عزیزان من 9750 دارم اسم اصلیش dv498h هست با این اسم سرچ کنید
در ضمن خروجی 5.1 انالوگ داره و دیجیتال هم داره
عزیزان من 9750 دارم اسم اصلیش dv498h هست با این اسم سرچ کنید
در ضمن خروجی 5.1 انالوگ داره و دیجیتال هم داره
مگه کسی گفت شما مارکی دیگه دارین !!!!!!
شما از 9750 راضی هستین ؟ چه مدته گرفتین ؟ قیمتش ؟ با این اسپیکرهای 6 تیکه ی pc حال میده سینما خانگی ؟
این سوالا و فکر کنم ندیدین
آخه چطر میشه وصل کرد خروجی راست و چپ همه اصوات رو می فرستند
حال اینکه خروجی اجزا صدا هر یا از صدا های 5 کانال رو می فرستند اصلا با عقل جور در نمیاد
اینجوری صدای اسپیکر سنتر و عقبی از این دو اسپیکر هم به صورت استرویو پخش میشه اینکه میشه یک چیزه شلم شوربا![]()
فقط تو دی وی دی پلیر های با خروجی دو کاناله خروجی راست و چپ همه صداها رو منتقل می کنند ولی اونایی که خروجی 5.1 آنالوگ دارند کاملاً تفکیک صدا انجام می شه.
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
پایونیر 610 دیگه الان تو بازار نیست
فیلیپس حدوده 110 تومنه
خوبه شما خودتون میگی 2 کانال ها تمامی صدا ها رو انتقال میدن
ولی مشگل اینجاست که این دی وی دی پلیر برای اجزای آنالوگ باند 5.1 فقط خروجی ساب - اسپیکر های عقب و سنتر رو داره و برای اسپیکر های چپ و راست جلو خروجی تعبیه نشده است
مگر آنکه تو منو دی وی دی پلیر این امکان باشه که نوع خروجی چپ و راست جلو را به صورت اجزا و یا کلی تغییر داد
من یه ماهه گرفتم همه چیش خوبه فقط اکولایزر نداره ولی در عوض مثل پایونیر کیفیت اهنگ رو تا نزدیک سی دی صوتی بالا میبره
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
عزبز قبلا هم گفتم خروجی های جلوش او دو تایی هست که کنار خروجیه تصویره
تو این نوع دی وی دی پلیر ها این امکان هست.
خوب پس مشگلی نیست
قیمتی که گرفتین چقدر بوده ؟ تهرانید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)