متاسفانه بیشترین کسانی که ازاینترنت بیسیم میخواهنداستفاده کنندبه موارمالی بیشترتوجه میکنندکه صدالبته حق دارندولی بهترین گزینه برای انتخاب چنین شرکتهایی فقط کیفیت است که موردبحث دوستان هست وقیمتها رافقط وفقط جهت اطلاع درج مینماییم
متاسفانه بیشترین کسانی که ازاینترنت بیسیم میخواهنداستفاده کنندبه موارمالی بیشترتوجه میکنندکه صدالبته حق دارندولی بهترین گزینه برای انتخاب چنین شرکتهایی فقط کیفیت است که موردبحث دوستان هست وقیمتها رافقط وفقط جهت اطلاع درج مینماییم
سلام من ساکن شهرک نفت هستم میخواستم
بدونم بهترین شرکت برای سرویس دهی به این منطقه چیه ؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم از راهنمایتون![]()
شاید باورتون نشه ولی بجز او تاخیر در نصب و دروغ های شاخ دارشون ، من با wimax مشکلی ندارم. تقریبا 2 ماه که وصله و قطعی هم نداره
من هم یک ماه وایمکس گرفتم حقیقتا مشکلی نداشتم .الان من اونو به وایرلسم وصل کرده ام و تو آپارتمان داریم با یک اکانت استفاده میکنیم. قبلا من وایرلس داشتم و نمیشد با یک اکانت همه به اینترنت وصل شوند. مگر اینکه اینترنت شر می کردی و باقی مشکلات ولی الان خیلی راحتر است.
کدوم منطقه ای دوست عزیز ؟
سرعت خوبه ؟
قطعی نداره ؟
من که یه ساله از راصد دارم 128 نامحدود می گیرم خیلی هم راضیم متوسط سرعت دانلودم 16 کیلو بایته که درسته، معمولا ماهی حدود 20 گیگ دانلود دارم . به ندرت هم ازتباطم قطع می شه(آنتن گلستان) البته قبلا از آداک می گرفتم اونم عالیه ول خیلی گرونه.
Last edited by arash59b; 24-06-2010 at 15:30.
من دو ماه میشه که از شرکت آزرخش آوای اهواز اشتراک دارم 128 نامحدود 35000 تومان متوسط سرعتم 15k هست ساکن منازل 300 دستگاه صنایع فولاد هستم دوستان لطفا ً نظر بدن و آیا شرکتی هست که با کیفیت بهتر بتونه اون منطقه را پوشش بده
منطقه زیباشهر هستم البته تو آخرآسفالت هم بردمش و خوب جواب داد.
البته ناگفته نماند که روزهای اول مشکل سرعت داشتم ولی بعد فهمیدم که اگر انتن پیش یک وسیله فلزی مثل کیس باشه سرعت دچار مشکل می شود الان که عالی است ماه پیش 3گیگم دانلود کردم و الان هم با 10 هزار تومان این ماه رو شارژ کردم(تعرفه اعتباری 128 دارم) سرعت دانلود هم بین 16 تا 15 است و کمتر نشده
البته یک مشکل (از دیدگاه خودم ) که داره آی پی من از تو اصفهان نشان میدهد.
و مشکل دیگر وایمکس کنترل پنل آن است که مقدار مصرف به بایت می دهد.
و دیگه اعتبار که با کارت شارژ وارد می کنی بعد از چند ساعت وارد میکند برا همین باید قبل از تمام شدن اعتبار سریع شارژ کنی.
Last edited by asalzadeh; 25-06-2010 at 00:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)