به خاطر همین میگم منطق ندارید دیگهاگه شما داری من شرمنده هستمهیچ پخی نشدین
به خاطر همین میگم منطق ندارید دیگهاگه شما داری من شرمنده هستمهیچ پخی نشدین
نکته جالبش اینکه استقلال اون فصل قهرمان هم شدبه خاطر همین میگم منطق ندارید دیگه.هر چی بشه میگین 6 تایی ها.چه طور اون موقع که ما 6 تایی بودیم شما توی آسیا هیچ پخی نشدین.رفتار شما دقیقا مثل مسئولین مملکت ما هست هر چی بشه اون بازی رو پیش می کشید و دلتون به اون خوش است.دقیقا مثل.... (ادامه بدم سیاسی میشه)
من نمیدونم استقلالیها چهجور آدمایی هستن؟؟(البه آدامهای خوبی هستند)
وقتی قضیه شیش تایی ها مطرح میشه میگن این برای گذشته است و نباید در موردش بحث کرد
ولی تا کم میارن از افتخارات میان میگن ما تو آسیا فلان کردیم
مگه این برای گذشته نیست؟؟؟؟!!!
راستی یه سوال لیگ قهرمانان دوره قبل توی گروهتون چندم شدید؟؟؟!!!!![]()
آخر شدن توی گروه بهتر از 5 تا خوردن از یک تیم عربی عقب افتاده هستش.دیگه از عرب ها 5 تا بخوریم بهتره بمیریم.شما خوبه گروهتون 3 تیمه بود و نسبت به گروه استقلال آسون بود.بعد بد نیست جلوی صد هزار نفر از یه تیم ببازید.
اون فصل ما در دوران افت بودیم و در لیگ هم پنجم شدیم و گل خوردن از تیمهای عربی الان توی این دوره زمون چیز عجیبی نیست (ما یه چند وقتیه که قافیه رو به عربها باختیم این تیم عقب افتاده ای که داری میگی دارن فوتبالهاشون رو hd پخش میکنن درسته بازیکن درست حسابیندارن ولی بازکنهایی مثل نشاط اکرم و... داشت) بگذریم
شما که تو اوج امادگیتون بود تازه با امیر جان !!!!! دیگه بهانتون چی بود
اگه فکر می کنید گروه امسالتون هم سخته امسال هم کنار بکشید این بهتر از اینه که اخر بشد اگه خواستید میتونید راه و روشش رو از امیر جان!!! بپرسید اون خوب بلده
و توی همون دوره از مسابقات تیم ما توی تماشاچی رکورد زد!!!ولی شما جلوی چشم تماشاچیهاتون به ما باخید .تماشاچیهای شما توی اون لحظاتی که داشتن گریه میکرد(دوربین خبرساز رو دید) حاظر بودن از یه تیم عربی 10 بخورن ولی .....
بقول مایلی کهن بعضی هاشون اندازه بارسلونا هم گل زده بودن چی شد تو لیگ قهرمانان ت... زدن![]()
دوباره به این حرف می رسیم
دوستان این جا محدودیت داره وگرنه یه حرفهایی می زدم(سیاسی) که دیگه شما از این حرفها پشیمون می شدید...به خاطر همین میگم منطق ندارید دیگه.هر چی بشه میگین 6 تایی ها.چه طور اون موقع که ما 6 تایی بودیم شما توی آسیا هیچ پخی نشدین.رفتار شما دقیقا مثل مسئولین مملکت ما هست هر چی بشه اون بازی رو پیش می کشید و دلتون به اون خوش است.دقیقا مثل.... (ادامه بدم سیاسی میشه)
آقا چرا دارین دعوا می کنین
پرسپولیس بهترین تیم ایرانی تو سال 2009 تو دنیا شد. (بخاطر عملکرد بهتر نسبت به سه تیم دیگه در جام باشگاههای آسیا)
استقلال بهترین تیم ایرانی در سال 2009 تو ایران شد. (بخاطر قهرمانی در لیگ برتر 88-87)
حالا این چه ربطی به 6 تایی های پرسپولیس یا افتخارات استقلال تو آسیا داره من در عجبم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)