تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 66

نام تاپيک: بازگشت علی کریمی به تیم ملی | مصاحبه جنجالي با او

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

]v
    چرا دعوا بشه
    اینکه کسی حرفی برای گفتن نداشته باشه دلیل نمیشه که تایپیک بسته بشه
    آره بابا همه اون عناوین پیش کش کریمی من طرفدار دایی نیستم اگر پستهامو بگردی از اینکه سرمربی پرسپولیس شده بود انتقاد کرده بودم همین الان هم مطمئنم گزینه های بهتری واسه مربیگری واسه پرسپولیس وجود داشت ولی این دلیل نمیشه که اون همه افتخارات دایی رو نادیده بگیرم
    شما که میگردی این همه افتخارات واسه کریمی جور میکنی یک چیزی بگم
    علی دایی جزء معدود بازیکنانی هست که وارد دانشگاه صنعتی شریف شده هروقت کریمی تونست نصف مدرک دایی رو داشته باشه اون موقع بیا از افتخار کریمی صحبت کن
    من اصلا تعصبی صحبت نمیکنم ولی وقتی میبینم تو داری اونجور دایی رو میکوبی مجبورم میکنی مثل خودت با تو صحبت کنم

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

علی دایی جزء معدود بازیکنانی هست که وارد دانشگاه صنعتی شریف شده هروقت کریمی تونست نصف مدرک دایی رو داشته باشه اون موقع بیا از افتخار کریمی صحبت کن
    دوست عزیز خیلی خیلی عذر میخوام ، این بحثی که شما کردید به فوتبال ربطی نداره
    مارادونا سیکل هم نداشته
    یارونالدینیو
    پویول
    ژاوی
    و سایر بزرگان فوتبال هم دانشگاهی نبودن
    بهتره یکم بجث فنی داشته باشیم

پ . ن : راستی فیلم توهین دایی به مردم دلاور تبریز رو اگه ندیدی بهم بگو تا برات بزارم ، تا بفهمی نمک خوردن ونمکدان شکستن یعمی چه
    اگه خواستی بهم بگو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من اون فیلم رو دیدم اگر گفته خیلی بیجا کرده من دارم در مورد فوتبالش صحبت میکنم وگرنه همونطور که اخلاق کریمی گنده میدونم اخلاق دایی هم گنده
    ایول کریم باقری

---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

من بازی کریمی رو میپسندم ولی از اون جریانی که به تماشاگرهای تراکتور توهین کرد دیگه اصلا باهاش حال نمیکنم اینکه میگم نباید به تیم ملی برگرده میدونم نمیتونه واسه تیم ملی در طولانی مدت کاری بکنه همونطور واسه کریم باقری هم همین اعتقاد رو دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

آقایون تو ور خدا کریمی رو با دایی مقایسه نکنید و گرنه خودم جای کریمی خودکشی میکنم
    اگه میخوای مفقایسه کنید بهتون پیشنهاد میکنم یه بار فیلم بازی هر دو بازیکن رو نگاه کنید
    در مورد اخلاق هم من بازیکن با اخلاقی تو ایران نمیشناسم این خصلت آدماس به جایی میرسن هار میشن البته همیشه استثنا وجود داره
    مهدوی کیا رو دیدید تو اولین بازی توی لیگ تازه اولشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آره بابا همه اون عناوین پیش کش کریمی من طرفدار دایی نیستم اگر پستهامو بگردی از اینکه سرمربی پرسپولیس شده بود انتقاد کرده بودم همین الان هم مطمئنم گزینه های بهتری واسه مربیگری واسه پرسپولیس وجود داشت ولی این دلیل نمیشه که اون همه افتخارات دایی رو نادیده بگیرم
    شما که میگردی این همه افتخارات واسه کریمی جور میکنی یک چیزی بگم
    من اصلا تعصبی صحبت نمیکنم ولی وقتی میبینم تو داری اونجور دایی رو میکوبی مجبورم میکنی مثل خودت با تو صحبت کنم
    در تائید حرف شما
    افرادی خیلی زیادی هستند که با اقای علی دائی مشکل دارن به اون خاطر دوست دارن علی کریمی رو جای ایشون اسطوره کنن
    البته دلایل زیادی داره از جمله اینکه اقای علی دائی بچه تهران یا فارس نیست
    اکثر فارس ها دوست دارن نماد ها رو دستکاری کنن به نفع خودشون

پ . ن : راستی فیلم توهین دایی به مردم دلاور تبریز رو اگه ندیدی بهم بگو تا برات بزارم ، تا بفهمی نمک خوردن ونمکدان شکستن یعمی چه
    اگه خواستی بهم بگو
    خیلی در مورد توهین حرفی میزنی ولی در مورد مسائل سیاسی وضعیت فرق داره
    البته توهینشون هم بخاطر همجواری با شماست!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

افرادی خیلی زیادی هستند که با اقای علی دائی مشکل دارن به اون خاطر دوست دارن علی کریمی رو جای ایشون اسطوره کنن
    داداش واقعا خیلی افت داره که کسی که بلد نیست 4 تا روپایی بزنه رو با مارادونای آسیا مقایسه کرد
    کریمی رو با مارادونا و رونالدینیو و زیدان و... مقایسه میکنن نه بان اون دایی که همه چیز بلده جز فوتبال
    البته بعد از اینکه کریمی در سال 2004 بهترین بازیکن آسیا شناخته شد تو برنامه 90 اونو با رونالدینیو مقایسه کردن (مقایسه رو مجید جلالی انجام داد)

راستی من کلیپی از مقایسه کریمی ومارادونا هم دارم
    ...........
    الانم دارم کلیپ هایی از دایی که بلد نیست پاس بده ، بلد نیست توپ رو استپ کنه ، و... رو پیدا میکنم وبه شما نشان خواهم داد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

داداش واقعا خیلی افت داره که کسی که بلد نیست 4 تا روپایی بزنه رو با مارادونای آسیا مقایسه کرد
    کریمی رو با مارادونا و رونالدینیو و زیدان و... مقایسه میکنن نه بان اون دایی که همه چیز بلده جز فوتبال
    البته بعد از اینکه کریمی در سال 2004 بهترین بازیکن آسیا شناخته شد تو برنامه 90 اونو با رونالدینیو مقایسه کردن (مقایسه رو مجید جلالی انجام داد)

راستی من کلیپی از مقایسه کریمی ومارادونا هم دارم
    ...........
    الانم دارم کلیپ هایی از دایی که بلد نیست پاس بده ، بلد نیست توپ رو استپ کنه ، و... رو پیدا میکنم وبه شما نشان خواهم داد
    الان اگه بگی مارادونا خوب دریبل میزنه یا مسی من میگم مسی
    یا بازی های الان سخته یا 10 سال پیش میگم الان

ببین اقای علی دائی مال زمان خودشه و علی کریمی مال زمان خودش
    اسطوره هم به هر بازیکنی که خوب بازی کنه نمیگن
    بلکه به بازی کنی میگن که در زمان خودش از سایر بازیکنان چندیدن مرحله بالا هست

بخاطر اون هست که به اقای علی دائی میگن اسطوره ولی علی کریمی نمیگن
    Last edited by B U L U T; 26-02-2010 at 18:23.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من خودم اصالتا تبریزیم و اون کلیپ رو دیدم... اما اگر شما ها مثل من (و خیلی از دوستان آذری زبان این فروم) در میان ترک های تبریز و یا اردبیل زندگی کرده باشید، از اختلافات اردبیل و تبریز با خبر می شدید... من نمی گم علی دایی حرف شایسته ای زده... نه... ولی انصافا شما هم سختگیرانه قضاوت می کنید... اگر شما ها کنار 4 تا تبریزی هم بشینید و حرف اردبیل رو وسط بندازید، دقیقا چیزی رو می گن که دایی تو کلیپ گفت...

یه چیزی که منو تو این 4 صفحه متعجب کرد این بود که چرا هی می خواهید کریمی و دایی رو یک جانبه با هم مقایسه کنید. هر دوتای این بازیکنان کلی افتخار دارند که دنیا به هر کدومشون افتخار میکنه... بعد ما میایم یکی رو میکنیم بت، اون یکی رو می کوبیم... من خودم علی کریمی رو خیلی دوست دارم به خاطر تمامیه افتخاراتش و سال 2004 تو چین و به خاطر اینکه توپ وقتی میومد زیر پاش میدونستم که 2 سه نفر رو راحت رد کرده... و خیلی چیزای دیگه که دوستان گفتند...
    اما دایی رو هم دوست دارم به خاطر افتخاراتش و به خاطر گلزنی هاش تو تیم ملی ای (98) که جام جهانی ندیده بود، پشوانه لیگی درست و حسابی مثل الان نداشت و اون موقع دایی 28 ساله با تیم رویایی 98 رفتند جام جهانی و بهترین جام جهانی ایران رو رقم زدند... به خاطر 4 گلی که تو امارات به کره زد و به خاطر اینکه وقتی توپ رو سرش میومد، می دونستم حداقل دیرک دروازه رو لرزونده و البته به خاطر پاس گل های تاریخیش به عزیزی و مهدوی کیا و...

اما راجع به خبر:
    خبر خوبی بود (اگه صحت داشته باشه) به شرط اینکه علی کرمی مثل علی کریمی سال 2004 باشه...
    قربون همتون
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

الان اگه بگی مارادونا خوب دریبل میزنه یا مسی من میگم مسی
    lشک نداشتم که شما اطلاعات فوتبالی ندارید ، بنده خودم طرفدار بارسا وصد البته عاشق مسی هستم ، اما مارادونا یه چیز دیگس ، شما نه فیلمی ازس دیدید نه چیزی
    مارادونا یکی بود وتکرار نخواهد شد ، اگه مسی ،زیدان،رونالدینیو و کریمی رو رو هم بیزاری به مارادنا نمیشن میدونی چرا ؟چون من فیلماشونو دارم

پ .ن : الان رئال میخواد نوه مارادونا که 6 ماه بیشتر نداره رو برای آیندش بخره ، این یعنی اینکه شما خیلی خیلی اطلاعاتتون ناقص هست
    اما افرادی مثل شما فقط یه چیزی رو رو تو گوشتون گفتن ، (برنامه های دلقم ومردم ودلقک از نگاه دو ) وشما هم بدون هیچ اطلاعی حرف اونارو تکرار میکنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جون خودت میدونی چی گفتی ؟
    بازم اطلاعات ناقصتو نشون دادیو..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه خیر هردو تو یک دوره بودن حداقل 8 سال با هم بودن وتو این 8 سال سایه کریمی روی دایی همیشه سنگینی میکرده و تو بازیهای مهم بین المللی که هردو همزمان بودن دایی در برابر کریمی هیچی نبوده ،مصداق میاررم توئ بازیهای مهم بین الملی که هردوبودن

1-بازی ایران ورم که علی کریمی بهترین بازیکن زمین شد
    2- بازی ایران وآلمان سال 2004 که کریمی بهترین بازیکن زمین شد
    3- بازی ایران وکرواسی سال 2006 که علی کریمی بهترین بازیکن زمین شد

و...
    میبینیم که داییدربرابر کریمی هیچی نیست
    پ.ن: فیلم این سازی رو هم دارم

پس چی شد دایی رو میشه با اون ترینیداد وتوباگوییه مقایسه کرد که مثل خودش گلهای درپیتی زده والان 69 گل داره (شاید رکورد مزخرف دایی رو بزنه )
    Last edited by manreza71; 26-02-2010 at 18:43.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شک نداشتم که شما اطلاعات فوتبالی ندارید ، بنده خودم طرفدار بارسا وصد البته عاشق مسی هستم ، اما مارادونا یه چیز دیگس ، شما نه فیلمی ازس دیدید نه چیزی
    مارادونا یکی بود وتکرار نخواهد شد ، اگه مسی ،زیدان،رونالدینیو و کریمی رو رو هم بیزاری به مارادنا نمیشن میدونی چرا ؟چون من فیلماشونو دارم

پ .ن : الان رئال میخواد نوه مارادونا که 6 ماه بیشتر نداره رو برای آیندش بخره ، این یعنی اینکه شما خیلی خیلی اطلاعاتتون ناقص هست
    اما افرادی مثل شما فقط یه چیزی رو رو تو گوشتون گفتن ، (برنامه های دلقم ومردم ودلقک از نگاه دو ) وشما هم بدون هیچ اطلاعی حرف اونارو تکرار میکنید

کد:
    ببین اقای علی دائی مال زمان خودشه و علی کریمی مال زمان خودش
    اسطوره هم به هر بازیکنی که خوب بازی کنه میگن
    بلکه به بازی کنی میگن که در زمان خودش از سایر بازیکنان چندیدن مرحله بالا هستن میگن

جون خودت میدونی چی گفتی ؟
    بازم اطلاعات ناقصتو نشون دادیو..

کد:
    قای علی دائی مال زمان خودشه و علی کریمی مال زمان خودش
    نه خیر هردو تو یک دوره بودن حداقل 8 سال با هم بودن وتو این 8 سال سایه کریمی روی دایی همیشه سنگینی میکرده و تو بازیهای مهم بین المللی که هردو همزمان بودن دایی در برابر کریمی هیچی نبوده ،مصداق میاررم توئ بازیهای مهم بین الملی که هردوبودن

1-بازی ایران ورم که علی کریمی بهترین بازیکن زمین شد
    2- بازی ایران وآلمان سال 2004 که کریمی بهترین بازیکن زمین شد
    3- بازی ایران وکرواسی سال 2006 که علی کریمی بهترین بازیکن زمین شد

و...
    میبینیم که داییدربرابر کریمی هیچی نیست
    پ.ن: فیلم این سازی رو هم دارم

پس چی شد دایی رو میشه با اون ترینیداد وتوباگوییه مقایسه کرد که مثل خودش گلهای درپیتی زده والان 69 گل داره (شاید رکورد مزخرف دایی رو بزنه )
    من متاسفانه توی جمله بندی مشکل دارم شما باید یه f5 میززززدی بعد
    نقل میکردی
    ببینین اقای علی کریمی کار چندان بزرگی نکردن
    تمامی افتخاراتی که بدست اوردن رو حداقل اقای دائی
    داره
    فقط یه چیز رو بگم شما افتخارات اقای علی دائی رو با اقای کریمی یه تناسب ببندی میبینی که اقای علی دائی در بیشتر موارد
    امتیاز بالای میگیره
    ورود به بایرمونیخ و ... کاری که اقای علی دائی کرد رو قبل از اون کسی دیگه ای نکرد و بعد از اون مطمئنن بازیکنان دیگه میکنن
    حالا من به یک بازیکن میگم اسطوره که بتونه افتخار ورود به تیمهای بزرگ تر از بایر مونیخ و ... بدست بیاره . (کاری بزرگتر از اقای علی دائی بکنه)
    در ضمن اقای علی کریمی تو چشم میزنه بخاطر این هست که فوتبال ایران
    پیشرفت سعودی نداشته هیچ !یه سیر نزولی هم کرده

علی دائی رو در زمان خودش با فوتبال اون زمان بسنج و اقای علی کریمی رو با فوتبال این زمان

ببخشید دیگه بچه ها نتونستم مرتب توضیح بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •