اقا وحید ، شما که اول از خریدتون خیلی راضی بودین و می گفتین فقط سونی ، چی شد یهو انقدر نظرتون عوض شد ؟!!
اقا وحید ، شما که اول از خریدتون خیلی راضی بودین و می گفتین فقط سونی ، چی شد یهو انقدر نظرتون عوض شد ؟!!
راستشو به خاهی ده بار رفتم جمهوری تصویر G10 و W550 رو ببینم مخصوصا W550 که تصویرش جا میمونه یا نه چیزی متوجه نشدم تو هر دو مدل بعد از اینکه خریدم بازم چیزی نبود نمیدوم چرا یک دفعی متوجه این قضیه شدم و الان هم هر وقت میشینم تلویزیون نگاه کنم فقط حرص می خورماقا وحید ، شما که اول از خریدتون خیلی راضی بودین و می گفتین فقط سونی ، چی شد یهو انقدر نظرتون عوض شد ؟!!
همیشه اذیت نمیکن برادرام اصلا متوجه این قضیه نشدن و راضی هم هستند و من از تصویری که نشون میده فقط جا مودنش رو میبینم ، نمیدونم چون زیاد توجه میکنم به این قضیه خاطر اونه یا واقعا جا میونه ولی بقیه چیز هاش خوبه
البته اینم بگم موقعی که میرم تو بحر تلویزیون اصلا متوجه جاموندن تصویر نمیشم
کسی تا حالا سونی رو اپدیت کرده؟ هر چی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم
درود دوست عزيز
دوست من , من مشهد زندگي ميكنم از بازار تهران خبري ندارم اما قطعا تمامي نمايندگي ها ورژن اسيايي رو دارن چون بانيان الكترونيك بايد ورژن اسيايي رو وارد كنه چون نمايندگي پاناسونيك در ايرانه
بنده فعلا قصد خريد ندارم و فعلا تلوزيونم t-giga tau پاناسونيكه كه crt هستش
نكته ي خيلي مهم: فكر كنم چندين بار بيشتر بلاگ هاي اين انجمن گفته شده كه از روي تصاويره پخش شده روي tv هاي نمايندگي هاي قضاوت روي كيفيت پنل نكنن مثلا سامسونگ به نظرمن توي بازار سعدي زيباترين تصاوير و خوش اب رنگ ترين تصاويرو براي نمايش hdtv هاش بكار ميبره كه به صورت نرم و معمولا با رنگهاي شديدا به قولي جيغ توي نور زياد نمايندگي هاش پخش ميكنه كه واقعا دل رباست و همرو جذب ميكنه.
مثلا نمايندگي پاناسونيك در مشهد (در شهر هاي ديگه نميدونم) تصاويري واقعي مثل حيات وحش يا فوتبال بارنگهاي طبيعي و نسبتا مرده با كيفيت sd پخش ميكنه كه واقعا هركي اونارو ببينه مطمئنم تصاويره برند هاي ديگه رو شديدا ترجيح ميده كه من واقعا حق ميدم.
نمايندگي هاي سوني هم معمولا اگه دقت كرده باشيد تصاوير ثابت يا با حركت خيلي كند و يا يك تصوير مسخره براي نشون دادن برتري هاي موشن فلو يا براويا انجين كه معمولا كيفيت بسيار بالايي داره پخش ميكنن كه البته زيبا هستن و مشتري جذب كن.اما در حقيقت موشن فلو هيچ كار براي جبران latency و tear روي تصاوير نميتونه انجام بده اما از شدت اون كمتر ميكنه.
در انتها شما براي قضاوت بايد تصاوير رو به صورت همزمان با تنضيمات و البته شرايط يكسان روي پنل هاي مختلف ببينيد تا بتونين قضاوت كنين
مثلا تصاوير فول اچ دي رالي داكار رو روي g10 خيره كننده بود البته با bd player پاناسونيك. من اين تصاويرو رو در w550 پسر خالمم ديدم كه البته براي بار اول واقعا سرخورده شدم اما خودش با كمي تنضيمات كه خودش مسلط شده بود غلضت رنگ رو بالا برد كه تصاويرو خيلي بهتر از قبل نشون ميداد اما توي لحظات سريع جاماندگي و تاخير تصاوير توي ذوق ميزد اما رنگ هارو خوب نشون ميداد كه البته نسبت به غلضت و اشباع رنگه g10 بسيار ضعيفتر بود.توي يك تصوير با زمينه ي مشكي سياه نسبت به باقي lcd ها سربلند بود اما بازم نسبت به b690 و برادر بزرگتر x450 فاصله داره .
خيليا وقتيكه lcd خريداري ميكنن چون معمولا از crt به lcd ميرن شديدا سرخورده ميشن اين موضوع براي نزديكان من به كرات اتفاق افتاده و علتشو بعد از خريد جويا شدن
اما درطول زمان اين مورد خود به خود حل ميشه و عادت مي كنن
براي دوست عزيز vahidsport هم مشكل افت بازتوليد رنگ مشكي اثبات نشده و البته خيليا توي اون فروم به صورت شك اميزي رفتار كردن كه جاي بحث داره و شك خيليارو زياد كرده.كلا پاناسونيك در خارج از ايران پر طرفدار ترين برنده و البته تمامي توجهات و استرس ها روي اين برنده مثلا الغاب پاناسونيك براي رقبا در امريكا بسيار اذيت كنندست مثل king of motion يا الغاب ديگر.در هرصورت در صورت واقعيت هرچقدر هم سطح بلك لول زياد شه باز هم برتر از lcd هاي همردش است كه به كل تصاويره بسيار زيباتري توليد ميكنه.
Last edited by ramincybran; 24-02-2010 at 01:07.
باتشکر همین رو میخرم . موفق باشید .
یک سوال فنی هم داشتم : آیا نمایش واقعی 24 فریم در ثانیه برای فیلم های سینمایی بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد یا اینکه واقعا
در نحوه پخش فیلم به ان صورتی که فیلم برداری شده موثر است . بهتر بکم آیا وجود این ویژگی چقدر میتواند در افزایش جذابیت یک فیلم نمایش داده شده موثر باشد.یا مثل بعضی از امکانات hd tv ها جنبه تبلیغات دارد.
باتشکر
کدوم رو می خری؟ G10 مبارک باشه پیشا پیشباتشکر همین رو میخرم . موفق باشید .
یه سوال خنده دار
پاناسونیک مانیتور پلاسما هم داره؟
Last edited by vahidsport; 24-02-2010 at 23:42.
مانيتور پلاسما ماديران ديدم ولي پانا نه ولي فكر كنم برايه رايانه اگه ال سي دي بخري بهتر باشه يه مدل ال جي هست full hd خيلي خوبه در ضمن ال جي گارانتيه مانيتورش توريه كه اگه يك پيكسل بسوزه مانيتورو برات عوض ميكنه
درمورد سوال دوستمون dada-zebel عملكرد سابفيلد درايو براي رفرش 24 تصوير فول hd به صورت progressive كاملا كافيه و به واقع دقت عملكرد اين مورد تنها و تنها براي پلاسما پنل هاي پاناسونيك ممكنه.
من دقيقا منظور دوستمونو نفهميدم اگر منظورشون از مانيتور بودن پلاسما نداشتن تيونر داخليه بله سري ultra high end پاناسونيك premier مثل مدل TH-42PH10UK هستش كه از به قول معروف پيناكل سريهاي پاناسونيكه واز پردازش گرهاي بينهايت نيرومند وبا كيفيت درون استفاده شده.پنل 16 بيتي با قابليت نمايش بيش از 29 ميليارد رنگ
البته اصلا به صرفه نيست و بهتره سري هاي جديد تره HDTV هاشو مثل G10 بخري به جاي يه همچين چيزي كه مطمئنا كيفيت بالاتري.
بهترين پلاسما مانيتور PRO-101FD و PRO-141FD پايونير هستن كه از لحاظ كيفيت ميشه گفت غير قابل تصورن.تيونر داخلي ندارن سطح توليد رنگ مشكيشون تقريبا بينهايته اينها سري ELITE KURO هستن كه براي اولي 4.500$ و دومي 7.000$ قيمت ميخوره
از کجا میتونم بفهمم که تلویزیون چقدر کار کرده؟ خیلی برام مهمه کمکم کنید
راستي وحيد جان من سوالاته شماروتو انجمن هاي ديگم ديدم دنبال پلاسما مانيتور نباش چو تو سايز كمتر از 37 اينچ اصلا توليد نميشهو قيمتشام معمولا از TV هااش بيشتره
درمورد سوال هم توي service menu معموولا يك جايي براي نشون دادن مدت زمان استفااده از پنل وجود داره كه البته فك كنم نمايندگيا راحت ميتونن تغييرش بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)