تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 39 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 390

نام تاپيک: بحث و بررسی شبکه های اینترنتی دوربرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این که حجم آنلاینش کمه خیلی بده . و من هنوز متوجه نشدم قانونی هست یا غیر قانونی ( برای آمادگی با درگیری های آینده عرض میکنم . متوجه که هستید )بگذریم .
    اما اگه بشه دو طرفه اشو گرفت خیلی خوب میشه , چون اگه اکانت آنلاین من تموم شه فکر نکنم بتونم از اکانت فلاین استفاده کنم . در حالت عادی فایل هامو به سختی پیدا میکنم , دیگه فکرشو بکن با اینترنت دور برد آفلاین بشه همچین کاری کرد.با این تفاسیر الان این سرویس به درد من نمیخوره چون فایل هام خیلی خاص هستند(البته فکر بد نکنید ها , مربوط به کشور دوست و همسایه کره میباشد , به خاطر همین میگم احتمالش کمه بتونم فایلی بگیرم , چون بیشترشون یا هاستینگ های مربوط به خودشون رو دارن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا اینکه بیشتر فایل هاشون به صورت تورنت هست
    کد:
    )فکر نکنم بتونم از آفلاین گرب اشون کنم
    Last edited by Mohaddi; 15-02-2010 at 18:55.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

افلاین گروپی در کار نیست دوست عزیز
    شما یه کانت دارید تا یه 2 گیگ رو با سرعت 2 مگ در ثانیه حال میکنی
    وقتی مصرف 2 گیگ تموم بشه میای روی 512 نامحدود تا اخر ماه همینجوریه
    درست نمیگم مهرداد
    به خدا منم قاطی کردم با این سرویسهای مزخرف پینگو !! اه
    یه چیزی برای ممالک بدبختی مثل ایران درست نمیکنن هر روز میگن حمایت میکنیم . اخرش هم هیچ
    ولی درست میشه خبرای خوشی در راه است ...

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان میشه قیمت های همه شرکت هارو بذارید ؟ ولی از حق نگذریم یه کم قیمت هاش بالاس.

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افلاین گروپی در کار نیست دوست عزیز
    شما یه کانت دارید تا یه 2 گیگ رو با سرعت 2 مگ در ثانیه حال میکنی
    وقتی مصرف 2 گیگ تموم بشه میای روی 512 نامحدود تا اخر ماه همینجوریه
    درست نمیگم مهرداد
    به خدا منم قاطی کردم با این سرویسهای مزخرف پینگو !! اه
    یه چیزی برای ممالک بدبختی مثل ایران درست نمیکنن هر روز میگن حمایت میکنیم . اخرش هم هیچ
    ولی درست میشه خبرای خوشی در راه است ...
    تا اونجایی که اطلاعات من قد میده بعد 2 گیگ قطع میشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تا اونجایی که اطلاعات من قد میده بعد 2 گیگ قطع میشه
    اره سرویس پیگو بعد از 2 گیگ باید دوباره حجم بخری ولی فلت و فلت پرو جریانشون فرق میکنه.

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

لازم مي دونم اينجا توضيحاتي در مورد اينترنت دور برد بدم:

اينترنت دوربرد يا EDSL به 2 دسته تقسيم ميشه:

1- اينترنت آنلاين : اين سرويس به 2 دسته تقسيم ميشه : 1- يك طرفه 2- دو طرفه

در نوع يكطرفه ما به يك مودم آنالوگ براي سند احتياج داريم. حالا اين ارتباط مي تونه از طريق Dial up يا ADSL و يا وايمكس يا Wireless انجام بشه.
    نوع يكطرفه به مراتب بسيار ارزون و مقرون بصرقه تره اما داراي پينگ بالايي خواهد بود كه علتش رو هم قبلا توضيح دادم .

در نوع دو طرفه ديگه احتياجي به عناصر مذكور نيست و سند و رسيو از طريق يك LNB و مودم مخصوص انجام ميشه ( قيمتش اين تجهيزات حدودا 120 تومن ميشه ) اين سرويس گرون تر بوده اما داراي پينگ بسيار پايين و سرعت باورنكردني خواهد بود.

2- اينترنت آفلاين : اين نوع به اينترنت متصل نمي شه فقط دانلود هايي كه ديگر كاربرها در حال دريافت اونها هستن قابل گرفتن هست كه با نرم افزار هاي خاصي صورت مي گيره نمونه اي از بهترين نرم افزار SkyGrabber هست. در اين نرم افزار تمام فايل ها با طيف وسيعي از پسوند ها قابل در يافت هستن (exe,zip,rar.img,cdi,mds,bin,nrg,iso,ace,arj,bzip, cab,gz,ice,par,tar,doc,pdf,jpg و هزاران پسوند ديگه )

اين نرم افزار از لينك زير قابل دريافت هست:

کد:
    بهترين ماهواره براي دانلود آفلاين Eutelsat W3 و بعد از اون Turksat 1C\2A براي دريافت فايل PDF در ارتباط با ماهواره هاي قابل دسترس براي دانلود آفلاين از لينك زير استفاده كنيد:

کد:
    .................................................. .................................................. .................
    دوستان سوال كرده بودن مدل كارت --- من چيه؟ عرض شود مدل كارت دي وي بي من Skystar2 TV هست كه براي كشور آلمانه. از بازار كامپيوتر خريدم قيمتش هم 52 هزار تومن هست.

بله دوست عزيز نرم افزار Skygrabber دست شما رو براي مديريت دانلود آفلاين باز گذاشته انوع ف ي ل ت ر وجود داره ف ي ل ت ر براساس مك آدرس بر اساس نوع فايل و .... همچنين قسمتي داره كه تو اون مي تونيد فايل مورد نظر رو مارك بزنيد با هر پسوندي كه دوست داريد.

براي تنظيم بشقاب تجربه لازم هست افراد مبتدي بسيار سخت مي تونن تنظيم كنن مخصوص سمت ماهواره طوري باشه كه سخت بگيره.
    Last edited by mehrdad38; 16-02-2010 at 12:24.

7. 4 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

سلام
    خوب من اینطور که فهمیدم (البته به کمک کینگ جون)
    1- یه اینترنت الکی می خری 64 برای سند (نمی شه از این دیال اپ استفاده کرد)گ
    2- یه مودم
    3- یه بشقاب غذا خوری بالای پشتبام
    4- یه اکانت از سایت ها ی خارجی می خریم(اگه می شه لینک لطف کنید)
    5-وصل می شیم
    **اینها که مهمتره وقتی ترافیک شما که می خرید تموم می شه می ره 512 تا اخر ماه ** درست گفتم
    ********چند تا سوال اینکه می شه از دیال اپ برای سند استفاده کرد یا نه
    مودم را باید از کجا و چه مارکی (مشخصات رو می شه بگید )
    این کارت --- چگونه می شه استفاده کرد چه فایده ای داره
    اگه می شه لینک سایت رو برام بزارید ممنون می شم*********
    حالا قیمتی که در میاد کلان 30 تمومنه یا 15 تومن من که نفهمیدم
    ارزومند ارزوهای سبزتان داش ممد

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

براي سند هم مي توني از ديال آپ استفاده كني ولي .... مي شي سر برج كه قبض تلفن بياد. همين بلا سر من اومد سند رو با ديال آپ انجام دادم يه قبض اومده 55800 تومن مي خوام فردا پرداختش كنم

مودم همون --- هست من مدل Skystar 2 TV رو پيشنهاد مي كنم. ( البته اگر فقط براي اينترنت بخواي ) در صورتي كه بخواي باهاش كانال هاي اونور آبي ببيني من بهت Prof اونهم آخرين مدلش رو پيشنهاد مي كنم رو دست نداره ولي گرونه. Skystar 2 TV حدود 52000 تومن هست.

--- در واقع اطلاعات و ديتايي كه از LNB ديش شما از طريق كابل مياد پردازش مي كنه و به صورت قابل نمايش در مياره. كابلي كه به LNB ديش وصله يك سرش هم به كارت --- وصل ميشه.

قيمت تجهيزات:

--- حدود 52000 ( Skystar 2 TV )

Dish + LNB حدود 30 الي 35 هزار تومن
    كابل متري 500 الي 600 تومن
    اكانت ماهي 15 هزار تومن به بالا

مقايسه مدل هاي مختلف كارت ---

Last edited by mehrdad38; 17-02-2010 at 21:01.

10. 4 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مورد 1 دقیقا ( از دایال آپ هم میشه ولی پول تلفن زیاد میشه برای همین میگم دی اس ال که خط تلفن اشغال نمیشه و هربار که ازش بخوای میتونی استفاده کنی و حجمت هم تموم نیمشه چون ادرس زدن و ادرس وارد کردن حجمی نمیگیره چهارکلمه میخوای بنویسی
    کد:
    حجمی نمیبره که بنابراین حجمی بگیر یا 64 نامحدود

مورد 2 -مودم ADSL ,و یا وایمکس و یا مودم دایال آپ هرچی که بشه باهاش سند کرد حتی با موبایل و GPRS ایرانسل هم میشه
    مورد 3 - اونم که درسته ترجیحا 90 سانت به بالا
    4- اونو دیگه تو نمیتونی کارش دست نماینده هاست 15 تومن میگیرن از طرف تو وکیل میشن برات میخرن چون ایران تویه تحریمه
    و اکانتهای ویزا و مسترکارت دست یه یه عده خاص هست که دلاری 1040 تومن روز رو میفروشن 1300 تومن بصورت حساب اینترنتی
    5- وصل میشی

بله 2 گیگ مصرف اولت با سرعت 2 مگ میشه و بعد از اینکه حجم دوگیگت رو مصرف کردی تا اخرماه نامحدود 512 داری
    از دایال اپ هم میشه همین مهرداد با دایال آپ میره ولی ارزش نداره چون پول تلفنش زیاد میشه !!!!
    از ان کارت برای دیدن شبکه های ماهواره ای و ضبط برنامه های ماهوارهای استفاده میکنند که فرقی با همون دستگاه زیر تلوزیون توی خونتون نداره ( رسی / ور ) و یه کار دیگه اش هم اینه که در کامپیوتر به عنوان یک کارت شبکه شناخته میشه و میتونین باهاش اینترنت بگیرین ولی ما میگیم دریافت دیتا
    لینک سایت هم نداره اگه مدل خاصی میخوای قیمت میخوای بیا پی ام چندتا نمونه خوبشو بهت معرفی کنم گول ننخوری
    قیمتی که در میاد 15 تومن برای اکانت دریافتت میشه که 25 تومنیش هم هست و برای ارسال دیگه بستگی داره چه نوع سرویس استفاده کنی ( ADSL: GPRS دایال آپ اون دیگه بستگی به خودت داره که مثلا میتونی 15 تومن حساب کنی جمعش میشه ماهی 30 تومن همین دود ها ولی هزینه دریافت 15 تومن هستش

ارزومند ارزویهای سبزتان این جمله ای که گفتی رنگش اشکال داره ممکنه بهت اخطار بدن
    در ضمن باهات شوخی کردم میدونستم حرف بدی نزدی ..برای سرگرمی گفتم

12. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

لینک یادت رفت
    بعد یعنی می شه هر دوتا باهم وصل باشه
    دیگه این مودم رو باید مثل adsl بخریم یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •