نه انصافا زیادم بدک نیستا
ببینم یعنی نادر آدرس خونه مریم رو به صابخونش داده؟
امشبش دیدنیه
نه انصافا زیادم بدک نیستا
ببینم یعنی نادر آدرس خونه مریم رو به صابخونش داده؟
امشبش دیدنیه
یجورایی فیلم کلیشه ای است، با جزئیات متفاوت و نسبتا نو....
یعنی از همون قسمت اول میشه آخر داستان را حدس زد...
مریم و نادر به هم دیگه علاقمند میشن.... !!!
و احتمال زیاد مریم با زندگی این خانواده های پایین شهر اخت میشه و از صمیمیتی که بینشون هست لذت میبره...
حالا تا اخر اگه ندیدم بهم بگین چقد حدسم اشتباه بوده: دی ....
------
از زن بابا که جدا بهتره(یجورایی اتلاف وقت هست دیدن زن بابا) !!
ولی از نظر محتوا و معنا دارا و ندار به نظر تاثیرگذارتر و عمیق تر باشه ... بخصوص سکانسهای خمسه...!!
بیا عزیز...
اینم لینک دانلود:
یاعلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
من فکر کنم از او راننده آژانسیه گرفته... البته فکر کنم...![]()
سریالای ایرانی که 90 درصدشون اخرشون رو میشه فهمید ولی خوب شب عیدی فیلم طنز بهتر از فیلم گریه دار دارا و نداره
یشب یکمی دیدم اشکم در اومد
خودمون هزارتا بدبختی داریم ....
بازیگر سریال چاردیواری: این سریال طرفداران بیشتری دارد
فارس: مريم اميرجلالي گفت: طرفداران «چارديواري» ساخته «سيروس مقدم» نسبت به ساير سريالهاي نوروزي بيشتر است و مردم صددرصد اين كار را دوست دارند.
«مريم اميرجلالي» بازيگر سريال نوروزي «چارديواري» درباره بازخورد سريال «چارديواري» در نوروز 89 گفت: من درباره سريالي كه بازي كردهام نبايد نظر بدهم و نظر مردم در اين باره مهم است اما تا اين جاي كار در برخورد با مردم متوجه شدهام كه آنها اين كار را صددرصد دوست دارند و با آن رابطه برقرار كردهاند.
وي افزود: چون هم كار خوبي است و هم از نظر اجراي طنز موقعيت، درست كار شده و كارگرداني فوقالعادهاي دارد. ضمن آن كه عوامل سازنده اين سريال، از جمله تهيهكننده و همه عوامل پشت صحنه سريال حرفهاي عمل كردهاند. «چارديواري» تاكنون نسبت به ساير سريالهاي نوروزي موفق بوده و طرفدار بيشتري داشته است.
اين بازيگر گفت: من از نقش خودم در «چارديواري» و فيلمنامه و كارگرداني آن كاملا راضي هستم. نقش «آهو خانم» را در «چارديواري» دوست داشتم و اين كار به عنوان اولين همكاري من با سيروس مقدم ، برايم باعث افتخار است.
اميرجلالي درباره فعاليتهاي اخيرش نيز گفت: به تازگي از بازي در سريال «چارديواري» و تله فيلم «پسر ارشد» فارغ شدهام و دو فيلم سينمايي «پوپك و مش ماشالله»(فرازد مؤتمن) و «چراغ قرمز» (علي غفاري) را آماده اكران دارم.
من موندم این سعید آقاخانی چیجوری هم کارگردان سریال زن بابائه هم بازیگردان و بازیگر چار دیواری
خدا بده برکت![]()
ساخت این دو سریال همزمان نبوده
ظاهرا چاردیواری چند ماه پیش ساخته شده!
من كلا با اين جعفري ( نادر ) خيلي حال ميكنم اون قسمت امپول زدنشم كه عالي بود انگار كلاه قرمزي رو از رو صورت اين الهام گرفتن
این آهنگ متنی که موقع آمپول زدن به نادر رو صحنه بود، خیل باحال بود!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)