بچه ها تاپیک رو بد جور خسته کننده کردین با این حرف هاتون !!
بچه ها تاپیک رو بد جور خسته کننده کردین با این حرف هاتون !!
من فکر کنم شما فکر کردی من تو پست 17 خواستم بهت توهین کنم که من هرگز چنین قصدی نداشتم.پس احتمالاً واسه همین اونجوری جوابمو دادی.پس بیخیال
اگه همینجوری که تو این پست جوابمو دادی تو پست 18 جوابمو میدادی یعنی با تحلیل کردن،من اونطوری پست قبلی رو نمی نوشتم.البته تقصیر از من هم بود چون از اول بایستی نظرت رو درباره کلیت crpg میپرسیدم و بعد شروع میکردم به بحث.اگه احساس میکنی تو پست 17 بهت توهین کردم ازت عذر می خوام
خب بریم سر همون بحث crpg بودن یا نبودن The Witcher که اگه دوستانه ادامه پیدا بکنه خیلی هم واسه این تاپیک مفید خواهد بود.چون همونطو که گفتم هم مربوطه به بازی و هم سبکش.کجا از اینجا بهتر واسه این بحث؟به هرحال انجمن جای بحث و گفتگو هست.من فکر میکنم شما هم موافق باشی.
من میگم اکشن میتونه بخش کمرنگی ازش باشه مثلاً به نظرم Dragon Age اکشن نبود.نه اینکه اکشن نداشت چون بالاخره همه RPG ها یه بخششون مبارزه هست که میشه اکشن ولی نه اکشن به اون فرم The Witcher با dose بالا یا حتی خود آبلیویون.واسه همین به نظر من Dragon Age اکشن نقش آفرینی نیست.شما قبول داری که یه نقش آفرینی میتونه اکشن نباشه ؟
خب اکشن یعنی چی ؟
مرزی بین CRPG و ARPG نمیشه قایل شد . یعنی شما دراگون ایج رو هم میتونی بگی CRPG و هم ARPG .
حالا CRPG چیه ؟
فرق بین این سبک و بقیه تو کلمه ی computer هست .
اون چیزی که این سبک رو متمایز میکنه استراتژی هست .
شما در خلل یه بازی CRPG باید علاوه بر سرعت عمل بتونی خوب فکر کنی یعنی یه استراتژیست باشی .
مثلا توی DA شما مختاری بازیو نگه داری و استراتژی مورد نظر رو بچینی .
یا حتی در مورد آپگرید ها هم باید با یه استراتژی خاص عمل کنی .
ولی مثلا در OBLIVION شما فقط قسمت اکشن ماجرا رو کنترل میکنی .
حالا میرسیم به ویچر :
قطعا اون مغز استراتژیست دراگون در این بازی مورد نیاز نیست ولی شما در هر حال با یک اکشن صرف رو برو نیستی .
مثلا باید نوع شمشیر زنی رو بین حالات قدرتی ، سرعتی و جمعی بسته به مبارزه تغییر بدی .
اینو موافقم.استراتژی حرف اول رو تو crpg میزنه چون تو این سبک بازیباز مثل یه استراتژیست میشینه از بالا صحنه رو نگاه میکنه و نقشه میریزه که بهترین راهش هم سبک ابداعی BioWare یعنی pause and play هست که تو DA هم وجود داشت.The Witcher هم از همین سیستم استفاده کرده و میشه بازی رو نگه داشت و حرکت بعدی رو تعیین کرد.ولی حرف من اینه که این کار محدود میشه به انتخاب کردن بین سه style شمشیر زنی سریع،قدرتی و یا حمله چند نفره که عمق چندانی نداره و میشه حتی بدون نگه داشتن بازی هم با فشردن hot key های این سه حالت،وضعیت شمشیرزنی رو تغییر داد.درسته که با انتخاب این style ها Geralt به نحو بخصوصی حمله میکنه که دست بازیباز نیست ولی مهمتر از این طرز حمله کردن اینه که بازیباز در چه زمانی کلیک کنه تا حمله انجام بشه یعنی یه بخش کوچکی از حمله اتوماتیک هست.در ضمن همین یه کارکتر رو هم کنترل میکنیم واسه همین تقسیم کار بین کارکترها که بخش مهمی از استراتژی ریختنه معنی نمیده که مثلاً بازی رو نگه داریم که تعیین کنیم فرضاً warrior با شمشیر حمله کنه،archer شلیک کنه و mage هم warrior رو heal کنه.یعنی خلاصه کلام اینکه استراتژی در The Witcher سطحی و کم عمقه و بیشتر تمرکز روی حمله کردن،کلیک کردن در زمان مناسب واسه combo و critcal hit که بخش اکشن ماجرا هست.یعنی من دارم میگم ممکنه استراتژی در The Witcher وجود داشته باشه اما در مقابل اکشن خیلی کمرنگه.برعکس DA یا NWN که تمرکز اصلیش روی بخش استراتژیه تا اکشن.واسه همین میگم The Witcher مثل DA یا NWN یه crpg نیست.نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه.
نه من منظورم از جلو آوردن دوربین در مورد The Witcher بود که کیفیت بهتری رو میده نه بازی ای مثل NWN.چون تو NWN اگه دوربین رو جلو بیاری هم به گیم پلی لطمه میزنه(به علت عدم جابجا شدن درست دوربین در این حالت و تسلط نداشتن رو همراه ها) و هم به خاطر ضعیف بودن موتور Aurora،گرافیک تو ذوق میزنه چون میشه گاهی اوقات پیکسل ها رو هم تو این حالت دید!منظور من The Witcher بود.انصافاً CD Project این موتور رو کن فیکون کرد طوریکه دیدن مناظر بازی تو حالت OTS واقعاً روح رو جلا میده.مثلاً این صحنه رو دقت کن:من که گفتم اینکه چه کسی با چه دوربینی بازی میکنه به خودش ربط داره و اون حرفم که کلا نظر شخصی بود ... اون که هیچ .
بازی ای مثل دراگون که اصلا دوربینو بیاری نزدیک چیز خاصی بدست نمیاری . کلا معیار اصلی یه نقش آفرینی داستان و گیم پلی هت نه گرافیک . واسه همین گفتم که تو اینجور بازیها اگه فقط واسه گرافیک بخوای دوربین رو بیاری نزدیک خنده داره . ولی خب شایدم یکی اونجوری حال کنه ...
در ادامه من نگفتم گیم پلی ویچر شبیه نوروینتره .
شما یه بار دیگه اون پست منو بخون ...
من گفتم به نور وینتر شبیه تره تا ابلیویون !!! این یه جمله ی کنایی هست چون احساس کردم شما داری ویچر و ابلیویون رو مقایسه میکنی. وگرنه هر بچه ای تفاوتهای این بازیها رو میدونه .
در ضمن من به هیچ وجه فرافکنی نکردم . سایتی مثل GAME SPOT در مورد هر بازی 1000 خط مینویسه .
شما فقط رفتی اون 3 خط زیر گیم رو نگاه کردی .
حتی اگه یه سرچ مختصر بزنی توی تگهای بازی اون چیزهایی که گفتم رو نوشته . البته میتونی Reviwe ها رو هم بخونی .
در ضمن من نگفتم هر ایزومتریکی CRPG میشه .
شاید هر CRPG دارای ایزومتریک باشه ولی بر عکسش اصلا صادق نیست
واقعاً راه رفتن تو این دشت با اون منظره فوق العاده لذت بخشه.اگه دوربین رو ببریم تو حالت ایزومتریک یک چنین منظره زیبایی رو از دست میدیم.اگه گرافیک بازی مثل NWN و NWN2 بود آره.نزدیک کردن حال آدم رو بهم میزنه و بهتره از دور بهش نگاه کرد چون "آواز دهل شنیدن از دور خوش است"().ولی حیفه که با ایزومتریک بازی کردن The Witcher این چنین نماهایی رو از دست داد.چونکه یک نفره هم هست و عمق استراتژی بازی هم بالا نیست و محدود میشه به style شمشیرزنی مشکلی وجود نداره به نظر من مشکلی نداره تو OTS بازیش کرد.حرف من در مورد گرافیک بازی این هست.
به نظر من The Witcher نه به Oblivion شبیه هست نه به NWN.یه سری مشابهت هایی بین The Witcher و اون دو بازی هست(مثل شباهت با هر rpg دیگه ای) ولی کمه و من میگم شبیه هیچکدوم از اونها نیست.هرچند The Witcher تقریباً چیزی شبیه به ملقمه NWN و Diablo هست اما به نظر من ترکیب کردن این دو سبب شده The Witcher در نهایت شبیه هیچکدومشون نباشه.
در مورد گیم اسپات هم من میگم The Witcher رو CRPG ندونسته نه تو قسمت ژانر بازی نه تو review بازی ولی در مورد NWN , NWN2 و DA خود سایت از این بازی ها به عنوان crpg یاد کرده.اینم tag بازی تو gamespot هست که بازم crpg نداره:
Tags: the witcher, rpg, witcher, atari, pc, action, cd projekt red, fantasy, action rpg, aurora engine
بازم میگم من به خاطر اینکه گیم اسپات میگه The Witcher تو ژانر crpg نیست نمیگم که نیست.من فقط میگم که گیم اسپات نظرش اینه.من اگه میگم crpg نیست بنا به استنباط خودم میگم.تو قسمت review های کاربران گیم اسپات،بعضی از reviewer ها از بازی به عنوان crpg یاد کردن اما خود سایت این کار رو نکرده.
خب من منظورم اینه که اگه با جایی از حرفم موافقی بگو که دیگه بحث بسته بشه و من تو پست بعدی مجبور نشم دوباره درباره اون حرفی بزنم و بحث کش بیاد با این استنباط که قبولش نداری.اینطوری به نظر میاد شما با کل حرف من مخالفی و من دوباره باید درباره اون چیزایی که تو باهاش موافقی اما به خاطر اینکه جواب ندادی به نظر میاد با اونها هم مخالفی دوباره توضیح بدم.(چقدر این جمله سنگین شد!)فکر کنم دیگه جواب تمام قسمتها رو دادم دیگه اگه چیزی از قلم افتاد ببخشید .
ولی در مورد این جملات آخرت اندازه 3 صفحه حرف دارم :
اگه من از جواب دادن خود داری کردم واسه اینه که با بعضی حرفاتون موافق بودم واحتیاجی به بحث نمیدیدم . و در بعضی جاها هم احساس کردم بحث کردن فایده نداره و به نتیجه نمیرسیم .
من اصلا اهل فرافکنی نیستم ولی خب شما میای یکسری بدیهیات رو تو پستت مینویسی که همه دنیا قبول دارن و واسه این گفتم که مغلطه میکنی چون همه میان میبینن خب طرف داره راست میگه پس حق با اونه .
شما حرفهای منو هرطور خواستی برداشت کردی و هر جوابی خواستی دادی انگار که من از پشت کوه اومدم .
آره داداش از پشت کوه اومدیم ولی با هلیکوپتر اومدیم .
(پس قبول کن که این قسمت واقعا مغلطه کردی و من واسه همین عصبی شدم البته بعد از فروکش کردن عصبانیتم پستمو ویرایش کردم )
من اگه در مورد یک سری بدیهیات حرف زدم به خاطر این بود که برای اون چیزی که دارم میگم دلیل بیارم.مثلاً بگم The Witcher یه crpg نیست به این دلایل نه اینکه به شما آموزش بدم.چون به هر حال این تاپیک رو کسانی که حتی یه نقش آفرینی تو عمرشون بازی نکردن هم ممکنه بخونن.بعضی چیزایی که من میگم شاید واسه من و شما که rpg بازی می کنیم بدیهیات باشه اما واسه برخی دوستان که خب تخصصشون تو این ژانر نیست و مثلاً تو ریسینگ،اکشن یا fighting هست اما حالا یه سری هم به این تاپیک زدن تازگی داره.من برای اینکه ازم تشکر بشه اونا رو ننوشتم.اگه بخوام ازم تشکر بشه میرم همون مقالات مربوط به بازی رو ترجمه می کنم یا از بازی خبر میذارم یا عکس میذارم و ....کلاً من عادت دارم زیاد توضیح بدم تا منظورم رو خوب برسونم و هدف من مغلطه یا توهین به شما نبوده و نیست.
خب خوشحالم که در هنگام عصبانیت پست ندادی و صبر کردی تا در حالت منطقی و خونسرد پست بدی چون من هم همین کارو میکنم و فکر میکنم درستش هم همینه
شاید به خاطر میزان تنفر زیادت از آبلیویون این حرف رو زدی که rpg واقعی نیستو اما ابلیویون :
اون جمله ی من هم کنایی بود .
من اصلا ابلیویون رو RPG که هیچی ، کلا قاطی بازیها به شمار نمیارم .
چون همونطور که گفتم معیار اول نقش آفرینی داستانش هست ولی داستان این بازی فوق العاده آبکی بود و گیم پلی هم که نگو همش به چرخ زدنهای بیخودی و به بطالت گشتن میگذشت .
در کل حالم از این بازی بهم میخوره واسه همینم آدم حسابش نمیکنم .[COLOR="Silver"]
بحث بیشتر در مورد آبلیویون رو ولش که اینجا جاش نیست ولی انصافاً اگه بازی رو ادامه میدادی میدیدی که بسیاری از مأموریت های فرعی بازی بسیار زیبا هستن و در بسیاری از موارد جذاب تر از مأموریت های اصلین و داستان جالبی هم دارن
یه سوال داشتم :
توی این بازی در مواقع جنگ باید با موس روی دشمن کلیک کنی و خود کارکتر میزنه ( مثل DAO ) یا اینکه خودت باید ضربه بزنی ( مثل God of War ) ؟
درسته ، همونطور که گفتم واقعا در تعیین سبک بعضی بازیها نمیشه دقیقا خط کش گذاشت و مرز انتخاب کرد .
در کل امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد و مثل شماره ی 1 جذاب باشه ...
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
شما یه بار روی دشمن کلیک میکنی بعد طرف شروع به زدن میکنه .
و در مواقع حساس رنگ پوینتر عوض میشه که در اون موقع دوباره باید کلیک کنی تا به ضربه زدن ادامه بده وگرنه دشمنت میزنت .
شرمنده کسی لینک دانلود نسخه اول از رپیدشر رو نداره هر جا گشتم پیدا نکردم حتی توی بخش دانلود هم نیست
لطفا یکی برام لینکش رو بفرسته
ممنون
کلا بهتره دوستان بحث رو بیخیال شیم! The Witcher خوب با عقل زیاد جور در نمیاد که CRPG باشهبیخیال...
میگم ساسان داستان بازی مثله نسخه یه یکه؟ نسخه ی یک که اصلا داستانش جالب نبود و خیلی سطحی هم بود اتفاقا! دلیل اینکه نسخه ی 1 زیاد هم موفق نشد یکی همین داستانشه![]()
fact sheet بازی توسط CD Project RED منتشر شد
-------------------------------------------------------
CD Project RED روز گذشته fact sheet دومین شماره The Witcher را منتشر کرد تا بازیبازها را در جریان جزئیات The Witcher 2: Assassins of Kings قرار دهد.
Platform: PC
Genre: Combat RPG, singleplayer
+Age ratings: ESRB M, PEGI 18
Release date: Q1 2011
توضیحات مختصری درباره The Witcher 2
دومین شماره از حماسه نقش آفرینی The Witcher،دربرگیرنده داستانی جذاب و بالغ است که استانداردهای جدیدی را برای روایت داستانی غیر خطی تعریف خواهد کرد.علاوه بر داستانی حماسی،بازی سیستم مبارزه ای جدید و خونین را عرضه خواهد کرد که به شکل هوشمندانه ای المان های تاکتیکی را با اکشن پویا ترکیب می کند.موتوری جدید و مدرن،هم جهت ارائه جلوه های بصری زیبا و هم جهت ارائه مناسب مکانیسم های تصنعی بازی(دنیای The Witcher خیالیست) که بازیباز را در زنده ترین و باورپذیرترین دنیایی که تاکنون در یک بازی نقش آفرینی ساخته شده است قرار خواهد داد.
داستانی جذاب،سیستم مبارزه پویا،گرافیک زیبا و تمامی چیزهایی که از شماره اول یک اثر بزرگ ساخت اکنون به نحوی پیشرفته تر و ماهرانه تر اجرا خواهد شد.
جزئیات کلیدی 2 The Witcher
1)داستانی بالغ و جذاب که استانداردهای جدیدی را برای روایت داستانی واقع گرایانه و غیرخطی تعریف خواهد کرد.ادامه ماجراجویی های Geralt of Rivia با حوادثی از The Witcher ارتباط خواهد داشت ضمن اینکه جذاب تر،حماسی تر و پر از غافلگیری خواهد بود.
زمینه داستانی
بعد از کمک به متوقف کردن شورشی که Order of Flaming Rose به راه انداخته بود و نجات جان پادشاه Geralt،Foltest به یکی از بازیگران اصلی در عرصه غوغای سیاسی قلمرو Temeria بدل شد.Geralt در زمان اجرای فرامین پادشاه جهت ایجاد صلح در سرزمین Temeria،به محافظت از جان او ادامه داد.آخرین سنگر Order نیز تسلیم ارتش سلطنتی شد.آخرین مأموریت باقی مانده سرکوب قلعه بارونس La Valette بود که از قلمروی پادشاهی اعلام جدایی کرده بود.یک ماه از تلاش برای ترور پادشاه می گذشت که ارتش او به دروازه های قلعه بارونس La Valette رسیدند تا برای جنگ نهایی آماده شوند.در همین زمان،Geralt که پیش Foltest به سر می برد نمی توانست تحقیق شخصی اش یعنی تلاش برای پی بردن به مبدأ و هویت تروریست مرموز هم سبک witcher ها که مسئول سوء قصد به جان پادشاه بود را آغاز کند.تحقیقی که به بسیاری از سوال ها جواب خواهد داد.
تشریح مختصر داستان
بازیباز کنترل Geralt را به دست می گیرد؛هیولاکش حرفه ای که با کمک به درهم شکستن شورش Order of Flaming Rose و نجات جان پادشاه از دست یک تروریست هم سبک witcher ها درگیر غوغای سیاسی Temeria شده است.در دومین قسمت این حماسه،Geralt همچنان در کانون وقایع سیاسی باقی می ماند.او تحقیقاتش را آغاز می کند تا به هویت گروهی تروریست که مسئول ترور حاکمین در قلمروهای شمالی هستند پی ببرد،رابطه آنها با witcher ها را کشف کند و از انگیزه های آنها آگاه شود.تحقیقات،او را به سمت رودخانه Pontar در منطقه مرزی ملتهب بین Kaedwen , Temeria و Aedrin می کشاند جایی که او گرفتار نبردی بین قوی ترین نیروهای دنیای The Witcher می شود.
خصوصیات داستانی به صورت جزئی
*ماجرایی به واقع حماسی،قوی و احساسی با روایت داستانی غیرخطی.سه خط داستانی مستقل با چندین وقایع جایگزین که به انتخاب های بازیباز بستگی دارد و منجر به پایان های متفاوت بازی و چند شاخه شدن های متعدد داستان آن می شود.این دفعه زمان گیم پلی بازی کوتاه تر،اما تجربه ای قوی تر و پرحادثه تر از The Witcher خواهد بود.
*داستانی پیچیده،واقعی و بالغ که به مسائلی که کمتر در سایر RPG ها به آنها پرداخته شده خواهد پرداخت به نحوی که برای بازیبازهای این نسل قابل درک و جذاب باشد.ما درباره ترورهای حاکمین قلمروهای شمالی تحقیق می کنیم و موضوع شخصی Geralt را که در آن،او به دنبال هویت خویش است نیز دنبال می کنیم.آرام آرام پی می بریم که چه نیروهای قدرتمندی بر وضعیت ما تأثیر می گذارند و ما را وادار به چه نحو بازی کردنی می کنند.
*به مدد موتور جدید بازی،دیالوگ های غنی و بالغ که در سری کتاب های Andrzej Sapkowski و بازی The Witcher 1 نیز یافت می شوند به شکل cut-scence های سینمایی و سکانس های دیالوگی عرضه خواهند شد.
*سیستم جدید و ارتقاءیافته فلش بک.در The Witcher 2،خاطرات Geralt که در آن شاهد برقراری ارتباط بین انتخاب های قدیمی و اقدامات فعلیمان خواهیم بود به نحو واقع گرایانه و سلیسی در تار و پود گیم پلی بازی گنجانده خواهد شد.
*روابط و تمایلات جن*سی به نحو واقع گرایانه تر،درگیرکننده تر و بالغ تری به نمایش درخواهند آمد که در این راه به روابط جن*سی تأثیرگذارتر و واقع گرایانه تر در The Witcher 1 نیز توجه خواهد شد.
*دنیایی منحصر به فرد،عمیق،استوار و غنی که برمبنای سری کتاب های best-selling نویسنده مشهور لهستانی A.Sapkowski پرداخت شده است و در The Witcher از نو خلق شده است تا تجربه ای فوق العاده،واقع گرایانه و داستان مدار خلق کند.
*کارکترهای باورپذیر و زنده با تمایلات و اهدافی مخصوص به خود.در طی ماجراجوییمان با مردمانی معمولی،سربازان،شورشی ها،mage های قدرتمند،حکام و قاتلین آنها مواجه می شویم.بر مبنای انتخاب های متفاوت با شخصیت های متفاوتی در بازی ملاقات خواهیم کرد و رابطه ما با آنها اقدامات بعدیمان را در بازی رقم خواهد زد.
*محیط های بسیار متنوع و نفس گیر که به سبب موتور جدید بازی،دنیایی به هم پیوسته و در دسترس ایجاد کرده است.
*دنیایی زنده و غنی که در آن هر کارکتر راه و روش زندگی و شغل مخصوص به خود دارد.اقدامات ما رابطه مان را با جمعیت دنیای بازی تغییر خواهد داد و در مورد خط داستانی اصلی بازی،احتمال تعامل با دنیای بازی را ایجاد یا از بین می برد.
*آزادی عمل بیشتر در گشت و گذار که سبب واقع گرایانه تر شدن بازی و وسیع شدن آپشن های تاکتیکی خواهد شد.Geralt می تواند مانع پیش پایش را از بین ببرد،از روی حصار بپرد و از بناهای صخره ای بالا برود.
2)تجربه نقش آفرینی ارتقاء یافته و عمیق تر نسبت به شماره اول به خاطر استفاده از مکانیسم های گیم پلی پیشرفته.
*غیرخطی بودن در مقیاس بالا همراه با مکانیسم های گیم پلی پیشرفته.ما می توانیم از راه های گوناگونی موانع پیشرویمان را پشت سر بگذاریم.انتخاب دوستان در مسیر داستان بازی،احتمالات گوناگون و جدیدی را پیش پایمان می گذارد.
*quest هایی منحصر به فرد که بیشتر از شماره اول با داستان اصلی بازی ارتباط خواهند داشت.دیگر quest های "FedEx"(آن دسته از quest های سطح پایین که در آنها تنها باید اشیایی را loot کرده و به شخص خاصی بدهید) در کار نخواهد بود.
*توسعه کارکتر بسیار پیشرفت کرده است که در آن هر تصمیم مرتبط با توسعه کارکتر از قبیل مهارت های فردی منجر به نوع متفاوتی از گیم پلی می شود.توسعه کارکتر برمبنای سه تخصص انجام می شود:"شمشیرزنی،جادو و alchemy(تهیه potion ها)".این سه تخصص می توانند با هم ترکیب شوند و style های کارکتری هیبرید ایجاد کنند.
*سیستم سنتی که برمبنای آن بازیباز با دشمنانی با درجه سختی ثابت روبرو می شود.این سیستم سبب می شود بازیباز از ساخت کارکتری قدرتمند در طول بازی نهایت رضایت را داشته باشد.نبرد با تیپ خاصی از حریفان با جلو رفتن در بازی آسان و آسان تر می شود چراکه تراز بازیباز ارتقا پیدا می کند.این در تضاد کامل با بسیاری از عناوین موجود است که از سیستم هایی ساده شده استفاده می کنند که منجر به تنظیم شدن درجه سختی حریفان با تراز بازیباز می شود.استفاده از این سیستم ها سبب می شود که پروسه ساخت بازی آسان تر شود اما درعین حال بازیباز از ساختن یک کارکتر بسیار نیرومند هم رضایت چندانی نداشته باشد(توضیح: در برخی نقش آفرینی ها نظیر Oblivion،دشمنان نیز همانند شما در طول بازی ارتقا می یابند.The Witcher و The Witcher 2 از این سیستم استفاده نمی کنند).
*سیستم موتاژن های جدید به بازیباز این توانایی را می دهد که اثر مهارت های بخصوصش را تغییر دهد.برای مثال شما می توانید نحوه عملکرد spell های Geralt را به نحوی که تمایل دارید تغییر دهید.مثلاً آسیب وارده از آن را بیشتر کنید،مدت زمان آن را طولانی تر کنید یا آن را به نحوی ارتقا دهید که در آن واحد دشمنان بیشتری از آن spell آسیب ببینند.
*سیستم پیشرفته crafting بازی به بازیبازها این قابلیت را می دهد که item های مخصوص به خود را بسازند: چیزی در حدود دویست item - اجزا اسلحه و armor - قابل ساخت است.
*بسیاری از اجزا armor از قبیل نیم تنه،دستکش،کمربند،محافظ زانو و ... منجر به افزایش تنوع armor بازیباز می شود.توانایی ارتقاء هرکدام از این اجزا به تنهایی وجود دارد که سبب می شود armor های ترکیبی متنوع بسیاری به وجود آید.در The Witcher 1 تنها 4 تیپ armor وجود داشت.
*سلاح های ساخته شده به روش ترکیبی منجر به ایجاد 300 تیپ شمشیر می شود(در The Witcher 1 فقط 10 تیپ شمشیر وجود داشت).
*سیستم equipment جدید بازی به خاطر عدم وجود محدودیت در به همراه داشتن اشیا،قسمت قسمت کردن سیستم equipment و سیستم مرتب سازی(sorting) بهبود یافته،گیم پلی را ساده تر و انعطاف پذیرتر می کند.
3)سیستم مبارزه منحصر به فرد بازی،دامنه وسیعی از المان های تاکتیکی را با تماشایی ترین و پویاترین سکانس های مبارزه ای که تاکنون در یک بازی نقش آفرینی دیده اید ترکیب می کند.جزئیات کامل در آینده معرفی خواهد شد.
4)بهترین گرافیک در میان تمامی بازی های نقش آفرینی که تا به امروز ساخته شده اند و قابل رقابت با بازی هایی در ژانرهای دیگر که به طور سنتی استانداردهای بصری بالاتری دارند.جزئیات کامل در آینده معرفی خواهد شد.
5)تکنولوژی جدید،پیشرفته و فوق مدرن ساخته شده به وسیله CD Project RED.جزئیات کامل در آینده معرفی خواهد شد.
-------------
منبع:
examiner.com/examiner/x-3707-DLC-Examiner~y2010m3d29-The-Witcher-2-fact-sheet-released
---------
با تشکر از کاربر عزیز vahidgame که این متن رو برای من فرستاد تا ترجمش رو اینجا بزارم
والله به گفته سازندگان قراره سورپرایزهای بیشتری داشته باشه و پرافت و خیزتر باشه.
داستانش که خوب بود شایان.اولش آدم فکر می کرد داستانش محدود میشه به درگیری با دو تا خلافکار قوی که احتمالاً boss های بازی خواهند بود ولی در ادامه بازی معلوم میشد چه کسانی پشت این قضایا هستن و قضیه اصلی چیه.آخرش هم که جالب تموم شد و twist خوبی داشت.
نسخه 1 از نظر تجاری موفق بود.تو PC فروش 1.5 میلیون نسخه ای کار هر بازی ای نیست.اونم وقتی در نظر بگیری که Crysis با اون همه سر و صدا فروشی در همین حد و حدود داشته.از نظر critically هم با metascore 81 نسبتاً موفق بود و از کاربران هم که نمره های بهتری گرفت.عمده انتقادات به بازی به خاطر باگ های زیاد،سیستم مبارزه سخت(به نظر من که همچین سخت هم نبود)،عمق کم نقش آفرینی در بعضی قسمت ها و صداگذاری و lip sync بسیار بد خیلی از شخصیت ها بود که سازندگان قول دادن همه این اشکالات رو در The Witcher 2 رفع کنن.
طبق اعلام CD Projekt بازی The Witcher 2: Assassins of Kings رسما آنونس شد.این بازی از پشتیبانی بسیار زیادی برای ساخت قسمت دوم همراه است. VG247 با آقای Tomek Gop در باره ی موتوربازی و همچنین داستان مصاحبه ای داشته است. ما برای شروع در باره ی Witcher2 می تونیم بگیم که قسمت اول آن یک بازی برتر در سبک RPG بودو تونست فروش چشم گیری داشته باشه.قسمت اول بازی با فروش یک میلیون و دویست هزار نسخه ای پرفروشترین بازی PC لقب گرفت. نسخه ی اول محبوبیت بسیاری بین مردم و اکثر منتقدین بدست آورد و تونست نمره ی overall 86 رو بگیره و نامزد دریافت جایزه ی AIAS برای بهترین بازی RPG سال 2008 بشه.
و حالا در سال 2010 که رکود اقتصادی در روی بازی ها تاثیر گذاشته بازی برای کنسول ها نیز تایید شده است و در تریلری که از بازی به بیرون درز کرده نشون می ده که با بازی بسیار زیبایی روبرو هستیم. اینبار Geralt برگشته و دنیا به او اجازه داده تا یکبار دیگه به زندگی برگرده و به لطف موتور جدید ما با بازی فانتزی از لحاظ صوتی و تصویری روبرو هستیم. واقعا که صبر کردن تا 2011 خیلی سخته.
Vg247: لطفا کمی در باره ی موتور بازی و هم چنین تکنولوژیهای جدید افزوده شده به موتور و چگونگی بهره برداری از ان برای The Witcher 2 توضیح می دهید؟
Tomek Gop: بازی بر روی موتور جدیدی که توسط CD Projekt RED ساخته شده ، در حال ساخت است و نمی توان آنرا یک آپدیت نامید.موتور قبلی محدودیت های زیادی برای ساخت RPG مورد نظر ما داشت مثلا محدودیتهایی برای دیالوگ ها ، cutscene ، عکس العمل کاراکتر ها ، خط داستانی و ... .به لطف موتور جدید ما تونستیم خیلی از این محدودیت هارو برداریم.در نسخه قبل به دلیل محدودیت موتور بازی صحنه های ناراحت کننده بسیاری وجود داشت.اما الان ما میتونیم خیلی از اینهارو مثل انیمیشن و موسیقی هارو براحتی و بدون هیچ کمکی بسازیم.
