نمی دونم محسن پیش خودش چی فکر کرده این آهنگ کی بهت خندیده رو خونده !
یه شاخه نیلوفر خیلی بهتر بود ، تنها ایرادی که به اون آلبوم می گرفتند می گفتند که فضاش خیلی غمگینه !
ولی این آلبوم :(
نمی دونم محسن پیش خودش چی فکر کرده این آهنگ کی بهت خندیده رو خونده !
یه شاخه نیلوفر خیلی بهتر بود ، تنها ایرادی که به اون آلبوم می گرفتند می گفتند که فضاش خیلی غمگینه !
ولی این آلبوم :(
ای بابا اصلا نمیشه واسه اهنگاش نمره متوسط گذاشت؟؟؟
اخه یا میگن خوبه خوبه یا میگن بده بده
بیچاره چاووشی
اما درکل اهنگش بد نبو دهرچند لولش از برخی البوماش پایین تر بود
اصولا من تک اهنگ از چاووشی مد نظرم هست نه البوم
كلا يه شاخه نيلوفر دو تا ايراد داشته كه يكيش فضاي بيش از حد غمگين و يكي هم نداشتن كنترل بر روي صداي چاووشي بود....يعني تحريرا رو بيش از حد كش ميداد و شبيه نوحه خووني ميشد بعضي از جاهاش..... .
ژاكت هم دو تا ايراد داره....يكيش شعراي ضعيف مخصوصا در بعضي تركها...شعرهاي تين ايجري و يكي هم باز نداشتن كنترل روي صدا ..از افكتايي استفاده كرده كه كلا بعضي جاها شديدا گوشخراش ميشه......
ولي هر دو آلبوم از لحاظ آهنگسازي و تنظيم در حد خيلي خوبي هستن........ .
8 يا 7 نمره متوسط ديگه...........
Last edited by halflife g; 21-02-2010 at 10:55.
به نظر من که باید صفر داد...از نظر من فقط علی سنتوری باحال بود... و همون اواین آلبومش...دلیل:
محسن چاووشی هیچ پیشرفتی نداشته تو آهنگاش همش همون سبک چند سال پیش رو داره میره این آلبوم آخر که اصلا خوب نبود همش آهنگ های با همون موضوع و همون سبک خوندن... هیچ چیزه جدیدی توش نیست البته... باید بگم که جدیدا صدا ش نمیدونم چرا اینقدر گرفته شده... ... این ها نظر من بود امیدوارم طرفدارا ناراحت نشند. هر چند من همه اهل موسیقی رو دوست دارمم... کار همه درست... و اینم اضاف کنم:
که به نظر من یکی از علت های پسرفت محسن یا هر کس دیگه اینه که میخوان از ارشاد مجوز بگیرن...کلا آلبومی که از ارشاد اجازه بگیر بدرد نمیخوره... چون باید همش شروور بخونی... ولا اگه چیز درست بخونی که مجوز نمیدن.... ولا محسن خیلی بهتر از ایناست.
منم همین نظرا رو دارم...
بسیار بسیار ضعیف..
نمره کلی من 4..
ترک ها هم همه چهار به جز بازار خرمشهر که 1 میشه امتیازش...
واقعا که چاوشی قبلا خیلی باکلاس تر بود...![]()
آهنگ اولش رو گوش کردم فکر کردم حسن شماعی زاده داره بندری میخونه !
بقیه آهنگ ها بد نبود و در کل مثل خیلی های دیگه امتیاز زیر 7 میدم . از چاوشی همچین کار ضعیفی بعید بود![]()
»امتیاز به صورت زیر باشه
» امتیاز کلی آلبوم = 10 (9.8)
»امتیاز تراک ها به صورت جداگانه
1- بازار خرمشهر = 10
2- چهار دیواری = 10
3- اسیری = 10
4 دور آخر = 10
5- حراجی = 10
6- خنده = 9
7- کی بهت خندیده = 8
8- لولای شکسته = 9
9- بخون امشب = 10
10- دلشوره = 9
11- دریاچه مرده = 10
من زیر 7 دادم
چون وقتی اهنگ لولای شکسته گوش دادم سرم درد گرفت![]()
اگه لولای شکسته رو برداریم من نمره 10 میدم!!!!!!!!!
از یه شاخه نیلوفر خیلی بهتره و خیلی تنوع داره!!!!!
نمیدونم شما چی فکر کردین؟؟
شما اگه خوشت نمياد چرا توهين ميكني ؟ ها ؟صداي ايشون هرچي باشه تكه و هيچ كي رو دستش نيست !
اما امتياز دهي آلبوم :
فقط يه چند تا تراك اين آلبوم فقط در حد خوب ظاهر شد و بقيه همون شيوه ي قديمي و كليشه اي (حتي بد تر از دفعه هاي قبل ) رو داشت :
» امتیاز کلی آلبوم = زير 7
»امتیاز تراک ها به صورت جداگانه
1- بازار خرمشهر = زير 7 (از محسن چاوشي بعيد بود واقعاً تعجب كردم)
2- چهار دیواری = 10 ( گيتار الكتريكش باحال بود شعر و سبكش هم نو بود بين كاراي قبلي!)
3- اسیری = زير 7 ( خيلي بد و كليشه اي و خسته كننده )
4 دور آخر = زير 7 ( كليشه اي ، جالبه كه " نفس نفس زدن " رو هم از بنيامين تقليد كرد !!)
5- حراجی = زير 7 (اصلاً نميدونم اين چه شعري بود ، خيلي بد بود : تو ازدواج كردي ... !!!)
6- خنده = 10 (اين يكي مثل تراك 2 جديد بود ، تنظيم ، شعرش همه چيش عالي !)
7- کی بهت خندیده = ؟
8- لولای شکسته = ؟ ( هنوز نميدونم چي بگم واسه اين نوع شعر!!!! بيشتر شبيه مرثيه بود !)
9- بخون امشب = زير 7 ( واقعاً طولاني و خسته كننده و كليشه اي )
10- دلشوره = 10 (اين يكي مثل تراك 2 و 6 باحال بود هم سبكش هم تنظيمش و...)
11- دریاچه مرده = زير7 (كليشه اي)
12- ژاكت = ؟ (هنوز نفهميدم چي ميگه تو اين تراك ؟؟؟؟ )
همونطور كه مي بينيد فقط 3 تا تراك اين آلبوم جالب بودن ولي بقيه چنگي به دل نميزد و خسته كننده ان حتي يه بار هم نميشه گوش كرد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)