تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 21 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 203

نام تاپيک: راهنمايي براي خريد كابل HDMI

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام . دوستان من امروز برای وصل کردن ----- استرانگ به پلاسما رفتم یه کابل کامپوننت بگیرم و به فروشنده گفتم که یه دونه کابل کامپوننت بهم بده (سبز قرمز آبی) و به خاطر اینکه عجله داشتم اون کابل رو گرفتم و 12 هزار تومن دادم و وقتی اومدم خونه دیدم که این سر فیش این کابل که باید به رنگ های خروجی کامپوننت باشه (سبز قرمز آبی) ولی به رنگ همین فیش های کامپوزیت معمول هست (یعنی سفید و زرد و قرمز ).
    حالا من این سوال برام پیش اومده که آیا این کابل همون چیزی هست که به درد من میخوره یا نه ؟ یعنی کیفیتش با کابل کامپوننت فرق میکنه یا نه ؟ و روی کیفیت تصویر اثر میذاره یا نه ؟ (اگر تاثیر منفی داره برم پسش بدم و یه کابل کامپوننت واقعی بگیرم)
    با تشکر

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام . دوستان من امروز برای وصل کردن ----- استرانگ به پلاسما رفتم یه کابل کامپوننت بگیرم و به فروشنده گفتم که یه دونه کابل کامپوننت بهم بده (سبز قرمز آبی) و به خاطر اینکه عجله داشتم اون کابل رو گرفتم و 12 هزار تومن دادم و وقتی اومدم خونه دیدم که این سر فیش این کابل که باید به رنگ های خروجی کامپوننت باشه (سبز قرمز آبی) ولی به رنگ همین فیش های کامپوزیت معمول هست (یعنی سفید و زرد و قرمز ).
    حالا من این سوال برام پیش اومده که آیا این کابل همون چیزی هست که به درد من میخوره یا نه ؟ یعنی کیفیتش با کابل کامپوننت فرق میکنه یا نه ؟ و روی کیفیت تصویر اثر میذاره یا نه ؟ (اگر تاثیر منفی داره برم پسش بدم و یه کابل کامپوننت واقعی بگیرم)
    با تشکر
    این چیزی که شما گرفتی اصلا کامپوننت نیست و همون AV یا کامپوزیت هستش.زرد مربوط به تصویره و سفید و قرمز هم مربوط به صدا.
    100% کیفیت کامپوزیت با کامپوننت متفاوته.کابل کامپوننت هم باعث بهتر شدن نمایش رنگ ها میشه و هم نویز تصویر رو کم می کنه و هم تصویر رو شفاف تر می کنه.
    به نظر من برو پس بده و کامپوننت بگیر،اگر هم 5 فیش بگیری بهتره یعنی دو فیش صدا هم همراهش باشه و باعث میشه که بیخودی پشت میز تلویزیونت هی سیم آویزون نباشه.

3. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با تشکر
    فرقی نمیکنه.مهم اینه که داری به کامپوننت وصلش میکنی. منتها قیمتش رو نمیدونم که منصفانه داده یا نه.باید ارزانتر باشه

5. این کاربر از symbian-freak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فرقی نمیکنه.مهم اینه که داری به کامپوننت وصلش میکنی. منتها قیمتش رو نمیدونم که منصفانه داده یا نه.باید ارزانتر باشه
    اون كابل كه به دوستمون دادن كابل كامپوزيت و مطمئن باشيد كه با كابل كامپوننت فرق مي كنهو قطر كابل كامپوننت فرق مي كنه و كيفيتش هم با كامپوزيت زمين تا اسمون توفير داره اون كابلاي سه فيش كه الان هر دكه اي داره مي فروشه قيمتش نهايتا 1500 تومنه، فروشنده هم يا ممكنه اشتباه كرده باشه يا كلا ادم كلاهبرداريهو برو كابلو پس بده از يك جاي ديگه بخر.

اين عكس كابل كامپوزيت كه البته اين فقط كابل ويدئو است كه سه فيش

اينم كابل معمولي يا كامپوزيت
    Last edited by tonio_m2000; 04-04-2010 at 08:58.

7. 3 کاربر از tonio_m2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من که فرقی بین کابل 15 تومنی که از سونی سنتر خریدم و av معمولی که روی پلیر بوده نمیبینم تا وقتی که هر دو رو روی کامپوننت استفاده می کنم.تفاوت از زمین تا اسمان؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بستگي به ويدئوي كه قراره ببيني داره، و همينطور تلويزيونت اگر قرار باشه فيلم معمولي يعني همون سي دي يا دي وي دي ببيني تفاوت قابل ملاحظه اي نداره اما اگه فيلم HD باشه اونجا تفاوتش رو نشون مي ده.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بستگي به ويدئوي كه قراره ببيني داره، و همينطور تلويزيونت اگر قرار باشه فيلم معمولي يعني همون سي دي يا دي وي دي ببيني تفاوت قابل ملاحظه اي نداره اما اگه فيلم HD باشه اونجا تفاوتش رو نشون مي ده.
    معمولا کسی که اچ دی ببینه میره به سمت hdmi .شما خودتون روی چه دستگاه و تلویزیونی تست کردید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

معمولا کسی که اچ دی ببینه میره به سمت hdmi .شما خودتون روی چه دستگاه و تلویزیونی تست کردید؟
    يك دستگاه مديا پلير AC Ryan دارم كه با اون چك كردم و تلويزيون هم 50 پلاسما سامسونگ

12. این کاربر از tonio_m2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

يك دستگاه مديا پلير AC Ryan دارم كه با اون چك كردم و تلويزيون هم 50 پلاسما سامسونگ
    با کابلهایی که روی خود دستگاه بود؟ یا جدا خریدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با کابلهایی که روی خود دستگاه بود؟ یا جدا خریدی
    خود دستگاه هر سه نمنونه كابل رو داشت HDMI , VGA , Component با اونا چك كردم

15. این کاربر از tonio_m2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •