همین فیس لیفتی که زدن رو جلوش به اندازه ی کافی آبروش رو بردن،واقعا خرابش کردن
آدم یاد این اسباب بازی چییا میفته
همین فیس لیفتی که زدن رو جلوش به اندازه ی کافی آبروش رو بردن،واقعا خرابش کردن
آدم یاد این اسباب بازی چییا میفته
شاهکاره پوریا جان !
واقعا من نمیدونم کی اینو طراحی کرده !!! فک میکنم دادن کامپیوتر رندوم این طرح رو در آورده
من قطعا با این پول اول تویوتا یاریس بعد جنتو بعد زانتیا86به پایین رو انتخاب میکنم..
من شخصا زانتیا رو میپسندم (اصلا با ظاهر تخم مرغی جنتو حال نمی کنم)
اگر خیلی با ماشین تو جاده رانندگی میکنی (اتوبان) زانتیا مورد خوبیه مخصوصا تو سرعت بالای 150 خودش رو نششون میده
در مورد زانتیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجنتوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته یک پیشنهادی هم دارم اگر شتاب و قدرت زانتیا و شیکی پارس رو می خوای یک نگاهی هم به Pars ELX بنداز (رینگ اسپرتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
خودم ELX Pars دارم عالیه
ماشین رو که نمی خوای تا ابد داشته باشی
پس اونی که دوست داری رو بخر و 3-4 سال دیگه بفروشش تا اونموقع هم ماشین های خوبی امده![]()
با این جاده ها با این سخت گیریها 150تا!!!!؟دوران تند رفتن تموم شد چه ماشین 100میلیونی چه پراید باید با یه سرعت رانندگی کنند اون قدیم بود داداش
الانم دیگه ماشین پر مصرف مرد زانتیام که ماشالا
با این جاده ها با این سخت گیریها 150تا!!!!؟دوران تند رفتن تموم شد چه ماشین 100میلیونی چه پراید باید با یه سرعت رانندگی کنند اون قدیم بود داداش
الانم دیگه ماشین پر مصرف مرد زانتیام که ماشالا
با درود.پروتون جدیدتر است و از سال 2004 تاکنون در حال ساخت است.پلتفورم آن در شرکت انگلیسی Lotus که شریک پروتون است توسعه داده شده و از همه مهمتر اینست که ایمنی بالاتری دارد
زانتیا ایمنی بسیار پایینی دارد و تولید این محصول با طراحی قدیمی در سال 2001 متوقف شد
تصویر Front Crash Test با سرعت حدود 56 کیلومتر بر ساعت!
نظرتون درباره یاریس چیه؟ ( اندازشو که کوچولو هست در نظر نگیرین)
قیمت لوازم یدکیش حدود چه ماشینی هست؟؟ ( گرونه؟)
مرسی که انتخاب اول منو گفتین قطعا انتخاب بهتریه نسبت به جنتو و زانتیا
1-فوق العاده کم مصرف
2-قطعات با کیفیت(مطابق با صنعت روز دنیا)
3-اسم با کلاس
4-بهترین خدمات پس از فروش ایرتویا3تا5سال گارانتی
5-تنها خودرو وارداتی با کارت سوخت
6-ساخت و مونتاژ زاپن
اما این 2خودرو داخل ایران مونتاژمیشه
اول یاریس دوم جنتو سوم زانتیا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)