تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: Runaway: A Twist of Fate

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی از راهنمایی های شما ممنونم.با این راهنمایی ها من مرحله اول رو تونستم راحت رد کنم.به نظر من هم بازی سختی نیست.به خاطر اینکه زیاد بازی نکردم و بعد از یه ساعت بازیو ول کردم نتونستم بازیو برم .ولی جدا بازی خیلی خوش ساختی هستش.میشه یه نفر خلاصه داستان دو شماره قبلی بازیو بگه؟
    راستی برای منم بازی مشکل صدا داره.حتما باید اون پچ رو دانلود کنم؟نمیشه یه جوری دیگه مشکل حل بشه چون حجم فایل فکر کنم زیاد باشه و با این اینترنت نمیشه اونو دانلود کرد.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خیلی از راهنمایی های شما ممنونم.با این راهنمایی ها من مرحله اول رو تونستم راحت رد کنم.به نظر من هم بازی سختی نیست.به خاطر اینکه زیاد بازی نکردم و بعد از یه ساعت بازیو ول کردم نتونستم بازیو برم .ولی جدا بازی خیلی خوش ساختی هستش.میشه یه نفر خلاصه داستان دو شماره قبلی بازیو بگه؟
    راستی برای منم بازی مشکل صدا داره.حتما باید اون پچ رو دانلود کنم؟نمیشه یه جوری دیگه مشکل حل بشه چون حجم فایل فکر کنم زیاد باشه و با این اینترنت نمیشه اونو دانلود کرد.
    راه دیگه ای نداره ، رو هم 14 مگابایته . خلاصه رو هم در اولین فرصت میذارم.

3. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ظاهرا من به اون کمربندی که توی مرحله اول دور مجسمه کره زمین پیچیده شده نیاز دارم
    یکی از دوستان گفت باید با جک ماشین یه کاری کرد که درش اورد
    اما من اونجایی که ماشینه پارکه رفتم ولی چیزی پیدا نکرد جز سوئیچ ماشین با یه کمربند
    جک رو باید از کجا گیر اورد؟
    -----------------------------------------------
    ویرایش: خودم فهمیدم!
    Last edited by underworld; 08-02-2010 at 11:17.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خلاصه دو قسمت اول :
    قسمت اول
    Runaway: A Road Adventure

برایان بسکو ، شخصیت اول داستان ، یک انسان خرخونه که دانشجوی فیزیکه و در راه سفر به کالیفرنیاست که تحصیلش رو در دانشگاه برکلی که به تازگی توش قبول شده ادامه بده. در حین رانندگی با یه دختره تصادف میکنه و میبردش بیمارستان ،اون دختر اونجا میگه که اسمش «تینا تیمنز»ه و یک گروه مافیایی دنبالشن . (همین دختری که بازی رو باهاش شروع میکنین). برایان هم یه جورایی درگیر داستان این دختر میشه و باهاش همسفر میشه و در حین بازی هم بهش علاقه مند میشه و در آخر تینا و برایان پس از کلی فرار از دست این گروهه ، یه جوری سرشون رو گول میمالن و پولشون رو بالا میکشند و کلی پولدار میشن .
    آخرین دموی بازی نشون میده که تینا برایان رو دم در دانشگاه پیاده میکنه ، اما برایان که دیگه حالا از حالت بچه خرخون ابله در امده ( و در طول بازی موهاش فشن شده) بعد از یه خورده فکر کردن بی خیال درس و دانشگاه میشه و میپره تو ماشین تینا و میگه بریم عشق و حال و با پولای پیدا شده میرن عشق و حال !

قسمت دوم :
    Runaway 2: The Dream of the Turtle

توی این قسمت ، برایان و تینا که پول دار شدن برای تعطیلات میرن مسافرت ، یه خلبان رو استخدام میکنن که اونارو به جزیره ی مالا ببره ، در حین پرواز خلبان سکته میکنه ، چون توی هواپیما یه دونه چتر نجات بیش تر نبوده ، برایان اونو میبنده به تینا و پرتش میکنه پایین ، خودشم سعی میکنه هواپیما رو کنترل کنه و در آخر تو جنگل سقوط میکنه ، از اینجا جستجو برای یافتن تینا آغاز میشه . در حین جستجو تو این جزیره ی مالا میفهمه یه کمپ نظامی به فرمانده ای شخصی به نام Kordsmeier (کوردزمایر) اونجا وجود داره که وجود یه کمپ توی این جزیره ی تفریحی یکمی عجیبه.( کوردزمایر همون شخصیه که توی شماره ی سوم ، برایان به اتهام قتلش میافته زندان و از اونجا هم میفرستنش به بیمارستان روانی ها.)
    خلاصه تو شماره دوم کلی کلنجار میرین و میفهمین این کمپ نظامی منتظر یه دانشمنده که بیاد و ببرنش توی یه معبدی قدیمی تا یه کارایی اونجا بکنن ، برایان هم با هزار بدبختی تغییر چهره میده و به جای دانشمند وارد معبد میشه ، اونجاست که میفهمه توی این معبد (اگه درست یادم باشه) یه سنگ کمیابی وجود داره که به عنوان سوخت برای سفینه ی فضایی هایی به کار میره که چند وقت پیش توی دریاچه ی جزیره فرود اومدن و حالا بهش احتیاج دارن ، و فرمانده کوردزمایر عوضی قصد داره این سنگ رو بدست بیاره و در عوضش از این فضایی ها سلاح پیشرفته (یا یه همچین چیزایی) بگیره.
    در ضمن این فضایی ها تینا رو پس از سقوط پیدا کردن و در حال درمان اون هستند ، برایان هم برای پس گرفتن تینا با کلی بدبختی میره (فکر کنم آلاسکا) و یه سنگ دیگه که کسی تاحالا پیداش نکرده رو از زیر آب پیدا میکنه ، اینجاست که قراره بره بده به فضایی ها و تینا رو پس بگیره ولی بازی تموم میشه. در شروع قسمت سوم شما از خودتون می پرسین که پس داستان فضایی و اینا چی شد اما بعد که بازی بره جلو میفهمین چی شد که بازی به اینجا رسید.
    ----
    اینم بگم که شماره ی یک و دو ی این بازی بسیار قشنگ تر از سه اش است و اگه سه رو تموم کردین و خوشتون اومد ، حتما یک و دو رو هم بگیرین.

عکس فرمانده کوردزمایر :

6. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه خیلی خوب توضیح دادی.فقط این شماره 1 و 2 این بازی گیر میاد؟بعد توی اینترنت پیدا میشه؟حجمش حدودا چه قدر است؟
    راستی اون لینک پچ که برای درست صدا بود میشه بگی کدوم از اونارو باید دانلود کرد.آخه چند تا فایل توی اون لینک بود.

8. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه خیلی خوب توضیح دادی.فقط این شماره 1 و 2 این بازی گیر میاد؟بعد توی اینترنت پیدا میشه؟حجمش حدودا چه قدر است؟
    راستی اون لینک پچ که برای درست صدا بود میشه بگی کدوم از اونارو باید دانلود کرد.آخه چند تا فایل توی اون لینک بود.
    نمیدونم تو بازار گیر میاد یا نه اما تو تاپیک درخواست بازی بگی حتما برات میذارن ، شماره یکش 3 تا سی دی و شماره 2 یک دی وی دی
    برای درست شدن صدا شما ابتدا باید پچ 1.05 بازی رو بریزی که از اینجا دانلود می کنی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از اینکه پچ بریزی ، باید کرک مخصوص اون ورژن رو هم بریزی که اونم از اینجا میگیری :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی لینک بالا باید کرک مخصوص ورژن 1.05 رو پیدا کنی ، اگه لینک رو به همین صورت وارد کنی ، قسمتی از صفحه رو میاره که فایل هست و نیازی به گشتن نیست. اسم فایل هست :
    Runaway: A Twist of Fate v1.05 [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE
    زیرش نوشته file archive [686 KB بغلش آیکون یه دیسکته ، روی اون کلیک کن دانلود میکنه.
    Last edited by shahab_f; 08-02-2010 at 21:46.

10. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

مرحله اولشو که رد کردم تازه قلقش دستم اومد
    دوستان برای گرفتن راهنمایی توی بازی کافیه کلید F1 رو بزنید
    اگه یکم زبانتون قوی باشه متوجه منظورش میشین
    کلید F2 هم نشون میده که میتونین به کدوم نقاط دسترسی داشته باشین
    (البته اینو برای تازه واردها گفتم...اساتید خودشون بهتر میدونن!)
    کلا به لطف این دو کلید بازی آسونیه
    هر چی هم که جلوتر میرم بازی برام قشنگتر میشه.....تا حالا بازی این شکلی نکرده بودم
    ================================================== ===
    بازی رو بلاخره تموم کردم......واقعا عالی بود+ داستان زیبا
    حتما شماره 1 و 2 رو باید بگیرم و امتحان کنم
    Last edited by underworld; 10-02-2010 at 12:37.

12. این کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به همه توصیه می کنم حتما این بازیو بگیرن.واقعا یه بازی ماجرایی تاپ هستش.دیالوگهای طنز زیادی هم در بازی وجود داره که باعث شده بازی جذابتر باشه.

14. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Anastasia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا میشه بگید من چطور باید این کرک و پچ رو دانلود کنم ؟
    وقتی توی اون لینک هایی که گذاشتید رفتم واسه پچ 6 تا لینک دانلود گذاشته که هر کدوم مال یه کشوره . وقتی هم روی آمریکا یا هر کدوم دیگه میزنم باز دوباره میاد تو همون صفحه ! پس من باید چیو بزنم که شروع کنه دانلود ؟
    واسه کرک هم وقتی رو عکس دیسک میزنم میره یه صفحه دیگه که باز هیچ جا ننوشته دانلود ! پس من باید کجا بزنم که دانلود بشه آخه ؟!؟!

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

امروز میرم  دنبالش  شانس بیارم  پیدا بشه 
    از سبکش خوشم  اومد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •