من الان پسوردمو عوض کردم ولی بعد یه بار خاموش کردن دیگه وصل نمیشه.مشکل از عوض کردن پسمه؟ در ضمن چطوری باید پس رو روی مودم ست کرد؟
من الان پسوردمو عوض کردم ولی بعد یه بار خاموش کردن دیگه وصل نمیشه.مشکل از عوض کردن پسمه؟ در ضمن چطوری باید پس رو روی مودم ست کرد؟
بله الان شما باید با پسورد جدید کانکت بشید که متاسفانه پسورد داخل مودم قدیمی هست. شما باید پسورد داخل مودم رو تغییر بدید به پسورد فعلی . مارک و مدل مودم رو بگید.
كارينداره. فقط تو كانكشم پس جديدو بده... همين..
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
دوستام مشكل من هم چنان پا بر جاست...!!
ديگه دارم بم ويروس بودن شك مي كنم..!!!
كسي از اين ويروس خبر نداره..؟
192.168.1.1 رو تو اکسپلورر تایپ کن... با یوزر و پسورد admin وارد شو و بگرد ببین کجا یوزر adsl هست...پس رو عوض کن
توضیح : اگه از کابل شیکه استفاده می کنی با آی پی بالا می تونی وارد شی
موفق باشی
دوستان من هنوز مشكلم پا بر جاست و حجم داره ميره همين طوري..!!!
كسي آنتي اسپاي خوب يا آنتي ويروسه خوب يا اين كه بدون اگه ويروسه بايد با اين چي كار كرد..؟
avast یه آنتی ویروس خوبه که نسخه خونگیش رایگانه. کافیه ایمیلتو بدی برات رجیستر میکنه (فکر کنم برای یه سال)
از اینجا میتونی دانلود کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي احيانا نمي دونه اگه ويروسه اسمش چيه...؟
جايي نيست كه بشه همه آپ ديت هاي وينو غير فعال كرد همراه با نرم افزارهايي كه نصبه..؟
مودم رو ریست کن 10 ثانیه دکمه پشت رو نگه دار.
در داخل تنظیمات نرم افزاری مودم هم بعد اینکه وارد admin شده دنبال یه گزینه ای باش شبیه set as default یا یه همچین چیزی که مودم رو ریست نرم افزاری می کنه و تنظیمات رو پاک می کنه.
بهترین آنتی ویروس در حال حاظر هم nod32 هستش جیگر.نسخه نهایی(فکر کنم 4) رو دانلود کن و.
مرسي..
اما من باز تو كتم نمي ره كه بابت اينا باشه..!!!!
من روزي 200 مگ مصرف دارم در صورتي كه اصلا روحم خبر نداره..!!!
200 مگ رقمی نیست من فقط وبگردی کنم ساعتی 50 مگ مصرف میشه حالا مقدار مصرفی که dumeter نشون میده با حجم مصرفی پارس میخونه یا نه؟
Last edited by ferble; 17-03-2010 at 20:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)