VG247 : می تونید بیشتر در باره ی داستان بازی توضیح بدید؟
Tomek Gop: برای شروع می تونم بگم که Temeria Kingdom در حال باز سازی خودشه و Flaming Rose تغییری مکرده.چیز های بسیار زیبایی در بازی وجود دارد تا پادشاه بتواند به LA Valette برود. در قلعه او بود که پادشاه گفت: استقلال ازان پادشاه است.در جایی Foltest از Geralt در باره ی همراهی اش با او پرسید و او جواب بلی داد ( هیچ وقت نباید به پادشاه نه بگید ) . بدرستی اینجا جایی است که شما ماجراجویی خود را در Witcher 2: Assassins of Kings آغاز میکنید. Geralt، از اینکه شخص شایسته ای نبود تا اونو همراهی کنی خیلی خوشحال نبود. اما او حتما کسیو تو بازی بدست میاره.
چیز بیشتری برای گفتن لازم است؟ بازی از مقیاش بسیار بزرگی بهره میبره . در بازی مردم قوی تر، حساس تر ، سیاسی تر و سر سخت تر شده اند.
VG247:چه موقع شما تصمیم به ادامه ی ساخت بازی گرفتید ؟ با اینکه رکود اقتصادی وجود دارد و امکان موفقیت بسیار کمه.
Tomek Gop: ما از اینکه ی نسخه ی دوم بازیو بسازیم خیلی نگران بودیم چون ساختن قسمت اول و تموم کردنش واقعا سخت بود.تولیدWitcher 2 پس از انتشار نسخه ی اول شروع شد اگرچه زیاد راضی نبودیم ولی بالاخره اونو ساختیم.ما موتور خودمون رو طراحی کردیم که باعث شد وقتمونو بگره البته همه چیز به صورت پروتوتایپ بود.
VG247: آیا پلتفرم اصلی شما PC است یا همه چیز در هر سه پلتفرم برابر است؟
Tomek Gop :هنوز برای جواب دادن زود است.
VG247: نسخه ی اول بازی به خاطر شرایط بد اقتصادی برای کنسول ها لغو شد.شما تصمیمی برای پورت نسخه ی اول برای دو کنسول دارید؟
Tomek Gop : این موضوع چند بار مطرح شده اما ما علاقه ی زیادی برای عرضه ی بازی روی کنسولها نداریم. همه چیز درباره ی عرضه ی نسخه ی اول بر روی کنسول کاملا منتفی میباشد
VG247 : شما دوست دارید که بازی رو به صورت مجازی در اینترنت از قبیل سایتهای steam , D2D و یا سایتهای دیگه عرضه کنید؟
Tomek Gop:هنوز چیزی در این مورد مشخص نیست. ما به ساخت بازی ادامه میدیم تا بازی منتشر بشه.
VG247: تصمیم دارید که دمو و یا DLC هایی برای بازی منتشر کنید؟
Tomek Gop: فعلا هیچ گونه تصمیمی برای عرضه ی DLC نداریم اما حتما در مورد آن فکر می کنیم.ما نقشه ها و possibilitie های جدیدی در فکر داریم.ما دوست از حد اکثر تواناییمون برای ساخت بازی به کار بریم.
VG247: بازی در تاریخ q12011 برای هر سه پلتفورم منتشر میشه.ممکنه بازی زودتر یا دیر تر از تاریخ رسمی منتشر بشه؟
Tomek Gop :بازی در همین تاریخ به طور حتمی برای PC منتشر میشه اما ممکنه برای کنسولها تفاوت کنه.
VG247 : شما چه تصمیمی برای اینکه Geralt یک ponytail شود گرفته اید؟
Tomek Gop: ما دوباره طراحی جدیدی روی Geralt’s داشته ایم. .لباس های او،اسلحه های او، و... . و تمام تغییرا در Geralt به خوبی کار شده.ما دوست نداریم با عجله کارو رو انجام بدیم.
Vg247 : گرالت یک کاپیتان بسیار خوب در دوران قرون وسطا است.آیا او باز هم با دختران زیادی دوست است یا او تصمیم گرفته که فقط با یک دختر باشد؟
Tomek Gop: اون چیکار میتونه بکنه؟ Geraltهمیشه یک ن پرست بوده. پس شما می تونید انتظار داشته باشید که روابط در بازی بسیار خوب باشد.این برای ما بسیار ضروری است که نوع عقیده رو تغییر بدیم و این قسمت رو از نوع طراحی کنیم. و ارائه ی جدیدی از روابط جنسی در بازی بدیم.برهنگی و رومانس در The Witcher 2 وجود خواهد داشت.تمرکز اصلی ما برروی داستان بازی است.
از اینکه باما مصاحبه کردید ممنونم.
منبع اصلی:
ترجمه:Sinak3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:p30world
اگه بخواهيم نسخه ي اول اين بازي رو با Dragon Age مقايسه كنيد كدوم برنده ميشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)