با سلام حالا بنده اي كه كافي نت دارم و از وايرلس استفاده ميكنم و هزينه شارژم 000/250 تومانه به نظرتون بهتر نيست با adsl يك گيگ كه هزينه شارژش 000/215 تومانه عوضش كنم
باتشكر
ADSL
WIRELESS
WIMAX ( این یکی رو جدی نگیرید!)
با سلام حالا بنده اي كه كافي نت دارم و از وايرلس استفاده ميكنم و هزينه شارژم 000/250 تومانه به نظرتون بهتر نيست با adsl يك گيگ كه هزينه شارژش 000/215 تومانه عوضش كنم
باتشكر
سلام بچه ها حالا گذشته از اينا وايمكس بهتره يا adsl?
دوستان من در حال حاضر جایی هستم که adsl نیست به همین خاطر وایرلس دارم. قبلا که adsl داشتم از isp اسیاتک بود که کیفیتش جالب نبود.
الان پینگ و سرعت باز کردن سایتها خیلی بهتره. (همون سرعتی و دارم که قبلا داشتم.)
درباره انتن هم دوستانی که پرسیده بودن یک انتن مارک میتروتیک دارم که قیمتش حدود 200 تومن دراومد با کابل و ...
و طریقه نصبش هم اینه که یک کابل از انت به پورت لن کامپیوتر وصل میشه با اداپتوری که همراهشه همین.
کیفیت کدوم بهتره؟
هم از نظر سرعت.قطعی.هزینه.
اینکه همه می گن ای.دی.اس.ال به علت فقط خوب بودن کیفیت سرویس شرکت خاصی نیست علتش اینه که با شرایط ساختمانی و ساخت و سازها و پارازیت های موجود در مناطق و تغییرات آب و هوایی خطوط دی اس ال که بصورت کابل کشی هستند در تهران بهتر نتیجه دادن و اغلب کسانی که از وایرلس استفاده می کنند استفاده خاص و یا عدم برقراری ای دی اس ال بر روی خطوط تلفنشون که فیبر نوری هست رو دارند
![]()
دوستان این انتن چیه؟؟؟؟؟یعنی من اگه بخوام مودم با قابلیت وای فای بخرم باید انتن وصل کنم لطفا ساده و مختصر توضیع بدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)