تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: مشاوره بین این گوشیها

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

یسری مانورهای الکی از روی اسم !
    مثلآ چون گوشی ال سی دیش 16 ملیون رنگه کیفیتش بهتره !
    یا مثلآ چون نوشته اچ دی حتمآ اچ دیه
    یا چون تاچش خازنیه بهتر از مقاومتیه
    یا باتریش 1500 میلی آمپره فلان
    و....
    خدا وکیلی هیچ کدوم رو نمیشه باور کرد !
    توی هر کدوم از روی تجربه میگم که همش الکیه
    مثلآ یادمه اونموقع یکی از فامیلامون د600 سامسونگ داشت! خداییش از ن95 و ن82 ال سی دی بهتری داشت (256 هزار در برابر 16 ملیون) یا همین ایکس1 با 65 هزار کیفیت براتب بهتری از بعضی 16 ملیونی ها داره
    یا همین 8910 که میگن اچ دیه ! با اون سی پی یو یا کیفیت تصویر خوب میده با صدای بد یا کیفیت متوسط با صدای خوب میده ! ولی هیچ کدومش عالی نیست
    یا مثلآ اف480 هیچ وقت تاچش به اندازه ایکس1 یا ستیو و حتی بعضی از خود گوشیهای سامسونگ نیست که انقدر روش مانور دادن
    یا باتری های 1500 میلی آمپری هر برندی هیچ وقت به اندازه ایکس1 هست ؟؟
    اینا همش سیاست و 4 تا کلمه قلمبه سلمبه در کردنه ! هیچ وقت گول اینا رو نباید خورد (مخصوصآ از برند سامسونگ ) ! خودم گولشو خوردم الانم بد پشیمونم !
    همیشه تجربه یه چیز دیگست !

2. 3 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب مگه کیفیت صفحه نمایشگرش بده ؟ یا تاچش بده ؟ بهتر از مقاومتی نیست ؟ یا باتریش با توجه به صفحه نمایش و Cpu و غیره و ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اگه با کیبورد میخوای b7610 و b7620 بهترین گوشی با کیبرد وین موبایل هستش ... از لحاظ مشخصات و ...

اگه بدون کیبرد میخوای

i8000 و htc hd 2 ... موفق باشی

4. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

میشه بگی امکانات مولتی مدیا ینی چی ؟
    صدا تو هدفون و اسپیکر و فیلم برداری جزو مولتی مدیا نیستن ؟!

تازه الان قیمت امنیا 2 حدود 500 تومنه اونم 16 گیگش بعد x2 بالای 700 تومنه
    هر جوری حسابش کنی اصلاً ارزش نداره
    خیلی ارزش داشته باشه 450 تومن
    مولتی مدیای خوب یعنی دوربین 8 مگاپیکسل و صدای استریو و فیش 5/3 و خروجیه تی وی......
    در ضمن فراموش نشه که ایکس2 در یه کلاسی متفاوت با اونیا2 قرار داره.ایکس2 کیبرد داره که در بین گوشی های کیبرد دار به نظره من میتونه گزینه ی خوبی باشه.
    سخت افزارش هم قبول دارم نسبت به خیلی ها ضعیفه ولی در کل قابل قبوله و مشکلی به وجود نمیاره.
    در مقایسه با گوشی های دیگه از نظر سخت افزاری کم میاره ولی اگه مقایسه را در نظر نگیرم میتونه گوشیه خوبی باشه و ایراد خاصی نداره(منظورم اینه که ایکس2 حداقل امکانات را برای یک گوشیه خوب داره و اگه کسی از این گوشی خوشش میاد اگه بخره 100 در 100 راضی خواهد بود.....)
    (امییدوارم منظورمو رسونده باشم)

دکمه های کنترلیه ایکس2 هم در نظر بگیرین(دکمه ی 4جهته و دکمه های اطرافش)که در یک گوشیه لمسی باعث راحتیه کار میشه و در بازی ها و برنامه ها کاربرد بسیار خوبی داره.

و در نهایت اینم دوباره بگم تا صدای دوستان در نیاد.من قبول دارم که ایکس2 نسبت به اونیا2 و یه سری گوشی های دیگه ضعف سخت افرزاری داره ولی جدا ازمقایسه از نظر سخت افزاری ایرادی به اون صورت نداره و راضی کننده میباشد
    Last edited by merikh_merikh; 04-02-2010 at 19:33.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مولتی مدیای خوب یعنی دوربین 8 مگاپیکسل و صدای استریو و فیش 5/3 و خروجیه تی وی......
    در ضمن فراموش نشه که ایکس2 در یه کلاسی متفاوت با اونیا2 قرار داره.ایکس2 کیبرد داره که در بین گوشی های کیبرد دار به نظره من میتونه گزینه ی خوبی باشه.
    سخت افزارش هم قبول دارم نسبت به خیلی ها ضعیفه ولی در کل قابل قبوله و مشکلی به وجود نمیاره.
    در مقایسه با گوشی های دیگه از نظر سخت افزاری کم میاره ولی اگه مقایسه را در نظر نگیرم میتونه گوشیه خوبی باشه و ایراد خاصی نداره(منظورم اینه که ایکس2 حداقل امکانات را برای یک گوشیه خوب داره و اگه کسی از این گوشی خوشش میاد اگه بخره 100 در 100 راضی خواهد بود.....)
    (امییدوارم منظورمو رسونده باشم)
    دوربین قبول
    صدا که مشخص شده ضعیفه ... هر صدای استریویی قوی نیست ... صدای امنیا 2 بالاتره
    فیش 3.5 و که امنیا 2 هم داره
    خروجیه تی وی هم که داره

ببین منم نمیگم گوشیه بدیه ... ولی یه نفر میخاد بین این دوتا یکیو انتخاب کنه ... خب وقتی امنیا 2 بهتره اونو میخره دیگه ... من هدفم مقایسست نه اینکه بگم x2 بده

الان سخت افزار امنیا 2 بد نیست ... ولی hd2 تو این مورد قویتره و اگه کسی سخت افزار قویتر بخاد میره اونو میخره
    x2 که دیگه سی پی یوش واقعاً ضعیفه و کم میاره
    تازه 200 تومنم گرونتره

به هر حال دوستمون میخاد یکیشو انتخاب کنه ... نظر منم امنیا 2 هست و دلیلشم گفتم
    شما هم پیشنهادتو با دلیل بگو

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •