تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 75

نام تاپيک: 206 یا L90

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه بگین در چه زمینه ای کم میاره؟
    هندلينگ ضعيف تر
    فضاي بهتر سمند و 405
    راحتي بيشتر سرنشينان در سمند و 405
    پايداري بيشتر در سرعت هاي بالا
    و
    .
    .
    ببینید من که هنوز گواهی نامه نگرفتم اما بیشتر از3 سال پشت 206 تیپ 2 و ال90 نشستم.(الان ال90داریم)

از لحاظ سرعت و شتاب و راحتی رانندگی من با ال90 خیلی خیلی راحتترم

یه مثال فرضا توی یه جا گیر که میکردم بین چند تا ماشین 206 یه هو شتاب اصلا نمی گرفت و ضعیف بود و میخواستم دربرم نمیشد ،، اما این ال90 شتابش واقعا فوق العادس و سه سوته شتاب میگیره(برای لایی کشیدن عالیه)

داخل 206 بسیار کوچیکه. یعنی ما 4 نفری که میخواستیم بیرون بریم همیشه دردسر داشتیم امابا ال90 اصلا هیچ مشکلی نیست.
    از لحاظ رینگ و لاستیک انداختن و اسپرت کردن هر دوشون خوبن. اما ال90 معمولی اسپرت نشده خیلی زشته....مخصوصا ارتفاع فابریکش که واقعا خیلی بالاس.

اما در کل به نظرمن برای 2 نفر 206 مناسبه اگه این تیپهاش باشه که موتور 1600 داره. در غیر اینصورت ال90 خیلی خیلی از 206 چه با صندوق چه بی صندوق سرتره.

موفق باشید
    دوست من تندر در مقابل 206 تيپ 2 صد در صد بهتره !!! موتور 206 تيپ 2 اگه اشتباه نكنم TU3‌بايد باشه كه همش نزديك به 70 اسب قدرت توليد ميكنه !!! پس كاملا مشخصه كه تندر شتاب و ... بيشتري نسبت به اون داره !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هندلينگ ضعيف تر
    فضاي بهتر سمند و 405
    و
    .
    .

دوست من تندر در مقابل 206 تيپ 2 صد در صد بهتره !!! موتور 206 تيپ 2 اگه اشتباه نكنم TU3‌بايد باشه كه همش نزديك به 70 اسب قدرت توليد ميكنه !!! پس كاملا مشخصه كه تندر شتاب و ... بيشتري نسبت به اون داره !!!
    نمیدونم راستش من تجربم رو گفتم...من فقط یه بار پشت تیپ5 206 نشستم که بازم در مقابل ال90 از لحاظ سرعت و شتاب ضعیف تره اما برای 2 نفر مناسب تره تا ال90.

(اگر احیانا اشتباه میکنم بگید که تا آخر هفته میرم تست میکنم...)

3. این کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نمیدونم راستش من تجربم رو گفتم...من فقط یه بار پشت تیپ5 206 نشستم که بازم در مقابل ال90 از لحاظ سرعت و شتاب ضعیف تره اما برای 2 نفر مناسب تره تا ال90.
    تیپ 5 توی شتاب از زانتیا و مگان هم سریعتره حالا لوگان که هیچی!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من از لحاظ شتاب به نظر من برنده 206 تيپ 5 هست . ولي خوب نظر شما هم محترمه !!! به نظر من يه بار ديگه تست كن !!!

6. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

هندلينگ ضعيف تر
    فضاي بهتر سمند و 405
    و
    .
    .

دوست عزیز مگه می خواهید کامیون سوار بشید؟بعدشم طبق کدوم اصول می فرمایید که فضای داخلی 405 بهتره؟؟؟!!!!!!!!!!والا من صاحب نظر نیستم اما تا جایی که اطلاع دارم تو دنیا اول امنیت خودرو مورد نظره و بعد به قول شما تاپ اسپید و مسائل دیگه.نمی دونم شما توی کدوم جاده و خیابون می خواهید 180 سرعت داشته باشید؟؟اگه سراغ داری بگو.405 یه فرغونه بسیار قدیمیه که فقط ملت مجبورند بخرن.اونم شاید به خاطر دوگانه سوز بودنش.والا من نه توی سمند راحتی دیدم نه توی 405.نمیدونم شاید سمند و 405 شما متفاوت باشه ه ه ه ه!!!!!!امنیت قدرت و کارایی و بهینه بودن خودرو اصول اولیه خرید هستند.حداقل برای من.

8. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

پس ال 90 بهتره من یک سوالی دارم قیمت ال 90 e2+lpچنده ممنون؟

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

پس ال 90 بهتره من یک سوالی دارم قیمت ال 90 e2+lpچنده ممنون؟
    والا قیمت رنگ سفیدش حدودا توی بازار 15 میلیون وتا 15/200 معامله میشه.البته ثبت نامیش و انتظار برای تحویل چیزی حدود 13/800 در میاد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز مگه می خواهید کامیون سوار بشید؟بعدشم طبق کدوم اصول می فرمایید که فضای داخلی 405 بهتره؟؟؟!!!!!!!!!!والا من صاحب نظر نیستم اما تا جایی که اطلاع دارم تو دنیا اول امنیت خودرو مورد نظره و بعد به قول شما تاپ اسپید و مسائل دیگه.نمی دونم شما توی کدوم جاده و خیابون می خواهید 180 سرعت داشته باشید؟؟اگه سراغ داری بگو.405 یه فرغونه بسیار قدیمیه که فقط ملت مجبورند بخرن.اونم شاید به خاطر دوگانه سوز بودنش.والا من نه توی سمند راحتی دیدم نه توی 405.نمیدونم شاید سمند و 405 شما متفاوت باشه ه ه ه ه!!!!!!امنیت قدرت و کارایی و بهینه بودن خودرو اصول اولیه خرید هستند.حداقل برای من.
    عزيز من بنده حتما دو خودرو رو تست كردم كه ميگم سرنشينان توي سمند راحت ترن تا توي تندر . اين موضوع توي 1200 كيلومتري كه من با سمند و تندر رفتم فهميدم . اينو از هركس هم بپرسيد بهتون ميگه !!! درضمن شما مثل اينكه منظور من رو كلا نفهميديد !!! لطف كنيد اول پست منو كامل بخونيد بعد جواب بديد !!! من اصلا اسمي از سرعت 180 آوردم ؟؟؟ گفتم سرعت بالا . اين سرعت ممكنه 100 باشه ، 120 و ... هم باشه !!!
    من خودمم ميدونم 405 يا سمند خودروهاي خيلي قديمي هستن ولي تعجبم از اينه كه چرا توي بعضي زمينه ها از يه خودروي به روز (!) سرتره !!!
    درضمن من مطمئنم اونجوري كه سوار تندر شديد سوار سمند نشديد !!! درضمن بازم فكر كنم شما منظور منو متوجه نشديد !!!!
    من اصلا گفتم تندر مشخصات فنيش پايين تر از سمنده ؟؟؟ من گفتم ايمني سمند بيشتر از تندره ؟؟ اصلا من به جز قيافه چه حرفي زدم ؟؟؟ لطف كن هميشه جواب طرف مقابلت رو درست و حسابي بده نه اينكه از بحث خارج بشي !!!
    درضمن من بازم ميگم توي خودروهاي زير 20 ميليون ارزش خريد تندر از همه بيشتره . بعد از اون هم سمند ال ايكس هست !!!

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

206-85%داخل ایران تولید میشه کیفیت بسیار بسیار پایین اما از بقیه محصولات بهتر.......
    ال 90بد تو ایران طرفدار پیدا کرده لیست پیش فروش پارس خودرو پر شده اسم بنویسی مرداد تحویل میدن
    چه میکنه این ال90. کیفیت ساخت فوق العاده باعث شده تقاضا بیشتر شه والبته کمبود خودرو برای واگذار کردن

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

حالا دعوا نکنید !
    من که کلا چندباری بیشتر سوار ال 90 نشدم اما کاملا از 405 و سمند راحتتر بود !
    اما این حرفی که شما زدید گفتید چرا ماشین به روز از ماشینهای قدیمی بدتره ( یا ماشین های قدیمی از ماشین های روز بهترن در بعضی جهات ) این ال 90 که ماشین به روزه ساخته شده واسه بدبخت بیچاره های خارجی ! حالا ما تو ایران باید کلی پول واسش بدیم بحثش جداست !

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------

حالا دعوا نکنید !
    من که کلا چندباری بیشتر سوار ال 90 نشدم اما کاملا از 405 و سمند راحتتر بود !
    اما این حرفی که شما زدید گفتید چرا ماشین به روز از ماشینهای قدیمی بدتره ( یا ماشین های قدیمی از ماشین های روز بهترن در بعضی جهات ) این ال 90 که ماشین به روزه ساخته شده واسه بدبخت بیچاره های خارجی ! حالا ما تو ایران باید کلی پول واسش بدیم بحثش جداست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •