانی که پنالتی را زد، برایش مشکلی به وجود آمد ولی حقیقت امر این بود که برخوردی که با پویول داشت، به مصدومیت سسک منتهی شد.پای سسک دقیقا از همان ناحیه ای آسیب دیده که در جریان دیدار مقابل بیرمنگام نیز آسیت دیده بود. ترکی برروی استخوان پای سسک دیده می شود که گویای آن است که استخوان او پیش از این هم ضربه خورده بودو در پی ضربه پویول شکسته است. همیشه این احتمال وجود دارد که سسک دردش را فراموش کند، چرا که بازی چهارشنبه شب بازی بسیار حساس و مهمی بود. ما می بایست بپذیریم که چنین مسالی در دنیای فوتبال رخ می دهد.چنین اتفاقاتی همیشه هست. گاهی وقتها با درد بازی می کنی و نه بار از این ده بار، از بند مصدومیت می گریزی ولی یک بار شاید مصدومیتت جدی تر شود.»

ونگر ادامه داد:« راستش را بخواهید سسک از پایش عکس رادیولوژی گرفته بود و نه ام آر آی. هر بار نمی توان ام آر آی انجام داد. می توان اسکن استخوانی خاصی را انجام داد ولی نمی توان هر بار که ضربه ای به پای بازیکن وارد می شود، ام آر آی انجام داد. ولی هیچ دلیلی برای بازداشتن سسک از حضور در جریان دیدار مقابل بارسلونا وجود نداشت. ما دو پزشک مستقل داریم که برای باشگاه کار نمی کنند. هر دوی آنها عکس پای سسک را بررسی کردند و اگر احساس می کردند که پایش مشکل خاصی دارد، حتما ما را در جریان قرار می دادند. »

ونگر در ادامه صحبتهایش در مورد شرایط گالاس گفت:« گالاس متولد 1977 است. یک بازیکن 32 ساله که وارد سی و سه سالگی می شود. وقتی از بازیکنی با این میزان تجربه سوال می کنی که آیا آماده بازی هستی؟ آیا به اندازه کافی تمرین کرده ای؟ آیا واقعا می خواهی که به میدان بروی؟ و وقتی او پاسح می دهد که بله، تو باید به او اعتماد کنی. گالاس اعلام کرد که آماده است. من گزارش مراکز درمانی او را دارم که او 10 روز مورد بازیابی قرار می گرفت. پس از آن گالاس 4 روز با تیم تمرین کرد و شاید می بایست بیشتر به تمرین می پرداخت.ولی او در تمرینات سختی شرکت کرد. به راحتی بالا و پائین می پرید و شرایطش خوب بود.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/5

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شما فکر کن من هم سخنگوشم هم وکیلش.
    این که بازیکنای بارسا خوب نزدن نه من ربط داره نه به ونگر ربط داره نه به آلمونیا ربط نه به نتیجه.
    بی خیال داداش
    این بارسایی ها فکر میکنند یه تیم تو دنیا وجود داره اونم بارسلوناست
    هه هه

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بی خیال داداش
    این بارسایی ها فکر میکنند یه تیم تو دنیا وجود داره اونم بارسلوناست
    هه هه
    مگه اینطور نیست؟؟؟
    هست دیگه

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دوستان چرا دعوا می کنید خوب تو این شکی نیست که بارسا باید همون نیمه ی اول با حداقل 3 گل آرسنال رو می زد
    واقعا همه چیز به نفع آرسنال بود!!!!

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تو نه و شما!
    ایشون شاید نه سخنگوی ونگر باشه و نه وکیلش ولی مثل من یکی از طرفدار های سرسخت آرسن ونگر هست که برای من خدای مربی گری و خدای فوتباله!
    اینقدر هم بازی برگشت بازی برگشت نکنین
    اون بازی رو هم میبینیم
    بعدشم در مورد ترکیب آرسنال
    آرسنال خیلی ها رو توی زمین نداشت
    خیلی ها رو!
    صف طولانی از مصدومین بود
    حالا بازی برگشت هم نزدیکه
    همه چیز اونموقع معلوم میشه
    من نمیگم حتما آرسنال برنده میشه یا ....
    ولی آرسنال رو دست کم نگیرین
    به قول کانون هواداری آرسنال
    متعجبم از این همه بی احترامی طرفدار های بارسلونا!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

دوستان چرا دعوا می کنید خوب تو این شکی نیست که بارسا باید همون نیمه ی اول با حداقل 3 گل آرسنال رو می زد
    واقعا همه چیز به نفع آرسنال بود!!!
    یکی از دوستای من بارساییه و تو این چند روز که با هم صحبت میکردیم خودمم بهش میگفتم که تو اون 30 دقیقه اول آرسنال هیییییییییییییچ حرفی واسه گفتن نداشت، من گفتم الان اگه درصد مالکیت توپ رو بزنه 100 درصد بارساست 0 درصد آرسنال.
    ولی اینکه بعد بازی توپای گل نشده رو هی بگین باید گل میشد که دلیل نمیشه، ما هم از این توپا زیاد داشتیم نمونش بازی با منچستر تو نیم فصل اول یا خیلی دیگه از این بازیا مثل همین بازیه آخر با ولوز.

اون توپاتونم اگه گل نشد بزارید به حصاب گل آفسایدتون تو فینال 2006
    قبلا هم گفتم بازم میگم اینقدر نیو کمپ نیو کمپ نکنین همین رابین کازان تو نیو کمپ بردتون و قبل شما طفدارای میلان و اینتر و رئال هم از این چیزا میگفتن ولی دیدم چی شد............نتیجه اون بازی هر چی باشه (برد یا باخت آرسنال) فردا معلوم میشه نه الان.

متعجبم از این همه بی احترامی طرفدار های بارسلونا!
    اینو زدم هم به حساب تایید حرفهای داش امیر (بالایی) هم اینکه واقعا متعجبم.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •