آقا پس اینی که پی سی ورد میفروشه چیه ؟!
اگه بدون هیچ ایرادی می خوای پس باید منتظر سرویس پگاش باشی !
آقا پس اینی که پی سی ورد میفروشه چیه ؟!
اگه بدون هیچ ایرادی می خوای پس باید منتظر سرویس پگاش باشی !
تازه 5 ماهه ورژن نهایی ویندوز 7 اومده بعد شما میگید ویندوز 8...؟؟؟!!! تازه حالا سرویس پک 1 و نسخه های بعدیم مونده...
ویندوز 8 حداقل اواسط 2011 نشونه هاش ظاهر خواهد شد... نهایتش اوایل 2011 نسخه های آزمایشیش بیان بیرون... این که کلاً معلومه 7 ـه قیافه ـش رو یارو عوض کرده... بخش کپی رایت و نسخه و اینای ویندوزم که نوشته همه رو با تغییرات کوچیکی تو رجیستری میتونید هر چی دلتون خواست بنویسید... اصلاً بنویسید Windows 50 کی به کیه...!!!
ما تازه دارای نسخه اصل ویندوز شدیم... به احترام منم که شده مایکروسافت یه مدت چیزی از ویندوز بعدی نمیگه...
I'm now a Genuine user of Microsoft Windows 7
![]()
Last edited by Cleeev; 29-03-2010 at 11:02.
منم 4 ساعته همینو دارم میگم دیگهسرویس پک 1 که بیاد دیگه کامل میشه
از قدیم گفتند هنر نزد ایرانیان است و بس
ضمناً فراموش نکن اگه ویندوز 8 در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست میابند![]()
کلیه ویندوز هایی که توی ایران هستن اصل نیستن...
ولی 7 نهایی اومده
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
مایکروسافت گفته سرویس پک به ویندوز 7 نمیده....
چرا خالی میبندی... مال من اصله...
باور نمیکنی...؟؟؟ اینم عسکش:
میده نگران نباش... build بعدی نزدیکه... نسخه فعلی بعضی از مشکلاتش واقعاً غیر قابل بخششن...
Last edited by Cleeev; 29-03-2010 at 12:00.
توی فروم حرفه ای مثل اینجا بعیده این تاپیکا . بفهمین اینا همه Fake هست . یه تم روی ویندوز 7 و یه تغییر توی اسم ویندوز . لینک هم اغلب غیر مستقیم و ...
کسی نگفته که ویندوز کامله..
این نسخه ارائه شده از سوی مایکرو سافت هست.
چجوریه که اینجا نسخه آزمایشیش رو داریم اما حرفی از اون تو هیچ جا نیومده. حتی سایت مایکروسافت!
این سایت() هم نمی دونم چقدر معتبره؟ اما انحصارا برای ویندوز 8 ساخته شده، حتی اسکرین شاتش رو هم نداره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدشم مگه ویندوز 8 32bit رو ساپورت میکنه که طرف نصب کرده؟ من که شندیم ویندوز 7 آخرین ویندوزیه که از 32bit پشتیبانی میکنه!
تاریخ ارائه ویندوز 8 رو هم میگن 2012 است.
در مجموع به نظر من هم سرکاریه!
سلام:
خبر ویندوز 8
در حالي كه مدت زمان چنداني از عرضه ويندوز 7 به بازار نمي گذرد، گمانه زني در مورد زمان عرضه نسخه بعدي سيستم عامل ويندوز از هم اكنون آغاز شده است.
به گزارش فارس به نقل از اينفو ورلد، خبرنگاران حاضر در كنفرانس برنامه نويسي حرفه اي مايكروسافت در لس آنجلس مي گويند اين شركت قصد دارد در سال 2012 ويندوز 8 را در دسترس كاربران قرار دهد و نسخه جديد ويندوز سرور نيز در همين سال عرضه خواهد شد.
البته هنوز هيچ جزييات جديد و زمان بندي در اين مورد مشخص نشده و هيچ بعيد نيست در صورت صلاحديد مايكروسافت اين تاريخ تغيير كند.
مايكروسافت طي سال هاي اخير تلاش كرده از فاصله موجود بين عرضه نسخه هاي جديد سيستم عامل هاي خود بكاهد و حداكثر هر چهار سال يكبار نسخه هاي عادي و سرور ويندوز را به روز كند.
هر چند اين زمان بندي ها به علل مختلف هميشه به دقت قابل اجرا نبوده است.
Last edited by Mohammad King; 30-03-2010 at 00:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)