5320 یا 5300 یا ....
5320 یا 5300 یا ....
Last edited by trane2sfc; 10-02-2010 at 15:00.
خواهش میکنم.معمولا این گوشیها جز گوشیهای متوسط قیمت بازار هستش و بیشترین تنوع رو تقریبا گوشیهای سونی اریکسون دارند که تقریبا از لحاظ امکانات با هم برابری میکنند.
اگه واسه خودت میخواستی چیزی بخری خیلی راحت تر میتونستم راهنماییت کنم و میتونستی خرید بهتری انجام بدی.
یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب گوشی مخصوصا گوشی که میخوهی هدیه بدی زیبایی و تک بودن و استحکام و دوام گوشی هستش که شما زیاد به این موضوع نپرداختید.
بذار وارد جزئیات بشیم.
دبلیو888 یک گوشی قدیمی سونی اریکسون و مدل شکست خورده هستش و فروش انچنانی در دنیا نداشت تو ی ایران هم خیلی کم و تجربه ی جالبی نبود.صدای ضعیف.دوربین بد. امکانات کم.صفحه نمایش کوچک.کیبورد بد
دبلیو595 مدل به روز شده ی دبلیو 585 هستش که هر دو در جایگاه خودشون گوشیهای خوبی هستند و توی رده های خودشون قیمت مناسبی دارند. از لحاظ صدا توی این رنج نمره ی بالا میگیرن.از لحاظ استحکام هم تا حدودی خوبه اما من زیاد با حالت اسلایدش حال نکردم چون یه کم سفت هستش و زیادی پلاستیک داره.
گوشیهای ال جی هم خیلی خوبند مخصوصا توی این رنج ک اف 755 یا همون سکرت گوشی فوق العاده ای هست که شای از لحاظ امکانات از تمام گوشیای این رده بهتر باشه.دوربین 5 خوب- فیلمبرداری با بهترین رزولیشن و کیفیت.صفحه نمایش بزرگ=صدای تقریبا قابل قبول-زیبا و بادوام.من مشکلی توی این گوشی نمی بینم.اما بازار دست دوم خوبی ندارند.
نوکیا هم توی این رده مخصوصا توی گوشیهای جاوا حریفی واسه سونیاریکسون نمیشه.
سامسونگ هم چند مدلی داره که زیاد تفاوت باهم ندارند اما اگه میخری سری جدیدشون رو بخر چون سرعتشون بیشتره.مشکل گوشیهای قبل از سال 2009 سامسونگ سرعت پایین مخصوصا توی مموری کارت بود و به همین دلیل من یو600 و دی 900 خودم رو فروختم.
از لحاظ ساده بودن هم به نظرم سی 702 بهترینه هم زیباست و هم محکم و قیمت مناسبی داره و اینکه تک هست دوربین 3 مگاپیکسلی خوبی داره.میتونی عکسش رو خودت سرچ کنی
--------
توی برند موتورولا هم چند گوشی می درخشند از قبیل E8-V8-U9 که از لحاظ ظاهر از همه ی اون گوشیها بهتر هست
و هر سه تاشون دوربین 2 دارند E8 یه دنیا تفاوت داره با گوشیهای دیگه صدای عالی و همچنین ظاهر واقعا تک
یو 9 هم خیلی زیبا و زنونه هستش مخصوصا رنگ صورتیش.صدای خوبی هم داره
من اگه میخواستم بخرم که بیشترین الویت رو به زیبایی تک بودن و استحکام و دوام و سایر امکانات میدم
به ترتیبت
U9 -v8 و e8 و c702- و ال جی سکرت میدم.\
یادت نره توی هدیه گوشی باید بگیری که تک و زیبا و محکم باشه.
اینم چند تا عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدل وی 8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون بابت پست بسیار کاملت
حتما یکی از این گوشی ها را فردا میخرم
باز هم بسیار تشکر
zimka جان از بین تمام این گوشی هایی که گفتی گوشی ک اف 755 به دلم چسبید فقط یه مشکل کوچیک داره چون من گوشی که میخوام بخرم برام اولین و مهمترین چیز زیبایی و زنانه بودن گوشی هست ایا این گوشی فقط رنگ مشکی داره اگه اره که کلا نامید میشم
این f755 اصلا با خانوما کنار نمیاد.فقط هم مشکی داره.(تو gsm)
اگه یه جورایی با تاچ کنار میان بهت star سامسونگ یا cookie ال جی رو پیشنهاد میدم.
ولی cookie خشکلتره کار باهاش هم راحته.
این cookie یه رنگ صورتی هم داره که نمیدونم تو ایران هست یا نه.
حیف شد گوشی خوبی بود
با تاچ هم اصلا کنار نمیاد
از کجا میدونید گوشیه خوبیه؟؟![]()
ببخشید دوست من ولی فکر کنم انقدر شعور داشته باشم که یه گوشی را تشخیص بدم در ضمن از تجربییات دیگران استفاده کردم و در ضمن من خودم کلی تا الان گوشی عوض کردم اگر هم از دوستان کمک میخوام برای اینه که دست بالای دست بسیار هست بلاخره ادمهای خیلی واردی هم تو این فروم هستند منهای ادم هایی که فقط قصد تولید اسپم دارند نه کمک
در ضمن فکر میکنم گوشی مثل ک اف 755 نسبت به قیمتش خیلی میارزه
من فکر کردم جواب دادم اما مثل اینکه ندادم.
یه مدل سکرت هست که قسمتی از این گوشی طلایی هست. من خودم توی پاساژ الزهرا قم دیدم اما خیلی تو بازار کم هست.
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
یه مدل سکرت داره که حاشیه هاش طلایی هست و من خودم توی پاساژ الزهرا دیدم و فکر میکردم چینی تقلبی هست اما متوجه شدم که این مدل رو هم داره و قیمتش هم یکی هست اما کم پیدا میشه من فقط دو سه بار دیدم.
در ضمن رنگ عادیش هم خیلی شیک هست مخصوصا اون قسمت چرمش حالت با کلاس بهش میده.در ضمن گوشی زیاد دخترونه پسرونه نداره.
اگه میخوای دخترونش کنی یه آویز یه جا کلیدی یا هر چیز دیگه ای که دخترونه باشه بهش آویزون کن.
در ضمن یو 9 صورتی موتورولا هم به شدت دخترونه سوسول و خوشکل و تک هست.اگه موتو گرفتی یادت نره که با گارانتی فیتکو بگیره تا باتری و ...بهت قالب نکنن چون لوازم یدکی موتو یه کم گرونه اما عمری کار میکنه
Last edited by zimka_14162; 15-02-2010 at 18:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)