یه ضرب المثل هست که می گه
幸運は、常に勇敢さ、個人
------------ (بخت همیشه با افراد شجاعست) ------------------
حکایت منچستر
یه ضرب المثل هست که می گه
幸運は、常に勇敢さ、個人
حکایت منچستر
به اسم نانی ثبت نشد ؟گل اول نانی به اسم دروازه بان ثبت شد(O.G)
در هر حال آلمونیا هم اثر نمی ذاشت اونور پارک بودش ...
2 گل دیگه هم زدیم ... بیخی ..
این گل آخری که آرسنال از پورتو خورد خیلی مسخره بود ...
شانس میاریم تا وقتی شما معنی فوتبالو درک کنیدکلا اسم تیم منچسترو باید عوض کنن بزارن شانسچستر : دی
نباید هم بدونی اگه میدونستی که طرفدار ارسنال قابل ترحم نبودینمی دو نم این شانس کی میخاد ته بکشه
خداییش خیلی دلم بحالتون میسوزه اوغده ای شدید کی میخایید یه چیزی بشید الله علم
ما تیمی هستیم که تا حالا هیچوقت تماشگرا آخربازی استادیومو ترک نکردن هیچوقت وقتی باختیم دوربین تلویزیون رو چشم مربی زوم نکرد که اشکارو تو چشمم نشون بده و با احساسات طرفدار بازی کنه ...یا بهتر بگم مسخرش کنه یا بهتر.....
ما تا صد سال دیگه هم جامی نگیریم شما آرسنالی ها حالا حالاها باید دنبالمون بدویید
فکر کنم منظورتون بازی رفت دو تیم بود که دیابی زد تو گل خودشون و منچستر 2 بر 1 بازی رو برد.
تو بازی با پورتسموث هم 3 گل از 5 گل من یو ، گل به خودی بود. تو بازی با استون ویلا هم با یک گل به خودی بازیکنای استون ویلا، منچستر تونست از یک شکست فرار کنه و ...
البته من خودم طرفدار منچسترم ولی خداییش این تیم خیلی شانس داره.
نخیر شما طرفدار نیستید دوستدار منچسترید دوست عزیزالبته من خودم طرفدار منچسترم ولی خداییش این تیم خیلی شانس داره
تیم اولت احتمال باید از ایران و لیگ درپیتش و تیمهای درپیتو و....باشه
شانس میاریم تا وقتی شما معنی فوتبالو درک کنیدآقای محترم سعی کن درست حرف بزنی. طرفداره یه تیم دیگه ای دلیل نمیشه هر چی دلت میخواد به تیم دیگه و بازیکنا و مربیش بگی. مثلا منچستر فوتبال رو درک کرده......... اگه فوتبال منچستر (داور و شانس و گل بخودی) درک از فوتباله که باید این فوتبال رو بوسید گذاشت کنار. منچستر میاد تو زمین خودش دفاع میکنه بعد با گل به خودیه دیابی و دایوینگ رونی برنده میشه در حالی که پنالتی آرشاوین رو هم نگرفتن بعد میگی درک فوتبال.نباید هم بدونی اگه میدونستی که طرفدار ارسنال قابل ترحم نبودی
ما تیمی هستیم که تا حالا هیچوقت تماشگرا آخربازی استادیومو ترک نکردن هیچوقت وقتی باختیم دوربین تلویزیون رو چشم مربی زوم نکرد که اشکارو تو چشمم نشون بده و با احساسات طرفدار بازی کنه ...یا بهتر بگم مسخرش کنه یا بهتر.....
ما تا صد سال دیگه هم جامی نگیریم شما آرسنالی ها حالا حالاها باید دنبالمون بدویید
اینطور که معلومه شما بیشتر از آرسنال عقده داری که اینجوری حرف میزنی، حقم داری همین آرسنال و ونگر سلطه منچستر و فرگی رو بهم زدن.
اگه آرسنال بره دسته 2 بازم به این افتخار میکن که تیمم قشنگ بازی میکنه. تیمم قهرمان نشده ولی باز افتخار میکم مثل منچستر یا بگیم شانسچتره داورتد فقط با بردن تیمهای کوچیک قهرمان نمیشه. (منپستر فصل پیش: 6 بازیه بزگ 1 برد)
منچستر حالا حالاها راه داره تا به سبک ونگربال آرسنال برسه اونم با این جوونا.
جالبه کسی از طرفدارام منطقی صحبت کنه میشه دوستداره منچستر.
منچستر تیم بزرگیه قبول ولی این دلیل نمیشه که به تیمه دیگه ای بی احترامی کنی، من با تمام نفرتی که از منچستر دارم تا الان بهش بی احترامی نکردم.
سه سال پشت سر هم تو لیگ قهرمان شدن و سه سال پیاپی تو نیمه نهایی cl و دو فینال و یک قهرمانی در این جام تو این سه سال همه و همه ( داور و شانس و گل بخودی ) هستش ؟
تائید می شودیه ضرب المثل هست که می گه
幸運は、常に勇敢さ、個人
حکایت منچستر
شما هم درست صحبت کن
نباید هم بدونی اگه میدونستی که طرفدار ارسنال قابل ترحم نبودی
تو اون پستمم گفتم منپستر تیمه بزرگیه تو این شکی نیست.سه سال پشت سر هم تو لیگ قهرمان شدن و سه سال پیاپی تو نیمه نهایی cl و دو فینال و یک قهرمانی در این جام تو این سه سال همه و همه ( داور و شانس و گل بخودی ) هستش ؟
ولی در این 3 مورد کم از این چیزا نداره نمونش هین فصل. ولی نمیخوام غیر منطقی صحبت کنم بعضی اوقات واقعا زیبا بازی میکنه ام خداییش اون 3 تارم کم نداره.
Last edited by VBYOFSKI; 19-02-2010 at 21:06.
شاید توی اون بازی هایی که تلویزیون پخش کرده این سه مورد نمود یدا کرده وگرنه این فصل توی یک مقطع همه ی دفاع های تیم مصدوم بودند و با سیستم 352 بازی می کردیم و کریک و فلچر دفاع وسط بودن و از این بد شانسی ها هم کم نداشتیم .
گل بخودی ها رو هم ببیند همیشه اگر اون دفاع یا دروازبان گل بخودی نزده بود یکی از اعضای تیم آماده بوده تا توپ رو گل کنه . غیر از اون گل دیابی که دیگه تقصیر ما نبود . داوری هم برای همه تیم ها هستش و مختص ما نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)