میگم شما چجوری حساب کردی 60 درصد ایران ترکه؟یعنی حدود 45 میلیون ترک در ایران وجود داره؟ بعد اینا دقیقا کجا هستن؟
میگم شما چجوری حساب کردی 60 درصد ایران ترکه؟یعنی حدود 45 میلیون ترک در ایران وجود داره؟ بعد اینا دقیقا کجا هستن؟
به نظر من كه اولا اين نظر سنجي مشكلي نداشت جز اون مشكلات فني كه ديشب عادل قشنگ توضيح داد. دوما اگه عادل كسي يا چيزي رو مسخره كرده باشه حرفهاي كمالونده :"توي سيستان و . . .تراكتور كلي طرفدار داره"(خداييش مسخره كردن هم داره) ضمن اين كه ايشون خودش در جريان انتقال به بندرعباس بيشترين تمسخر رو حواله تراكتورسازي و تبريز و آذربايجان و كلا اهالي فوتبال كرد. ثالثا به نظر من كه يه پرسپوليسي هستم طرفداراي پرسپوليس بيشتر از استقلال و استقلال هم با فاصله زياد بسيار بيشتر از تراكتوره. ورزشگاه رفتن كه دليل نمي شه. ولي اين نظر سنجي تازه اگر هم همه SMS ها بدون مشكل رفته باشه هيچ ربطي به تعداد طرفدارها نداره چون ممكنه يكي با 10 خط فرستاده باشه و كس ديگه . . . . ضمنا عادل تا حالا اصلا لو نداده كه طرفدار كدوم تيمه چون حال همه وصله هاي ناجور فوتبال و ورزش رو مي گيره. حتي اگه بخاطر درآمد بيشتر باشه.
دمت گرم عادل
دیشب از همه جالبتر اون شخصی بود که ادای آدمای متفکرو توی هواداران تراکتور در می آورد ، می گفت هر شماره ای مثل 200090 ، میتونه حداکثر 3600 مسیج در دقیقه بگیره ، یعنی توی 3 ساعت حداکثر 648000 تا!!!
یکی دیگه میگفت چون 80 هزار نفر توی ورزشگاه هستن ، پس 80 درصد به تتراختور رای دادن
چیزی که مشخصه تعصب بیجای طرفداران تراکتوره که احتمالا استدلالای منطقی دیشب عادل رو هم قبول ندارن!!
اون مصاحبه ها همش گلچین میشه... و مصاحبه های مسخره پخش میشه... همه شماها فا...
خدايشش جسارت نشه كلي خنديدم تبريزي ها ميگفتن 80 هزار تا تماشاگر اومد بعد تو نظر سنجي زده 11 درصد اينجا 80 هزار تاس بايد اونجا هم 80 درصد باشه
یعنی می گی اونی هم که میگفت 50 درصد تراکتور طرفدار داره ، اونم گلچین شدست؟؟
اینو که دیگه جای جای ورزشگاه نوشته بود!
اتفاقا افراد منطقی هم بینشون وجود داشت
همین فردوسی پور فارس ، دیشب این همه وقت برنامشو برای توجیه و پاسخگویی به شما گذاشت (که البته به نظر من تلف کرد ، چون فایده ای نداره!) ، میتونست خیلی راحت از کنارش بگذره!!
همون سلطان علی دایی که توی امضاته ، دیشب چی گفت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)