تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 58

نام تاپيک: خرید مانیتور تا سقف300 تومن

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

به تنظیم مربوط نیست و کلا نوع تصویرش اونجوریه.
    در کل 2262 هم کیفیت خوبی داره ولی به نظر من 23500 یه چیز دیگس.

جناب پیمان شما که خودت 23500 داری میشه تجربیاتت رو در اختیار ما بزاری؟
    این مانیتور تو بازی و فیلم چطوره؟ تا حالا شده تصویرش جا بمونه ؟
    اخه چند نفری تو همین انجمن میگفتن نسبت به LG زمان پاسخگوییش تعریفی نداره و تو بعضی از موارد جا میمونه
    کیفیت رنگاش چطوره از 2262 که خودت میگی دیدی بهتره
    ممنون
    ضمنا اگه کسی 23500 رو تو بازی و فیلم با 2262 مقایسه کرده ممنون میشم اطلاعاتش رو در اختیار من و بقیه دوستان قرار بده

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

2262 خيلي كيفيتش بهتره. برام عجيبه شما كه اين همه تو فروم ميگردين ودر مورد مشكلات و بي كيفيتي پنل هاي سامسونگ اطلاع دارين، باز هم بدون اطلاع در مورد ايراد ها و حتي ويژگي هاش اون رو توصيه ميكنين. مثلا دوستمون ميگه : "اگر 23500 خوشت مياد برو بگير". خوب اين حرف رو بر چه مبنايي ميزني؟؟؟
    اگر مبنا خوش اومدنه كه ممكنه شما از 100 تا چيز بي كيفيت خوشت بياد. آقا وحيد اومده اينجا كه به صورت فني بهش پاسخ داده بشه.

نظر من الان بين دو انتخاب شما: 2262 هست.
    اول از همه به خاطر كيفيت پنل LG كه در حال حاضر از سامسونگ خيلي بهتره
    دوم به خاطر كيفيت خود مدل 2262. چون خيلي مدل ها هستند تو يك برند كه كيفيتشون نسبت به بقيه مدل ها بالاتره. مدل 2262 و 2261 ال جي جزو اين مدل ها هستن (حتي 2262 كيفيتش از 2261 هم بهتره ولي HDMI نميخوره كه اين تنها ايرادشه)
    سوم وجو ايراد هاي زيادي هست كه بعد از يه مدت در پنل هاي سامسوگ ايجاد ميشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    اينا هم يه سري از نارضايتي ها

3. 2 کاربر از ساسان مهاجم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

2262 خيلي كيفيتش بهتره. برام عجيبه شما كه اين همه تو فروم ميگردين ودر مورد مشكلات و بي كيفيتي پنل هاي سامسونگ اطلاع دارين، باز هم بدون اطلاع در مورد ايراد ها و حتي ويژگي هاش اون رو توصيه ميكنين. مثلا دوستمون ميگه : "اگر 23500 خوشت مياد برو بگير". خوب اين حرف رو بر چه مبنايي ميزني؟؟؟
    اگر مبنا خوش اومدنه كه ممكنه شما از 100 تا چيز بي كيفيت خوشت بياد. آقا وحيد اومده اينجا كه به صورت فني بهش پاسخ داده بشه.

دوم به خاطر كيفيت خود مدل 2262. چون خيلي مدل ها هستند تو يك برند كه كيفيتشون نسبت به بقيه مدل ها بالاتره. مدل 2262 و 2261 ال جي جزو اين مدل ها هستن (حتي 2262 كيفيتش از 2261 هم بهتره ولي HDMI نميخوره كه اين تنها ايرادشه)
    پری روز که یه 2262 رو برای رفیقم گرفتم و تصویرش رو هم ندیدم (اصلا بازش نکردم )فقط تو ویترین دیدم رنگ سفیدش سفید نبود مایل به زرد یا خاکی بود یکم بد ولی شش ماه گارانتی تعویض داشت که این نشون میده که ال جی از مانیتورش مطمئنه که این کارو میکنه ولی تو بهتر بود تصویر سام شک ندارم ولی از سام هم از مشکلاتی که داره میترسم تو این دو روز که مونده به اخر سال در گیر گارانتی بشم

آقا نکاتی که باید تو خردی 2262 توجه کنم رو هم بگید شاید نظرم موقع خرید عوض شد تو کارتون کابل DVI هست؟

چی میگید بازم دودل شدم آقا ساعت 5 دارم میرم بگیرم بگید......
    Last edited by vahidsport; 17-03-2010 at 11:04.

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------

پری روز که یه 2262 رو برای رفیقم گرفتم و تصویرش رو هم ندیدم (اصلا بازش نکردم )فقط تو ویترین دیدم رنگ سفیدش سفید نبود مایل به زرد یا خاکی بود یکم بد ولی شش ماه گارانتی تعویض داشت که این نشون میده که ال جی از مانیتورش مطمئنه که این کارو میکنه ولی تو بهتر بود تصویر سام شک ندارم ولی از سام هم از مشکلاتی که داره میترسم تو این دو روز که مونده به اخر سال در گیر گارانتی بشم

آقا نکاتی که باید تو خردی 2262 توجه کنم رو هم بگید شاید نظرم موقع خرید عوض شد تو کارتون کابل DVI هست؟

چی میگید بازم دودل شدم آقا ساعت 5 دارم میرم بگیرم بگید......
    اگه واسه كامپيوتر ميخواي همون 23500 رو بگير....
    مثلا دوستمون ميگه : "اگر 23500 خوشت مياد برو بگير". خوب اين حرف رو بر چه مبنايي ميزني؟؟؟
    مبنا.....؟؟ منظورت چيه
      محتوای مخفی: ......... 
    در ضمن من خودم 2261 دارم
    Last edited by CHEGUEVARA.; 17-03-2010 at 11:16.

6. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب پیمان شما که خودت 23500 داری میشه تجربیاتت رو در اختیار ما بزاری؟
    این مانیتور تو بازی و فیلم چطوره؟ تا حالا شده تصویرش جا بمونه ؟
    اخه چند نفری تو همین انجمن میگفتن نسبت به LG زمان پاسخگوییش تعریفی نداره و تو بعضی از موارد جا میمونه
    کیفیت رنگاش چطوره از 2262 که خودت میگی دیدی بهتره
    ممنون
    ضمنا اگه کسی 23500 رو تو بازی و فیلم با 2262 مقایسه کرده ممنون میشم اطلاعاتش رو در اختیار من و بقیه دوستان قرار بده
    بله حتما هر سوالی داشتید در خدمتم.
    در مورد جا موندن میشه زمان پاسخگویی رو تنظیم کرد و وقتی میذاری روی 2 میلی ثانیه دیگه تصویر جا نمیمونه.
    در مورد مقایسه زمان پاسخگویی نسبت به LG نمیدونم چون LG رو باهاش مدت طولانی کار نکردم ولی اینو میدونم که وقتی تنظیمات رو میذاری روی 2 میلی ثانیه دیگه جا نمیمونه.

8. 2 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اگر یک ایراد جامع در مورد این مدلها میدونید بفرمایید تا ما هم با خبر بشیم.اگر 23500 رو پیشنهاد میکنم برای اینکه مقایسه کردم و کیفیتش رو دیدم که دارم میگم.

واقعا ممنون از شما که اینقدر فنی جواب دادید.
    اخه به چه مناسبت بهتره؟
    نمیدونم که شما کیفیت رو توی چی میبینید اگر بحث رنگ هست که توی کیفیت رنگ 23500-23700 شکی نیست و میتونید هم توی سایتهای معتبر مثل cnet و هم به شکل حضوری توی بازار ببینید.
    اگر زمان پاسخگویی مد نظرتونه که هر دوشون 2 میلی ثانیه هست.
    در مورد ایرادات هم وقتی گارانتی هست و حتی مهلت تست از فروشنده دیگه چرا باید نگران بود؟
    بعضی از دوستان هم که مشکل داشتند دیدید که گارانتی رسیدگی کرده.
    کد:
    کد:
    کد:
    اينا هم يه سري از نارضايتي ها
    در مورد لینکهایی که گذاشتید بهتر بود کمی بیشتر توجه میکردید به مطالب یکی گفته که مانیتور من که 23700 هست صفحه اول مادربورد رو رو بالا نمیاره ولی توی ویندوز 7 بالا میاد به نظرتون این مشکل از مانیتوره که توی یک ویندوز بالا میاد و توی ویندوز دیگه صفحه بوت رو نشون نمیده؟؟؟؟؟ و جالب اینه که این مانیتور رو که اصلا مشکلی نداشته رو گارانتی براش عوض کرده.
    یا اون مشکل دیگه که میگه مال من موقع فیلم دیدن کنار صفحه مانیتورم سیاهه و هنوز نمیدونن که مشکل از فرمتهای سایز هست نه مانیتور و جالب اینه که وقتی یکی میاد و میگه مشکل دارم با مانیتور سامسونگ فن های LG میان و ازش تشکر میکننبه اخرین پست این لینک نگاه کنید
    کد:
    اون یکی لینکتون که دیگه خیلی خیلی جالب بود
    دوستان بنده برای P2250 سرچ کردم و نقل قولهای زیر رو آماده کردم:

نقل قول:
    "من یه ماه پیش p22500 رو 215 خریدم که گارانتیش از مهر شروع شده بود گارانتیه p22500 شما از کی شروع شده؟!؟ وقتی زنگ زدم گفت از تاریخ فکتور حساب میشه ولی سام سرویس گفت از لیبل پشت مانیتور!!
    هیچ کارتی به غیر از قرعه کشی داخلش نبود!"
    نقل قول:
    "سوال بعدی این که فیلم های دی وی دی رو مثلا قسمت مشکی رو شطرنجی میکنه این طبیعیه؟"
    و نقل قول دیگر:
    "مشکل من اینه که وقتی رزولوشن رو می زارم رو 1920 در 1080 که خودش هم می گه رو همین رزولوشن بزار ... وقتی می زارم رو این با 60 khz مشکلی نداره اما وقتی refresh rate رو از 60 khz بیشتر می کنم و می زارم رو 75 یا بیشتر تصویر کل مانیتور رو نمی پوشونه و یه کادر سیاه دور تا دور مانیتور میفته ... یعنی رزولوشن درسته اما تمام سطح مانیتور رو نمی پوشونه
    لطفا کمک کنین ممنون (درایورشم ریختم )"
    و نقل قولی دیگر:
    "منم مانیتور P22500 دارم رفرش رو که رو 70 میرارم کلمات میلرزند "
    ونقل قولی دیگر:
    "سلام دوستان من یه 20500 دارم داشتم باهاش کار میکردم که یهو تصویر کمرنگ شد بعد قطع و وصل میشد انگار اتصالی داره بعد خاموش شد ولی هر بار دکمه خاموش روشن رو میزنم روشن میشه و تصویر هم میاد ولی بعد 2 ثانیه میره تصویرش کابلشم چک کردم مشکل از اونجا نبود حالا یه MB17830 وصل کردم مشکلی ندارم! یعنی چش شده؟"
    و نقل قولی دیگر:
    "دوستان یه سوال:
    همیشه یه سایه ی سفید موفع حرکت متن ها و آبجکت ها (بیشتر تکست های صفحات وب) رو در مانیتور p22500 دارم! هر چند گرافیکم ضعیفه آنبرد مین dg33fb intel اما در هر رزولشنی این سایه ی کوچیک سفید رو موقع حرکت تکست ها دارم!
    میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟؟؟
    "
    و نقل قولی دیگر در مقایسه P22500 samsung با LG 2261v:
    "در حالت تنظیمات کارخانه مانیتور سامسونگ تصویر روشن تر و سردتری داشت و بر عکس مانیتور ال جی تصویر کمی تیره تر و گرم تر. از نظر من گرمی رنگ مانیتور ال جی بیشتر از سردی رنگ مانیتور سامسونگ بود!
    سعی کردیم با تنظیم رنگ و نور ، تصویر هر دو مانیتور رو به هم نزدیک کنیم. پس از تنظیم دقیقا تصویر دیده شده در مانیتور ال جی با تصویر مانیتور سامسونگ یکی بود و فقط در برخی عکسهای خاص به میزان خیلی کم کنتراست بیشتر مانیتور سامسونگ خودش رو نشون میداد. البته تست ما با مانیتور 2261v بود که کنتراست داینامیک 1:20000 داشت در صورتیکه مدل 2261vp کنتراست 1:50000 داره که کنتراستش با 22500 دقیقا یکیست. یعنی اصولا از این نظر هم بین مانیتور P22500 و 2261vp هیچ اختلافی نباید وجود داشته باشه.
    در کل از نظر من هیچ فرقی بین این دو مانیتور وجود نداره و برای خرید بین این دو مدل میتونید به شکل ظاهری و تعصب برندی خودتون توجه کنید! و هر کدوم رو که دوست داشتید بخرید."
    و نقل قولی دیگر:
    " رنگها در سامسونگ قبل از كاليبراسيون داراي انحراف از معيار بيشتري بودند"
    (حالا این کالیبراسیون رو ما انجام میدیم؟)
    و نقل قولی دیگر:
    "شما باید موقع خرید یک LCD میخریدی که زاویه دید بیشتری داشت."
    و نقل قولی دیگر:
    "اي بابا . خوب از من ميپرسيدي ديگه. منم همين بلا سرم اومد گوش نكردم به حرف دوستام. اين زاويه ديد سامسونگا اينطوريه. من كه عوضش كردم خيالم راحت شد. اين سامسونگا هم همش خالي بندي ميكننااااا.
    ولي جدي ميگم زاويه ديد 170 خيلي خوبه اگه واقعي باشه. LG زاويه هاش واقعي تره"
    و نقل قولی دیگر:
    "من یه مانیتور سامسونگ P22500 دارم و وقتی رزولوشن رو روی 1080*1920 میزارم وقتی میخوام وارد ویندوز بشم ویا از ویندوز خارج بشم صفحه حالت بریده بریده میشه و حالت Aero نداره
    این مورد در یک رزولوشن پایینتر یعنی در 1000*1776 مشکلی نداره اما در این رزولوشن کل تصویر در تمام صفحه مانیتور پخش نمیشه و یه کادر سیاه دورش رو میگیره
    از دوستان کسی به این مشکل برخورد کرده تا بحال ؟
    به نظرتون چرا اینطور میشه ؟"

واینکه
    درسته که میگن مشکل منبع تغذیه داره؟
    درسته که میگن به علت بزرگتر بودن اندازه پیکسل هاشون لبه های تصویر رو خراب میکنند.؟
    درسته که میگن بیشتر از 60 هرتز پشتیبانی نمیشه؟
    درسته که میگن مشکل کار با کلیدهای لمسی این مدل وجود داره ؟
    درسته که ساخت ایرانه و کیفیت ماژول خوبی نداره ؟
    راستی این ماژول و پنل چیه؟
    مشکل اول اگر از نمایندگی معتبر خرید بشه این مشکلات پیش نمیاد و ریطی هم به برند نداره و هر برندی رو اگر از فروشگاه نا معتبر بخرید این مشکل احتمالش هست و باید موقع خرید دقت کرد.
    دومی که اصلا مشکل نیست و همون فرمتهای نسبت تصویر هست.
    سومی هم خب ایشون اینفدر اطلاعاتشون کمه که اصلا نمیدونن LCD به بالاتر از 60 هرتز احتیاج نداره و اصلا گزینه ای بالاتر از 60 نیست.
    چهارمی هم مثل سومی.
    پنجمی هم من تو کار تعمیرات تجربه ندارم ولی مسلما چیزیه که گارانتی بهش توجه میکنه.
    ششم هم با تنظیم مانیتور روی 2 میلی ثانیه مشکل حل میشه.
    هفتمی که اصلا مشکل نباید بهش گفت و کاملا سلیقه ای هست و اگر هم میخواید رنگهای گرمتری داشته باشید توی تنظیمات کمی قرمز رو میشه بیشتر کرد درست مثل کاری که توی تمام مانیتورها میشه انجام داد.
    هشتمی هم من ترجیح میدم به سایتهای تخصصی توجه کنم تا نظرات شخصی افراد و همونطور که سایتها گفتن سری P سامسونگ رنگهای دقیقی دارن.
    نهمی هم دیگه همه میدونن که زاویه دید مانیتورهای سامسونگ از LG بهتره اگر هم خواستید عکسی از همین مسئله براتون میذارم که توی سایت CNET با هم زاوی دیدهارو مقایسه کرده بود و برتری سامسونگ به وضوح مشخص بود.
    و دهمی هم دیگه کاملا معلومه که مشکل از کارت گرافیک یا درایور یا ویندوز هست و تحت هیچ شرایطی به مانیتور مربوط نیست.
    اون اخریا هم که دیگه همشون در حد ابتدایی هست و دلیلی برای دادن جواب به اونها نمیبینم.

10. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

مشکل اول اگر از نمایندگی معتبر خرید بشه این مشکلات پیش نمیاد
    نمایندگی معتبر کجاست ادرس بدین؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براتون پ خ میکنم.

13. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

بله حتما هر سوالی داشتید در خدمتم.
    در مورد جا موندن میشه زمان پاسخگویی رو تنظیم کرد و وقتی میذاری روی 2 میلی ثانیه دیگه تصویر جا نمیمونه.
    در مورد مقایسه زمان پاسخگویی نسبت به LG نمیدونم چون LG رو باهاش مدت طولانی کار نکردم ولی اینو میدونم که وقتی تنظیمات رو میذاری روی 2 میلی ثانیه دیگه جا نمیمونه.

در مورد کیفیت و زنده بودن رنگها چی؟
    شما این مدلو تو بازی و فیلم بطور کامل امتحان کردی؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد کیفیت و زنده بودن رنگها چی؟
    شما این مدلو تو بازی و فیلم بطور کامل امتحان کردی؟
    ممنون
    رنگها تا حد زیادی واقعی هستن و درخشندگی خوبی هم دارن و این رو صادقانه میگم خیلی ها که اومدن و تصویر مانیتور رو دیدن حیرت زده شدن.
    من تقریبا میشه گفت 80% از روزم رو به گیم و فیلم و 10% هم توی همین انجمن میگذرونم و چیزی که مطمئنم اینه که برای گیم و فیلم یکی از بهترین گزینه ها هست چون هیچ کاستی توش ندیدم از جمله جاموندن تصویر یا سایه انداختن تکستها.
    من خودم برای خرید کاری که کردم این بود که دو مدل رو با کلی مشورت توی انجمن انتخاب کردم و توی بازار با هم مقایسشون کردم به نظرم شما هم این کار رو بکنید حتما از نتیجه راضی خواهید بود چون اخرین انتخاب با خودتونه اینجوری.

16. 2 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •