اور شده یا معمولیشو؟ اگه معمولی باشه خیلی گرون خریدید.
اور شده یا معمولیشو؟ اگه معمولی باشه خیلی گرون خریدید.
بابا این 5850 اصفهان هم معمولیه...383 تومن
کمتر از 375 نمیداد....
کلا قیمت شهرهای دیگه همین جوریه
خود من برای کارهای فارغ التحصیلی 2 هفته پیش رفتم همدان و برای یکی از دوستان خواستم سیستم بگیرم و اونجا 5770 با بورد گیگا رو میدادن 245-260 تومن.
نه گیگابایت از این پایینتر نمیدادن.همشون یه لیست شرکتی داشتن نشون میدادن.
اون موقع سافایر 345 بود.با گارانتی یونیکام
XFX هم گیر نمیومد .
Force 3d هم بود دور و بر 315-320 .
HIS هم دو جا داشتن بالای 400 میدادن.
با این حال من گیگابایت و گارانتی آواژنگ رو ترجیح دادم به بقیه.
دوستان توجه داشته باشند
هميشه 5770 يا 5850 هموني كه خود شركت سازنده چيپ ميگه نيست.
بطور مثال شركت nvidia براي برند 9500 يا 9600 چندين مدل مختلف ارائه ميكنه كه نسبت به همديگه تفاوتهايي دارند.
بايد ببيني اون مدلي كه ميخواي بخري تمامي شرايط رو داره و امكاناتش دقيقا همون چيزي هست كه شركت سازنده ميگه يا نه.
و مهم اينكه با برند خود شركت سازنده بخري به نظر من گيگا از همه بهتره چون از تمامي فيچرها و امكانات مخفي اون چيپ استفاده ميكنه من خودم همين كار رو كردم و هميشه راضي بودم يك بار مارك Galaxy گرفتم كه بيچارم كرد يكبار هم چند سال پيش يك مارك دقيقا يادم نيست چي بود ولي خيلي متفرقه نبود كه گرفتم اون هم زياد جالب نبود توي بازي كم نمي آورد ولي از خيلي جهات كمبودش حس ميشد.
براي نوت بوكم Ati Radeon 4570 با خروجي HDMI گرفتم و باورتون نميشه به يك LCD اسكارلت ال جي 47 وصلش كردم و فيلم Transformers 2 , يك رو روش اجرا كردم كه فرمتش بلوري بود با رزولوشن 1920*1080 با 15 مگ ويدئو كدك شده و صداي DTS خودم داشتم كف ميكردم اصلا غير قابل باور بود.
ناگفته نمونه مارك XFX هم توي اين زمينه سرآمد.
موفق باشين
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
دوستان توجه داشته باشند
هميشه 5770 يا 5850 هموني كه خود شركت سازنده چيپ ميگه نيست.
بطور مثال شركت nvidia براي برند 9500 يا 9600 چندين مدل مختلف ارائه ميكنه كه نسبت به همديگه تفاوتهايي دارند.
بايد ببيني اون مدلي كه ميخواي بخري تمامي شرايط رو داره و امكاناتش دقيقا همون چيزي هست كه شركت سازنده ميگه يا نه.
و مهم اينكه با برند خود شركت سازنده بخري به نظر من گيگا از همه بهتره چون از تمامي فيچرها و امكانات مخفي اون چيپ استفاده ميكنه من خودم همين كار رو كردم و هميشه راضي بودم يك بار مارك Galaxy گرفتم كه بيچارم كرد يكبار هم چند سال پيش يك مارك دقيقا يادم نيست چي بود ولي خيلي متفرقه نبود كه گرفتم اون هم زياد جالب نبود توي بازي كم نمي آورد ولي از خيلي جهات كمبودش حس ميشد.
براي نوت بوكم Ati Radeon 4570 با خروجي HDMI گرفتم و باورتون نميشه به يك LCD اسكارلت ال جي 47 وصلش كردم و فيلم Transformers 2 , يك رو روش اجرا كردم كه فرمتش بلوري بود با رزولوشن 1920*1080 با 15 مگ ويدئو كدك شده و صداي DTS خودم داشتم كف ميكردم اصلا غير قابل باور بود.
ناگفته نمونه مارك XFX هم توي اين زمينه سرآمد.
موفق باشين
حالا من بخرم یا صبرکنم ارزون شه؟؟؟
اصلا ارزون میشه؟؟؟؟
این 5850 معمولی بود.
نه اور شده نه چیز عجیبه دیگه داشت...
ولی 383 تومن...
شما کی خریدید؟نه گیگابایت از این پایینتر نمیدادن.همشون یه لیست شرکتی داشتن نشون میدادن.
اون موقع سافایر 345 بود.با گارانتی یونیکام
XFX هم گیر نمیومد .
Force 3d هم بود دور و بر 315-320 .
HIS هم دو جا داشتن بالای 400 میدادن.
با این حال من گیگابایت و گارانتی آواژنگ رو ترجیح دادم به بقیه.
Last edited by tonypb; 18-02-2010 at 13:03.
البنه ati مثل انویدیا از یک مدل چند نسخه نمیزنه مثل 8800 که gt gts gtx و ultra داشت.
ولی بعضی از شرکتها مثل sapphire میان و کولرش رو ارتقا میدن و کارت رو هم اور میکنن و با قیمت بالاتری هم میدن.
ولی مسلما برند خوب کاراییش هم بهتره مثل نرم افزار های جانبی کولرهای قویتر و همینطور بوردهای مرغوبتر
مثل کدام برند؟؟؟؟
حالا من بخرم یا احتمال ارزون تر شدنش هست؟؟؟
من تا قبل از عید میخوام کارت گرافیک رو عوض کنم...حالا هر مدلی...
ایسوس به خاطر کیفیت بوردهاش خیلی خوبه و گیگا هم گارانتیه خیلی خوبی داره و sapphire هم توی تولیدات ati جای خودشو داره.
تا قبل از عرضه GT300 ارزون نمیشه و GT300 هم اصلا معلوم نیست که کی میاد و انویدیا هم همینجوری داره به تاخیر میندازه عرضه کارتهارو.ولی چیزی که مسلمه اینه که تا قبل از عید کاهش چشمگیری نداره قیمتها.
اگر میتونید بیاید تهران .میتونید با بهترین قیمت از بازار ایران خرید کنید.
تهران که فکر نمیکنم بیام...
شما نمیدونید دلیل این همه اختلاف قیمت چیه؟؟؟
چون که من خودم که از فروشنده پرسیدم گفت 380 بعد گفتم من قیمت گرفتم 340 گفت شاید...
فکر کرده ما خریم...
اول که پرسیدم 5850 چنده داشت قیمت 5870 میداد 545... دو ساعت توضیح دادم که بابا دیگه اینقدر نیست... 5850 بابا 5850 گفت خوب دیگه 540 تومن
بعدش تازه فکر کرد داره قیمت 5770 رو داره میگه 540 تومن...میخواست بره رو 700 که کل شجره نامه ATI رو اوردم جلوش تا قیمت 5850 رو داد 385 تومن
واقعا که هیچی حالیش نبود...
روش دیگه ای برای ارزون خریدن نیست؟؟؟
راستی شاید 19 اومدم...
جایی مشخصی هست که معدن سخت افزار باشه و مطمئن؟؟؟؟
آخه وارد نیستم...
راستی فن مرجع یعنی چه؟؟؟؟
Last edited by tonypb; 18-02-2010 at 22:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)