چند روزی نبودم الان تازه برگشتم.
میخوام یه کوچولو در مورد سکرت بگم.ایشالله مطالب تکمیلی رو بعدا میگم
لحظه ی اول که گرفتم بین رنگ نقره ای و طلایی مونده بودم من نقره ای خوشم اومده بود و داداشتم طلایی .اما نمیدونم چرا طلایی گرفتم اما بازم میگم نقره ایش خیلی خوشکلترهتوی مغازه که کار میکردم کار کردن با کلیدهای لمسی چهارجهتش واسم سخت بود.قبلا یو600 سامسونگ هم داشتم اما چهار جهتی و کلید وسطش لمسی نبود.
اما الان کاملا مسلط شدم.البته موقع خرید دلم بدجوری پیش 7350 بود اما فقط از نصب نرم افزار میترسیدم.قیمت اون هم 200 بود.
خب بگذریم گوشی رو گرفتیم. ظاهر خوبی داره.کار کردن با کیبوردش عالی هست و جون میده واسه پیامک بازی.
در مورد دوربینش بگم که من نمره ی متوسط به بالا میدم.از ویوتی و 850 بهتره.از کا850 و سی902 که خیلی بهتره.
اما بدیش اینه که به لرزش دست خیلی حساسه و وقتی توی نور کم هستی و فلاش میزنه عکس خوب نمیگیره و من ترجیح میدم که فلاشش رو خاموش کنم.
فیلمبرداریش هم متوسط به بالا در حد Vga میگیره.
در مورد نصب نرم افزار هم باید بگم که هر چی دادم قبول کرده و مشکلی نیست.
اما در مورد باتری توی این چند روز خوب دقت کردم.شب اول تا صبح گذاشتم شارژ بشه.
با استفاده ی معمولی دو روز جواب میده.یعنی حدود 20 دقیقه با هدفون اهنگ گوش دادن و 10 دقیقه با اسپیکر.
حدود 15 دقیقه هم بازی کردن- و 20 تا پیامک و حدود 30- دقیقه مکالمه.توی این مدت یه کم هم به گوشی ور رفتم.
دیروز هم با استفاده ی حدود 45 دقیقه اهنگ با هدفون- حدود 25 دقیقه با اسپیکر با صدای متوسط-حدود یک ساعت بازی کردن.10 تا پیام فرستادن و حدود 90 دقیقه مکالمهو کمی ور رفتن یک روز دوام اورد.
در کل نمره ی متوسط میگیره و از گوشیهایی مثل کا800 و دبلیو910 کمی پایینتر.
صدای مکالمه با این گوشی کاملا وضوح و شفافیت خوبی داره مثل سایر گوشیها.
در مورد صدای اسیپکر صداش متوسط هست مثل گوشیهای سونی اریکسون تقریبا اندازه ی کا770 اما وضوحش از کا770 بهتره.تنظیمات اکولایزرنداره. و صدای هدفونش متوسطه و به سونی اریکسون نمیرسههندسفری خودش دو تیکه هست و با هدفون های واکمن سونی و کریتیوی که من گذاشتم خیلی بهتر شده.
کاور باتریش هم خیلی خوبه و راحت باز میشه و مشکلی نیست.البته طبق معمول گوشیهایی که من میگیرم یه کم لقی میزنه اما خیلی خیلی کمه و من دو روز بعد متوجه شدم که حالم گرفته شد.چون واسه من خیلی مهمه.البته این قضیه ی لقی شانسیه اگه کارخونه 1000 تا بزنه و یکیش خوب نباشه گیر من میفته.البته لقیش اونجوری نیست و فقط یه کم در حد نصف نصف یک میلیمیتر بالا پایین میره کاورش.
همیشه گوشیهایی که من میگیرم اینجوری میشه غیر از ک800 اولیم که استحکام خوبی داشت.
در مورد عکساش بگم که توی بیرون نویزش خیلی خیلی کمه و میشه گفت نداره اما به نظرم یه کم کمرنگ هستش البته به رنگ طبیعی نزدیکه.
نمیدونم این گوشی سنسور تنظیم نور داره یا نداره اما من که خیری ازش ندیدم.بهتون بگم بهترین سنسور تنظیم نور روی گوشیهای سونی اریکسون هست.
بازی های شتاب سنجیش هم خوبه و من باهاشون خوب سرگرم میشم و حدود 6 تا هست.
یه چیزی بگم باورتون نمیشه من تا دو سه روز اول نمیدونستم این گوشی در بعضی موارد صفحه نماییشش لمسی میشه.درست بالای دکمه ی سویچ کردن برنامه ها که در سمت راست هست یه دکمه هست به نام تاچ مدیا با فشار دادن اون صفحه نمایش لمسی میشه و یک منویی باز میشه که شامل پنج قسمت هست
موزیک-عکس-سند-بازی شتاب سنج خود گوشی-رادیو که خیلی خوشم اومد و کاربردی هست.
در مورد برنامه ی پخش موزیکش باید بگم که اصلا به واکمن سونی نمیرسه و واکمن سونی بهتره.
سرعتش هم خوبه و مشکلی در اون نیست.
فیلم های دایویکس رو هم پخش میکنه همچنین ضبط فیلمشavi هست و اینچوری کمتر حجم اشغال میکنه
از یه چیزش خوشم اومد.قابلیت بلک لیست هم توی این گوشی هست اینطور که شما قابلیت رد تماس دارید و کسانی که میخواهید تماسشون رد بشه در یک گروه قرار میدین و حالشون گرفته میشه که واسه من خیلی مفید و کاربردیه.
بنده با گارانتی دو ساله شرکت کامتل گرفتم توی پکش هم همه چیز بود غیر از مموری کارت و هنوز مموری نخریدم.
اگه سوالی دارید توی کلوپ خودش بپریسد ممنون میشم