دوست عزيز، جواب شما و بقيه دوستان ديگه كه همين حرف و زده بودن رو دادم توي پست هاي قبلي تر!!!!!! اگه يكم كامل مباحث رو دنبال كنين بهتره!!!
موفق باشيد.
Yahoo
گوگل(Gmail)
Msn
دیگر سرویس های پست الکترونیکی....
دوست عزيز، جواب شما و بقيه دوستان ديگه كه همين حرف و زده بودن رو دادم توي پست هاي قبلي تر!!!!!! اگه يكم كامل مباحث رو دنبال كنين بهتره!!!
موفق باشيد.
فقط جیمیل!
1. سرغت بسار بالاتر
2.تبلیغات کمتر
3. امکان استفاده از اوتلوک که مهمترین دلیل استفاده من از جیمیله!
4. اسپم خیلی کمتر (از دلایل مهم)
5. کلاس کاری بالاتر
6. آزادی بیشتر در انتخاب نام کاربری
موارد 5 و 6 به دلیل کاربر های بسیار زیاده از بچه های دبستانی تا بقیه که اغلب بیش از 2 - 3 آی دیدارند!
ضمنا دوست عزیز اینکه گوگل اطلاعات ما رو داره فرق میکنه با اینکه میخونه. شما اگر واقعا منظورت این بود که اطلاعات رو داره منظورت روبد گفتی و اگر نه که دوستان به پست ارسالی شما جواب دادند، خبر از ذهن شما که ندارند. پس داغ نکن!
بله گوگل نه بیکاره و نه عملا میتونه ایمیل های این همه کاربر رو تک تک بخونه! ولی اگر بخواد میتونه کسی رو کنترل کنه. ضمنامن هیچ جای گوگل شماره تماس و غیره ذخیره نکردم!
به نظر من بستگی به خودم آدم داره که با کدوم راحت تره.. فعلن که یاهو تو ایران حرف اولو میزنه....
ولی جیمل میاد بالا..!!!
درسته بستگی به خود آدم داره، ولی این آدم هم باید بنا بر دلایلی سرورش رو انتخاب کنه دیگه! بحث هم بر سر همین دلایل و امتیاز هاست!
ضمنا یاهو بیشتر به خاطر مسنجرش اینقدر محبوبه نه برای میلش!
قبلا هم گفتم همه چی غیر از یاهو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hotmail!
یاهو که افتضاحه فقط برای چت خوبه
gmail اطلاعاتمون رو میدونه! و خب درسته نمیخونه؛ فلی همونطور که استاد جو ساتریانی! گفت؛ اگه یه روز -- بشه ما به فنا میریم
hotmail به این باحالی. فقط یکم سرعتش پایین بود که با ADSL حل شد.
(البته من از همه محصولات و خدمات Microsoft طرفداری میکنم!)
Last edited by amin_fixfox; 09-04-2010 at 17:05.
البته فکر کنم اکثر دوستان اکانت از هموشون دارن(مثل خود من) ولی هرکدوم یه مزیت داره .ولی در کل جی میل عالیه بیشتر به خاطر امنیتش .در ضمن یه سوال . دوستانی که از هات میل استفاده میکنند یه توضیحی در موردش بدن و اینکه چقدر فضا در اختیارت میذاره؟
gmail
هم سریع تر لود میشه هم ساده تره که کار باهاشو راهتتر می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)