یک سری از پستها اینجا به درد انجمن طنز و سرگرمی میخورد که پاکش کردم لطف کنین رفتار دوستانه تری داشته باشین این دوستمون که عکس گذاشتن هم لطفا عکسای واضحتر بزارن.
یک سری از پستها اینجا به درد انجمن طنز و سرگرمی میخورد که پاکش کردم لطف کنین رفتار دوستانه تری داشته باشین این دوستمون که عکس گذاشتن هم لطفا عکسای واضحتر بزارن.
سلام
از هر تلوزیونی عکس یگیری اینجوری خاکی میوفته مگر اینکه کاملا تمیزش کرده باشین همین الان تلوزیونتون رو خاموش کنین میبینین که روش پره خاکه
حالا در هر صورت من که ترکی نمیبینم بیشتر یه چیزی مثل پوست پوست شدن معلومه
اگر واقعا مشکلی هست و تلویزیون خودبه خود این شکلی شده سریعا با سام سرویس تماس بگیر تا سرویسکارشون رو بفرستند.
وظیفه دارند که تلویزیون رو براتون تعمیر یا تعویض کنند.
من وقتی که این مشکل دوستمون رو دیدم زمانی که رفته بودم یکی از نمایندگی های سامسونگ این مشکل رو مطرح کردم که اگر یه روزی همچین اتفاقی بیفته چیکار باید کرد و جوابی که بمن دادن این بود :
گارانتی شامل خود پنل میشه و ربطی به قابش نداره.(جالبه نه؟؟؟؟)
توی کارت گارانتی این مطلب رو نوشته ؟ یعنی قاب رو از گارانتی مستثنی کرده؟
برام جای سوال هست که دلیل این ترک برداشتن قاب ، چی میتونه باشه؟
دوست من این ترک ها عمق داره یا اینکه فقط لایه براق رو قاب پوسته پوسته و فتیله میشه؟
آدم دهنش باز میمونه این چیزا رو میبینه
یعنی سامسونگ انقد جنسش آشغااااااله ؟؟
آقا به نظر من باید بری دفتر سام سرویس،بگو تا کارم رو راه نندازین بیرون نمیرم،اگر هم دیدی کاری نمیکنن ،بگو تو روزنامه همشهری این موضوع رو مطرح میکنم،مطمئن باش مشکلت رو حل میکنن،من زیاد با این دفاتر گارانتی سر و کله زدم،هیچ کدوم زبون آدم نمیفهمن،فقط
زور
حالا اگر خود پنل مشکل داشت حتما میگفتن پنل جزو گارانتی نیست و قابش جزو گارانتی هست
موافقم
میدونید اگه یه همچین مشکلی برای یکی از پنل های سامسونگ موجود در آمریکا اتفاق میفتاد چه فاجعه ای رخ میداد.
7 پشت قبل و 7 نسل بعد رئیس کمپانی سامسونگ رو میکشیدن تو دادگاه بعدشم خود رئیس سامسونگ و تمام معاوناش و کارمندا و نگهبان های در کارخونه و.... مجبور میشدن برن از مشتری معذرت خواهی کنن و آخرشم یه دونه از آخرین مدل های پنلشون رو هم با احترام تمام بدن به مشتری.
حالا اینجا چی؟
هزار جور دوز و کلک سر آدم در میارن تا آدمو بپیچونن![]()
Last edited by hummer_1990; 10-03-2010 at 18:52.
ما هم همچنان منتظر یه تصویری هستیم که بتونیم در موردش درست قضاوت کنیم
والله آدم شک میکنه که این b690 باشه
.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)