میشه تاریخ دقیقشو بگین ؟
با چه قیمتایی ؟ (حدودا)
میشه تاریخ دقیقشو بگین ؟
با چه قیمتایی ؟ (حدودا)
قبل شروع جام جهاني بايد بياد
هنوز تاريخ دقيق اعلام نشده
اما ميدونيم كه در انبار مركزي موجود هست و فقط lمنتظر پايه هاي روميزي مخصوص (براي nx700 , nx800) هستن.
فكر كنم تا آخر هفته بتونبم قيمت رو بهتون رو اعلام كنيم و در سايت هم قرار داده ميشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از پاسخی که دادین .... آخه من میخوام حتما تا آخر هفته بخرم ولی چون نمایندگی ها این سریای جدید رو که من میخوام نداشتن مجبورم از بانه تهیه کنم.
این پایه های رو میزی به سری EX700 یا EX600 که اینا هم LED هستن میخوره ؟ (چون از نظر ظاهر و ضخامت بیرونی عین همن و همشون هم اسلیم )
نه پايه هاي براي NX700 , NX800 هستش . اما جشنواره سوني از هفته آينده شروع ميشه
مدل Ex700 رو تو نمایندگی ها دیدم ... جشنواره سونی که آغاز بشه چه تخفیفات و چه مزایایی داره ؟
جشنواره شروع شده
مي تونيد در سايت سايت زير محصولات رو ببينيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام
چرا قیمت 46NX700 اینقدر بالاست 3930000 تومان قیمت جهانی که خیلی پایینتر هست حدود 2000 دلار ؟؟؟؟؟
نبايد قيمت هاني رو مقايسه كرد اكثرا مخصوصا در مورد سوني خيلي تفاوت داره داخل فكر ميكنم شركت ايران رهجو يا بازرگاني ايران يك مقدار زيادي .......![]()
من تا الان با بررسی مشخصاتی که تو سایت هست فکر میکردم از نظر فنی و . . . NX700وEX700 مثل همن
و NX یه سری ویژگی های مربوط به اینترنت و . . . + طراحی متفاوت اضافه تر نسبت به EX داره
ولی با این اختلاف مثل اینکه یه سری تفاوتهای خیلی زیاد با هم دارن که تو مشخصات ذکر نشده ... این چیزی که من جدیدا شنیدم و پیدا کردم مثل اینکه NX بدون قاب و super LED هستش .
کسی از دوستان اطلاعات بیشتری نداره که راهنماییه بیشتری بکنه ؟؟؟؟؟؟؟
در مورد قاب خوب ديزاينش خيلي متفاوت هست
ولي در مورد SUPER LED بودن فكر نميكنم اينطور باشه مشخصات جفتشون رو بخونيد
اگه كسي اطلاع داره خوشحال ميشم بشنوم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)