به احتمال زیاد دو تا دی وی دی رو میریزی تو هارد و با دی وی دی 1 بازی رو اجراع میکنی.
البته توجه کن که دی وی دی 2 رو باید از طریق بازی نصب کنی.
البته اگه مثل فرزا 3 نصب بشه.
به احتمال زیاد دو تا دی وی دی رو میریزی تو هارد و با دی وی دی 1 بازی رو اجراع میکنی.
البته توجه کن که دی وی دی 2 رو باید از طریق بازی نصب کنی.
البته اگه مثل فرزا 3 نصب بشه.
عجب جو سنگینی داره این بازی ...
من که حال کردم واقعا معلومه روش کار کردن .
گرافیک بازی خوبه و منظره هایی که مشاهده میشه واقعا خوب طراحی شدن .
گیم پلی بازی هم در نوع خودش خوبه البته من احساس می کنم که تو این بازی کمی از GOW تقلید شده مثلا سلاح گابریل یه زنجیر داره که تا یه فاصله ای رو میزنه ( مثل شمشیرهای کریتوس) . ولی با این احوال در زمینه گیم پلی هم خوب کار کردن .
سیستم مبارزه هم کمبو داره که بعضیهاش طی زمان آزاد میشن و بعضیاش با اسکیل پوینت ها خریده میشن .
کاراکتر اصلی بازی هم خیلی خوب طراحی شده .
(اینا نکاتی بود که بعد از تموم کردن چپتر 1 یعنی 5 مرحله ی اول به چشم اومد)
منم بازی را گرفتم ولی فعلا همون اول بازی موندم .
مرحله سه از چپتر یک اونجا که اون غول شبیه غورباقه را میزنمیم میگه RT را فشار دهید ولی وقتی RT را فشار میدیم ما رو میگیره میندازه زمین و یکی هم میزنه رومون و نمیمیره . چی کار باید کرد ؟
وقتی RT رو میزنی دو تا دایره رو تصویر نشون میده که یکی ثابته و اون یکی کوچیک میشه .
هر وقت اونی که کوچیک میشه دقیقا بر اونی که ثابته منطبق شد یه دکمه ( مثلا X یا Y ) رو بزن .
بعدشم ازت می خواد که تند تند Y رو بزنی و ... مرحله بعدی .
داداش بازیو که گرفتی دو تا دی وی دی داشت؟بعد دو تاشو نصب کردی رو هارد؟کلا چجوریه؟
بازی 2 تا دی وی دی و نزدیک 12 گیگه که من اول جفتشو ریختم رو هارد و بعدش شروع کردم .
البته فکر کنم تیریپش مثل مس افکت باشه یعنی به یه مرحله که برسی باید دی وی دی اول رو در بیاری و دومی رو بذاری و بعدش ادامه بدی .
نمیدونم چرا بازی یک مقدار خوشکه ! گیم پلیش هم کمی بعضی جاها اذیت میکنه
گرافیک بازی کلا خوبه حال کردم
فقط این غول های گنده ( یا دراکولا) اذیت میکنن کشتن من رو اینقدر دیر میمیرن
فعلا هم اول چپتر 2 گیر کردم !
بازی هم تا حدودی طولانیه حدودا 12 چپتر که هرکدوم 1.5 ساعت بخواد طول بکشه هم ....
Last edited by mohammad_twe; 04-10-2010 at 00:16.
امروز یه کم مفصل تر بازی کردم و الان رسیدم به چپتر دوم .
موسیقی بازی واقعا بی نظیر و حماسی هست . من تو سایت ها خوندم که برای موسیقی این بازی از یک ارکستر 120 نفره ستفاده شده .
گرافیک بازی هم خوبه ولی به نظرم شاهکار نیست .
اون جوری که از شروع بازی هم مشخصه داستان بازی هم به شدت حماسی است و فکر کنم با یک بازی احساساتی روبرو هستیم که در پایان حسابی احساساتمان را قلیان میکند .
اما نمیدونم چرا جزابیت کافی توی بازی وجود نداره حالا شاید به خاطر اکشن کمه بازی باشه . اما در کل بازی خوب و قابل قبولی هست . مبارزه با غول آخره بازی در پایان چپتر اول هم که فوق العاده بود .
گفته شده 20-30 ساعت گیم پلی داره بازی.یعنی فکر کنم حالا حالاها باید بشینی پاش![]()
یا خداگفته شده 20-30 ساعت گیم پلی داره بازی.یعنی فکر کنم حالا حالاها باید بشینی پاشenslaved رو پس کی بازی کنم ! بشینم بکوب تا پس فردا بازی کنم تا تموم بشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)