خداروشکرکه پیروزی5 گل نزد
نصیرزاده کارشناسی نکنه سنگین تره
میگه کاویانپور توپ رو پاس داد و بعد محمدی روش خطا کرد.همه فهمیدن که کاویانپور دریبل دو طرفه زد
در مورد تماشاچیا هم باید گفت هیچ فرقی بین تماشاگران استقلال و پرسپولیس نیست.در شرایط مختلف واکنش های یکسانی نشون میدن.
فقط باید تاسف خورد.ادعای فرهنگمون میشه از همه چیز ایراد میگیریم اما موقع امتحان نتیجش میشه دیروز.البته مطمئن هستم تمام اعضای محترم این سایت از این قاعده مستثنی هستن.
موفق باشید
اين بازيكن استيل آذين با وجود حرف هاي تند استيلي، درباره تيم ملي حرفي نمي زند تا كارت خود را نسوزاند.
سايت گل - حسين كعبي يكي از چهره هاي سرنوشت ساز استيل آذين در مسابقه مقابل استقلال بود كه يك گل زد و يك پنالتي هم براي تيمش گرفت. او با سايت استيل آذين درهمين زمينه به گفتگو نشسته است. مصاحبه اي كه البته واكنش برانگيز است و اعتراض هواداران استقلال را به دنبال خواهد داشت.
*پیروزی برابر استقلال نتیجه فوق العاده ای بود، اینطور نیست؟
برد برابر استقلال به نظرم مثل یک بازی 6 امتیازی در لیگ برتر بود که باعث شد دو پله را برای موفقیت پشت سر بگذاریم و به قهرمانی نزدیم تر شویم.
*بازی را چگونه ارزیابی می کنی ؟
بازی سختی بود. تصور داشتیم که ممکن است چنین بازی حساس وسختی داشته باشیم که شاید 120 دقیقه طول بکشد. به نظرم به جز استیل آذینی ها که برای برد خوشحال بودند مردم هم از دیدن یک فوتبال جذاب وهجومی لذت کافی بردنند
*استیل آذین شایسته پیروزی در این بازی بود ؟
شک نکنید فرصت های دیگری نیز داشتیم که به گل تبدیل نکردیم. اگر بادقت بودیم نتیجه 3 بر 1 را با 4 بر 3 عوض نمی کردیم اما خوشحالم در پایان بازی برنده ما بودیم.
*آیا پنالتی درست اعلام شد ؟
تنها تصمیم درست داور در صحنه خطا بر روی من بود که پنالتی اعلام شد. شک نکنید که این تصمیم داور شجاع بازی درست بود.
*اما استقلالی ها و یک کارشناس داوری گفتند تو از روی عمران زاده پریدی.
خنده دار است اگر من از حنیف می گذشتم توپ به گل تبدیل می شد .البته به حرف های کارشناس محترم نیز که گفته من مهندسی کردم و پنالتی گرفتم عادت دارم ایشان به خاطر تحریک هواداران استقلال و چون خودش استقلالی است این حرف ها را زده است.
*چند حرکت عجیب و غریب در حاشیه بازی از خودت نشان دادی دلیلش چه بود ؟
از هواداران فقط خواستم که دست از تشویق ما برندارند قصد بی احترامی به فردی را نداشتم. این هم شیوه جدید خوشحالی است.
*شناختی از جناح چپ استقلال داشتی ؟
بله در فصل جاری در برابر بازیکنان استقلال قرار گرفته بودم و با شناخت کافی به میدان رفته بودم.
*استقلال را چگونه تیمی دیدی؟
هرگز برد ساده ای نبود چون استقلال تیم کوچکی نیست.
*به آسیا می روید؟
تازه کار استیل آذین از امروزآغاز شده است هرگز نباید احساس غرور کنیم و همه چیز را تمام شده ببینیم چون تیم های بزرگی را برای موفقیت در جام حذفی و حتی لیگ برتر در پیش داریم.
*حقت نبود در لیست قطبی در دیدار برابر تایلند باشی؟
درباره تیم ملی حرفی نمی زنم و به کار خودم برای خدمت به استیل آذین ادامه می دهیم البته امیدوارم تیم ملی کشورم موفق باشد.
*با مصدومیت بازی کردی؟
خیر با تلاش پزشکان در بهترین شرایط ممکنه بودم و مشکلی نداشتم خدا را شکر در درگیری ها هم کم نگذاشتم
*در حملات اجازه هجوم داشتی ؟
بله. موفق شدم ضربه خودم را به استقلال بزنم اما دربازی های بعدی بهتر می شوم. چون در حال هماهنگ شدن بیشتر با مهدوی کیا باتجربه هستم که واقعا از بازی او در برابر استقلال در کنار کریمی لذت بردم.
2010/3/1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جمله چقدر آشناست... یه بار دایی هم تلفنی تو برنامه نود همینو به نصیرزاده گفته بود...کعبی: تصمیم داور در مورد پنالتی درست بود, نصيرزاده استقلالي است.
استقلالیها با غیرت بازی کردند با اینکه چند روز پیشش یه بازی سخت داشتند اما توانشون از استیل آذینی که چند هفته بازی نداشت خیلی بیشتر بود!
در ضمن قرمزا زیاد خوشحالی نکنند پیشاپیش شکستتان را در جام حذفی به سپاهان تسلیت میگیم...
اونوقت ببینم اینقد کلکل می کنین و پشتک و ملق بزنین...در کل این بازی به مرفاوی ربطی نداشت ولی به خاطر همه هوادارای استقلال از این تیم استعفا بده
این یارو هدایتی گفته برای این برد به هر کدوم از بازیکن ها یک 206 میده
این بابا شغلش چیه که این همه پول داره؟
فکر کنم هم شغل اقا صادق محصولی علی انصار و خیلی های دیگه باشاین بابا شغلش چیه که این همه پول داره؟
در اینکه استقلال خیلی بهتر از استیل اذین بود شکی نیست
بعضی هم چهار تا تیم درپیت بردن جو گیر شدند
این بازی برد حق استقلال بود که موقعیت های بسیاری رو گل نکرد ، اخراج دوم استقلال هم کاملا نشون میداد جهت داور رو .
ولی باز هم استقلالی ها مردونه بازی کردن و کاملا برتری با استقلال بود .
من با مهدوی کیا حال کردم تو این سن چجور میدوید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)