تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 75

نام تاپيک: چگونه وارد منو مخفی ال سی دی سامسونگ شویم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من چند روز پیش برای فعال کردن اینترنت TV به منوی مخفی رفتم به هوای اینکه ریست همه تنظیمات را به حالت اول بر می گردونه یک سری تغییرات دادم از جمله TYPE و FRONT COLOR حالا تصویر ترکیده و کاملا به هم ریخته حتی رفتم یک مدل مشابه هم پیدا کردم از منوی مخفیش عکس گرفتم و طبق اون تنظیم کردم و لی متاسفانه درست نشد.
    1- آیا راه حلی برای حل این مشکل دارید؟
    2- برای منوی مخفی نیز ریست کلی وجود داره؟
    مدل TV هست SAMSUN UA40ES6950 که همون UA40ES6200 هست
    ممنون می شم راهنمای کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    چه جوری بدون پورت USB کانال یابی دیجیتال در ال سی دی سامسونگ مدل LR32R71B را فعال کنم ؟ آخه پورت USB نداره!!؟؟ خواهش می کنم هرچه سریعتر هرکدام از دوستان می دونن جواب بدن؟
    با تشکر پیشاپیش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    چه جوری بدون پورت USB کانال یابی دیجیتال در ال سی دی سامسونگ مدل LR32R71B را فعال کنم ؟ آخه پورت USB نداره!!؟؟ خواهش می کنم هرچه سریعتر هرکدام از دوستان می دونن جواب بدن؟
    با تشکر پیشاپیش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام برای فعال کردن دیجیتالsamsung LCD 40 C 585 راهنمایی کنید لطفاً...تشکر میکنم
    Last edited by hossein1332; 20-07-2013 at 18:15.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام برای فعال کردن دیجیتالsamsung LCD 40 C 585 راهنمایی کنید لطفاً تشکر میکنم
    دوست عزیز
    تلویزیون شما دیجیتال ندارد که بشود فعالش کرد

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    با تشکر پیشاپیش
    دوست عزیز
    مطمئن هستید که مدل تلویزیونتان را درست نوشتید. چون من همچین مدلی را هیچ کجا ودر هیچ سایتی پیدا نکردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام من با وارد شدن به منو مخفی تلویزیون ال سی دی سامسونگ مدل la32a450c جهت فعال کردن تصویر در تصویر که متاسفانه به اشتباه بقیه گزینه ها رو تغیر دادام الان هم تصویر برعکس شده (که باید تلویزیون رو برعکس کنم ) هم کانال ویدیو غیر فعال شده از دوستان تقاضا میکنم در صورت امکان تنظیمات اولیه منو مخفی را به ادرس ایمیلم ارسال کنن خواهشآ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام من با وارد شدن به منو مخفی تلویزیون ال سی دی سامسونگ مدل la32a450c جهت فعال کردن تصویر در تصویر که متاسفانه به اشتباه بقیه گزینه ها رو تغیر دادام الان هم تصویر برعکس شده (که باید تلویزیون رو برعکس کنم ) هم کانال ویدیو غیر فعال شده از دوستان تقاضا میکنم در صورت امکان تنظیمات اولیه منو مخفی را به ادرس ایمیلم ارسال کنن خواهشآ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز
    از تمامی منوی مخفی عکس بگیرید و به ایمیلم ارسال کنید تا ببینم چگونه می شود راهنمایی تان کنم چون باید ببینم که آن گزینه هایی که مد نظرم است در منوی مخفی شما کجاست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام چجوري زبان فارسي و ديجيتال ال اي دي 46 اينج سري شش مدل اف رو فعال كنم
    ua46f6400
    روي كنترلش هم اينفو نداره

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام چجوري زبان فارسي و ديجيتال ال اي دي 46 اينج سري شش مدل اف رو فعال كنم
    ua46f6400
    روي كنترلش هم اينفو نداره
    دوست عزیز
    کاشکی عکس از کنترول می گذاشتی ولی این غیرممکن است که آن دکمه را نداشته باشد. ولی در هر صورت می توانی از کنترول های تلویزیونهای 2012 هم استفاده کنید در عملکرد فرقی با هم ندارند.
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •