کارلوس عزيز
يه سری به فروشگاه هاي فروش cd بزن بپرس cd نصب ويندوز 98 در 2 دقيقه رو دارن يا نه
و بيل گيتس از وجود اين cd اطلاع داره يا نه
کارلوس عزيز
يه سری به فروشگاه هاي فروش cd بزن بپرس cd نصب ويندوز 98 در 2 دقيقه رو دارن يا نه
و بيل گيتس از وجود اين cd اطلاع داره يا نه
روش كار اينه:
ابتدا با نرو يه بكآپ از درايو ويندوز ميگيري بعد روي سي دي رايت ميكني.
اين ويندوز (هر ويندوزي)رو من 1 سال پيش ساختم و الان دارم از اون استفاده ميكنم و هيچ مشكلي نداره.
اگه كسي خواست روش كامل ساختش خرجش يه ايميله به آدرس زير و آدرس ايميلشو به من بده تا براش بفرستم:
hamedmotewali2yahoo.com
سلام
شما آقا بابک مثل اين که حرف هايه من ا دقيق نخونديد من که گفتم که ويندوز اکس پی رو نديدم خودم تو حرفم گفتم که حتماً ويندوز 3.1 رو ميگن حالا 98 هم مثل اون ولی ويندوز 2000 و اکس پی من 90% ميگم نميشه اگه بشه هم به درد نميخوره
قبلا در انجمن آموزش داده شده در ضمن کارلوس جان من رو XP هم امتحان کردم خوب کار کرده البته بدیش اینه که من فقط تونستم رو همون دستگاهی که باهاش این سی دی رو درست کردم ازش استفاده کنم !نوشته شده توسط hamedmotewali
اين كاري كه پسرخاله محترمتان داره انجام ميده قبلاً يا دقيقاً دوسال پيش انجام شده و ويندوز xp را در عرض 5 دقيقه نصب مكنه و من هم دارمش و شما ميتوني به نرم افزارفروشي هاي معتبر مراجه كني و بگي سي دي نصب ويندوز xp در 5 دقيه را ميخواي . و خدمت بقيه دوستان هم عرض كنم كه نصب چنين ويندوزي هيچ اشكالي پيش نمياره و محترمانه بگم كه مشكل از خود شماست
با سلام يه چيزي بگم همه بتركن از خنده !
چند روز ميدون انقلاب بودم چشمم خورد به يك سي دي كه روش نوشته بود: نصب ويندوز xp در 35 ثانيه!
یه چیز جالب دیگه این بود که به تن زنی که روی سی دی ulead video studio8 هست و لباس حلقه ای به تن دارد با مهارت کامل! یه پلیور یقه اسکی! پوشاندند. عجب هنری!
در ضمن کلمه Knoppix نوپیکس خونده می شه
استاد ما گفته كه !100 (صد فاكتوريل) رو در برنامه فرترن محاسبه كنيم ولي من نتونستم اگه ممكنه من رو راهنماپي كنيد
با تشكر ازهمه تون
سجاد
اقا وقتی درست شد به ما هم خبر بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)