بله دوست عزیز بطور فرمولی حساب کنی درسته ولی ISPها برای اینکه شارژ یوزر زودتر تموم بشه جلوشو باز میذارند.
بله دوست عزیز بطور فرمولی حساب کنی درسته ولی ISPها برای اینکه شارژ یوزر زودتر تموم بشه جلوشو باز میذارند.
Last edited by Cleeev; 09-03-2010 at 06:20.
بالاخره از کجا سرویس میگیری؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارس آنلاین 128
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
پیشنهاد میکنم عکس بالای سرت رو نگاه کنی.در ضمن ping چی هست حالا؟
مشکل از خط تلفن بود که نويز داشت عوض کردم حالا بهتر شده ، روزا تا 300 برميداره و شب ها 150
Ping به معناي اصابت و برخورد آني هست . يعني مدتي زماني که طول ميکشه به IP مورد نظر دسترسي پيدا کرد . هر چقدر اين زمان کوتاهتر باشه بهتر هست يعني اينکه سايت موردنظر زودتر باز و لود ميشه .
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
در ضمن اين سرعتي که داري مگه به نفع شماست ؟! اين سياست شرکت هست که زودتر حجمت تموم بشه و بري پول ناقابل بدي و شارژ کني . شما شب ها هم موقع ساعت رايگان اين سرعت رو گرفتي ...
[QUOTE=saeed774;4741989]
Ping به معناي اصابت و برخورد آني هست . يعني مدتي زماني که طول ميکشه به IP مورد نظر دسترسي پيدا کرد . هر چقدر اين زمان کوتاهتر باشه بهتر هست يعني اينکه سايت موردنظر زودتر باز و لود ميشه .
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
در ضمن اين سرعتي که داري مگه به نفع شماست ؟! اين سياست شرکت هست که زودتر حجمت تموم بشه و بري پول ناقابل بدي و شارژ کني . شما شب ها هم موقع ساعت رايگان اين سرعت رو گرفتي ...[/QUOTE]
قسمت قرمز رنگ صحبتت قابل تامل بود مرسی.از توضیح ping ات هم ممنون.
سلام .
موقعی که میخام تست بگیرم ( از speedtest ) ، هنگام تست آپلود ارور میده . ( سرویس 1 مگ از صبانت دارم ) .
این عکس را هم از speedtest گرفتم :
![]()
همه جای آمریکای شمالی و اروپای غربی سرای من است...! ما به حول و قوه این نظام مقدس و سربازان گمنام * قادریم در کسری از ثانیه در هر جای جهان که اراده کنیم از ایران گرفته تا آمریکا و کانادا و اونور آلمان و هلند و اینور جاپن و غیره ، حماسه حضور رو به طور کامل به جا بیاریم و بیافرینیم...!
و اینم با عرض شرمندگی روم سیاه روم سیاه روم به دیوار مرگ بر آمریکا استغفرالله گلاب به روتون ایران :
دیگه خودتون با دو پست قبلیم مقایسه کنید :
![]()
Last edited by Cleeev; 09-03-2010 at 06:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)