فکر کنم اون قسمتی رو میگه که صفحه لود ویندوز رد میشه نوار ابی در xp و چهار تیکه در ویندوز سون و وارد صفحه ابی و سبز میشه که نشانه گر موس هم نشون داده میشه
فکر کنم اون قسمتی رو میگه که صفحه لود ویندوز رد میشه نوار ابی در xp و چهار تیکه در ویندوز سون و وارد صفحه ابی و سبز میشه که نشانه گر موس هم نشون داده میشه
از كجا ميشه فهميد كه از چي هست نرم افزاريه يا سخت افزاري؟چون منم اين مشكل رو دارم
اگر اغلب با مشکل Blue Screen مواجه هستید ، دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد:
1- درایور سخت افزار های سیستم شما از جمله کارت گرافیک ، صدا و ... درست نصب نشده است
2- ویندوز شما به ویروس آلوده شده است
3- یکی از قطعات سخت افزاری شما مانند هارد دیسک ، رم و... به درستی کار نمیکند و مشکل دارد
4- آخرین قطعه ای که بر روی سیستم شما نصب شده ، با سیستم شما سازگار نیست
5- ویندوز به هم ریخته و باید آن را دوباره نصب کنید
از صفحه ی خطا یک عکس بزارید و یا اون اطلاعات بالاشو کپی کنید.از كجا ميشه فهميد كه از چي هست نرم افزاريه يا سخت افزاري؟چون منم اين مشكل رو دارم
مثلا Driver_not_less_or_equal و یا همچین چیزایی که در خط سوم میزنه.
صحبتهای دوستمون هم صحیحه.
یه نکته کوچولو هم من اشاره کنم
یکی از ابزارهای خوب ویندوز 7 ابزار Windows Memory Diagnostic هستش و نیازی به نصب برنامه های دیگه نیست
اگه مشکلی تو رم وجود داشته باشه و باعث بروز بلو اسکرین بشه این ابزار با پیغامی نشون میده
مسیر این ابزار:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این مشکل ما رو هم حل کنید دوستان:
و اینکه ویندوز شما نسخه تقلی دارد و مهلت آزمایشی اون تموم شده و هر دو ساعت یکبار BSD میده....
خودم چون اینو تجربه کردم گفتم بهتون بگم...
بایوس مین آپدیت کنیداول بهمراه مشخصات رم با مدل پاورسیستم قید کنید درضمن این فایل هیدن که داخل این پوشه minidump هست آپلود کنید اینجا بزارین
C:\Windows\minidump
سلام دوستان
من سیستمی با مشخصات زیر تهیه کردم اما مدام صفحه آبی میاد.
main board: asus p7p55d
cpu: corei5-760
vga: gtx 470
ram: 2*2G 1600 DDR3
windows 7
لینک عکس ارور رو هم اینجا میذارم
طبق روش تاپیک زیر عمل کنید تا بشه کمک کرد.
بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)