به نظر من باید واردات خودرو را به 0%برسونند تا خودروساز های ایرانی پیشرفت کنند.
به نظر من باید واردات خودرو را به 0%برسونند تا خودروساز های ایرانی پیشرفت کنند.
ببینید ما از تبصره هایی که این قانون داره خبر نداریم
پس زیاد نمیشه بهش دل بست
مطمئنا مافیای اتومبیل ایران جایی نمیخوابه که زیرش آب بره
خوب به سلامتی قیمت ها هم اومد پایین .
سایت پیشگامان قیمت خودرو هاش رو با تعرفه ی جدید بروز رسانی کرد .
به نظر من این حرفا همش واسه بازی دادن من و شماهاست
مثالش : چندین ساله دارن میگن میخوایم خودرویی تولید کنیم به قیمت ارزون مثلا 3 الی 4 میلیون که اقشار کم درآمد هم بتونن صاحب خودرو بشن هر روز صبح که داری میری سر کار وقتی رادیو رو روشن میکنی پر هستش از این اخباری که آره ما فکر شما هستیم که آب تو دلتون تکون نخوره
چند ساله داریم با افرادی که جرایم بزرگ اقتصادی انجام دادن مبارزه میکنیم همین تا فردا میخوایم چند تا آقازاده ها رو به خاک سیاه بنشونیم منو تو به جز این مترسک شهرام جزایری چه فرد دیگه ای رو دیدیم این یکییم چه مسائلی پشت پرده ها بوده که . . .
دلتون رو خوش نکنین اگرم قراره بشه مطمئن باشین زیاد نمیگذارن به خودشون فشار بیاد
اندکی صبر ، سحر نزدیک است
خودرو سازان داخلی گفتن قیمت ها رو پایین نمیاریم !!
اونها که بله
اما چی میگی شما اینا همش حرفه ؟ همین الان سانتافه که بود 59 شده 55 . سوناتا 2010 که بود 42 شده 38-39
این طور که از شواهد بر می آید این قانون دست مجلس را باز گزاشته تا هر قیمتی که می خوان برروی خودرو قرار بدن به طوری که مطرح شد قیمت خودرو های پر مصرف به قول خودشون شاید زیاد تغییر نکند و از طرفی خودروهای کم مصرف شاید بیشتر تغییر کند.این رقم 70 درصد میانگین است که باز هم عدم شفاف سازی وهمچنین عدم تعادل قیمت بین خودروهای وارداتی و منتاژ باعث شده که این قانون به یک علامت سوال تبدیل بشه . از طرفی چند تا دوستان هم می گن به تولیدات داخل ضربه می خوره ! من یک سوال دارم از این دوستان ما چه چیزی تولید می کنیم ؟! پژو 405 بیست و پنج سال پیش یا کیا پراید 30 سال پیش یا زانتیا 18 سال پیش ؟!! ویا چند تا از خودروهای به ظاهر ملی داخلی سمند با موتور 405 کار می کنن؟ و فاجعه آمیز تر از اینکه آیا پژو 405 و پراید کیفیت 10 سال پیش خودشون حفظ کردن؟ و سوال آخر آیا هزینه تعمیرات و آلودگی زیست محیطی وخسارت های ناشی از تصادفات در کشور از درامد حاصله این خودرو ها بیشتر نیست؟؟!!!
مثل اینکه بره بالا دوباره
هیییییییی
مثل اینکه بره بالا دوباره
هیییییییی
مثل اینکه رهبر مخالفت کرده!!! مجلسم قراره چندتا فوریت اضافه کنه تا دوباره یه اتفاقی برای این تعرفهها بیفته!!!؟؟ معلوم نیست اینا تو مجلس چیکار میکنن واقعاً نماینده مردمن اینا یا نماینده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)