ممنون ولی درست کار نکرد.فقط یک چهارم قسمت بالایی صفحه رو میاره.
ممنون ولی درست کار نکرد.فقط یک چهارم قسمت بالایی صفحه رو میاره.
ميشه بگي گوشيت چيه؟ منم كه روي گوشي خودم تست كردم همينجوري بود. فك نميكني بايد بازي با سايز كوچيكتر بذاري روي گوشيت؟
گوشیم سامسونگ اس ۸۰۰۰ جت هست.
نه بازی های دیگه و بازی هایی که روی خودش هستن بدون مشکل اجرا میشن.مثل Pyramid Bloxx
خوب شما بازي با سايز 320*240 بريزي تمام صفحه ميشه ديگه نه؟ تست كردي؟ خلاصه بازم سعي ميكنم بذارم با سايز 480*800
رزولوشن صفحش ۸۰۰ در ۴۸۰ هست.وقتی هم بازی با اندازه کمتر میریزم زیرش یه صفحه کنترل میاره و تمام صفحه نمیشه.
يه سوال ديگه. گفته بودي كه قبلا يه بازي480*800 روش ريختي. اون بازي تمام صفحه اومد؟ يعني كليدهاي مجازي ديگه ظاهر نشدن؟ من هر بازي با هر سايزي ريختم توش نتونستم اون كليدهارو حذف كنم
خلاصه يه بازي حركتي گير اوردم كه روي گوشي خودم اجرا ميشه. بهتون قول ميدم كه روي تمام گوشيهاي سنسوردار اجرا ميشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو بازی ای تمام صفحه کلیدها رو نمیاره.شما بازی Pyramid Bloxx رو نصب کن ببین چطوریه.بازیهای اوارجینال سامسونگ رو به صورت کرک شده پیدا کرده بودم ولی الان لینکش رو پیدا نمیکنم.فعلا این یه دونه رو دان کن ببین چطوری میاره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AB; 05-04-2010 at 08:09.
نصب كردم. اينم فقط يكچهارم بالاي بازي مياد روي كل صحنه. ضمنا كليدهاي مجازي هم مياد.
![]()
برای من این درست کار میکنه.کلیدها رو هم نمیاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)