نه.............
نه.............
دوستلن میدونم که گوش همتون از اسم مارادونا پر شده وهمه جا نامش رو میبرن
اما ما تو دوره مارادونا نبودیم و در نتیجه بازیهاش رو ندیدم فقط اسمش رو شنیدیم
من رفتم ببینم این مارادونا کیه که بهش میگن اسطوره فوتبال جهان ، ایا چیزی بارش بوده یا نه
به جون خودم قسم هر کی بازی مارادونا رو ببینه دلش از مسی و رونالدینیو و زیدان و خلاصه هر چی بازیکن تکنیکی سیاه میشه
چن مارادونا اخر تکنیک بوده و تو دریبل هاش 7 نفرو راحت جا میزاشته
ضربه های استگاهیش 99 درصد یا گل بودن یا به تیرک خوردن
ضربات سرش عالی بودن
پاس هاش رو نگو که دیگه ادم نمیدونه چی بگه
هر کی بازیهای مارادونا رو ببینه اشک تو چشاش حلقه میزنه ومیگه خدایا این بشر دیگه کیه
من گفتم 23 سال دارم و بازیهاشو ندیده بودم ولی وقتی بازیهاشو دیدم دلم از فوتبال سیاه شد ، چون مارادونا یکی هست وتکرار نخواهد شد
تا الانم 3 سرود برای این اسطوره فوتبال جهان خوندن
واقعا مارادونا اسطوره بوده ، به همه پیشنهاد میکنم که بازیهاشو رو ببینن ، اگه همه نشد خودم چند تا از جرکاتش رو براتون میزارم
only Maradona
2- کسری خان نکته ای که نوشتید این مسئله رو جواب میده. مسی مهاجمه و زیدان هافبک بود. شاید در حمله و حرکت جناحی مشترک باشن اما در بازیسازی مقایسه درست نیست. هر چند مسی اینکارو هم نسبتا انجام میده. اینکه توپ به مهاجم نمیرسه تقصیر خود مهاجمه؟ کم میاد عقب و دخالت میکنه؟
1.1- این "هنوز" و "هیچی" خیلی سنگینه. زیدان 22 سالگی در تیم ملی فرانسه چیکار می کرد؟ باشگاهی چیکار می کرد؟ چه عنوان و قیمتی داشت و تواناییش در چه حدی بود؟ اگر در مورد این مسی هیچی نیست رو به کار می برید در مورد زیدان 22 ساله چی میشه گفت؟
1.2- در مورد نقش ژاوی که مورد علاقه خود منم هست به آمار گل مسی در بازی هایی که ژاوی مصدوم بود دقت کنید. البته کوتاه مدته و غیر قابل استناد اما این ادعا که شما نقل قولش کردید به نظر من بی ارزشه و پاسخی بهتر از این نداره.
3- دارید از مسی نزدیک 12 سال دیگه صحبت می کنید.
در اینکه مسی فوق العادست شکی نیس!
ولی من از کسایی که فوتبال قدیمی و جدید دیدن که میپرسن همه میگن خیلیا از مسی بهتر بودن!
خوب شما که هی بحث سن مسی رو میکنی بذار یکم بزرگتر بشه بعد این عنوانهارو بهش بده
بازم میگم مسی هنوز خیلی کوچکتر از این حرفاست
فعلا باید از سر رقبایی چون رونی و رونالدو برای توپ طلا عبور کنه
یه نکته دیگه
مسی فکر میکنم از 17 سالگی تو بارسا بوده و همین باعث شده که به خاطر موفقیتهای بارسا حتی شناخته بشه
زیدان که این موقعیت رو نداشته
میشه گفت از صفر شروع کرده تا آخر بازیش به یه تیم در سطح اول دنیا یعنی رئال رسیده
ولی مسی از اولش تویه یه تیم خیلی خوب بوده
یه مثال میزنم اگر پدرو الان تو تیم دیگه ای بود اصلا کسی میشناختش؟
----
شمایی که میگی رونالدینیو
صرفا درخشش تو 2 سال ملاک برای بهترین بازیکن جهان بودنه؟
به قول کسری زیدان تا آخرین روز بازیش بهترین بود
نه که دو سال تو اوج باشه و بقیش...
به نظر من لقب بهترین فوتبالیست تاریخ رو باید به کسی داد که از فوتبال خداحافظی کرده یا اینکه آخر عمر فوتبالیش باشه که بشه یه میانگین گیری خوب از حضورش توی فوتبال گرفت
الان مسی خیلی جوونه ، معلوم نیست وقتی شد 27 -28 سالش بازیش این کیفیت و پویایی رو داشته باشه یا نه
من خیلی سنم کمه (18 سالمه) ولی تا الان بازیکنی بهتر از زیدان ندیدم حتی همین مسی( منظورم از بهتری اینه که یه بازیکن چقدر توی تیمش مفید واقع باشه، شاید مسی خیلی تکنیک و سرعتش از زیدان بهتر باشه ولی ملاک برتری فقط همین نیست)
ولی میشه علی کریمی رو با مارادونا مقایسه کرددر هر صورت مقایسه مارادونا با مسی مثل شب وروز هست![]()
100% موافقم مارادونا تا اخرین روزهای بازیش تو اوج اوج بوده ، زمانی که تو بارسا بوده که اتفاقا هم جوون بود خیلی خیلی بهتر از مسی بوده من وییو هاشو دارم
من هم مثل شما سن کم هست و سنم قد نداده بازیهای مارادونا رو ببینم ، اما گفتم ببینم که این مارادونا کیه که همش تعریفش رو میکنن ، به جون خودم قسم وقتی بازیهاش و دیدم اشک تو چشام حلثه زد فقط از تعجب !!! گفتم خدا این بشر از کجا اومده ، به همه پیشنهاد میکنم بازیهای مارادونا رو ببیننمن خیلی سنم کمه (18 سالمه) ولی تا الان بازیکنی بهتر از زیدان ندیدم حتی همین مسی
پ . ن : دوستان توجه داشته باشن فیفا مارادونا رو بهترین بازیکن تاریخ جهان میدونه ، حالا اگه سن ما قد بده یا نده مارادونا بهترین بازیکن تاریخ جهان هست ، بدون شک
سبک بازی مارادونا ومسی و کریمی دقیقا مثل هم هست ، به خصوص مارادونا وکریمی ( دوست من من این حرفا رو همین جوری نمیزنم ، حتما چیزی رو میدونم ، من یه فیلمی از مقایسه مارادونا وکریمی دیدم که حتما برات پیدا میکنم ونشون میدم )ولی میشه علی کریمی رو با مارادونا مقایسه کرد
در مورد رونالدو هم بگم که با کارای نمایشی نهایتا 2 نفر رو دریبل میکرد الانم تو رئال افت کرده ولی مارادونا وکریمی 6 ، 7 نفرو راحت جا میزاشتن مسی هم همین سبک بازی رو داره
ستاره جوان آرژانتینی خواسته تا او را با مارادونا مقایسه نکنند.او می خواهد داستان زندگی خودش را داشته باشد و او را به خاطر تواناییهای خودش بشناسند.
سایت گل - لیونل مسی، ستاره جوان آرژانتینی در صحبتهایی اعلام کرده که دیه گو آرماندو مارادونا ، بزرگترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال بوده و به نظر مسی، او از نظر مسائل فوتبالی، حتی در نزدیکی مارادونا نیست و می خواهد تاریخ و ماجرای فوتبالی خودش را داشته باشد.
مسی در گفتگو با رادیو متروی بوئنوس آیرس گفت:« حتی با گذشت میلیون ها سال نیز من حتی به نزدیکی های مارادونا نیز نخواهم رسید و حتی نمی خواهم خود را به مارادونا نزدیک کنم. مارادونا بزرگترین بازیکن تاریخ فوتبال است.»
ستاره جوان آرژانتینی ادامه داد:« خودم را با مارادونا مقایسه می کنم، می خواهم داستان فوتبالی خودم را داشته باشم و با توانایی های فوتبالی خودم شناخته شوم.»
لیونل مسی در حالی این صحبتها را به زبان می آورد که با 22 سال سن، عناوین قهرمانی و جوایز فردی فراوانی را کسب کرده است.
مسی در ادامه صحبتهایش در مورد تفاوتهای عملکردش در ترکیب تیم ملی آرژانتین و تیم بارسلونا گفت:« بازی کردن در یک تیم، کاملا متفاوت با تیمی دیگر است. از من بارها سوال کرده اند و پاسخ من این است که بازی کردن در بارسلونا کاملا متفاوت با بازی کردن در تیم ملی آرژانتین است. نمی خواهم بگویم که بازیکنانی که در تیم ملی آرژانتین هستند، بازیکنان خوبی نیستند،اتفاقا برعکس، آنها بهترین بازیکنان دنیا هستند ولی ما زمان کافی برای کار کردن در کنار هم را نداریم. همه چیز به سرعت می گذرد. دو روز تمرین و بعد از آن بازی.»
صحبتهای پایانی مسی بدین ترتیب است:« زمانی که مجموعه تیم برای مدتی کنار هم باشیم، اوضاع می تواند تغییر کند. رویای بالای سر بردن جام جهانی در آفریقای جنوبی،در ذهن تمام ماست. نه فقط به این دلیل که مرا بزرگتر می کند، بلکه فکر می کنم که هیچ اتفاقی زیباتر از این اتفاق وجود ندارد. ما با آمادگی به جام جهانی می رویم ، بدون هیچ ادعایی و خودمان را مدعی قهرمانی نمی دانیم. این خوب است، چرا که می توانیم سورپرایز بزرگی را خلق کنیم.»
2010/3/26کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده خودم عاشق دیوانه وار مسی هستم ، واقعا فوتبالش عالیه اما همونطوری که مسی گفته مارادونا تا ملیونها سال دیگر کسی در حدش پیدا نمیشه ، مارا دونا یک اعجوبه بودهمسی در گفتگو با رادیو متروی بوئنوس آیرس گفت:« حتی با گذشت میلیون ها سال نیز من حتی به نزدیکی های مارادونا نیز نخواهم رسید و حتی نمی خواهم خود را به مارادونا نزدیک کنم. مارادونا بزرگترین بازیکن تاریخ فوتبال است.»
امیدوارم لیو کوچک من همین جوری روند موفقیت هاشو ادامه بده وامسال هم بهترین بازیکن جهان بشه
مارادونا بهترین بازیکن تاریخ جهان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)