نه داداش من همه ی استقلالی ها تو تبریز از کرد ها بودند که به تبریزی ها و ترک ها توهین کردند و جوابش را هم گرفتند ...![]()
نه داداش من همه ی استقلالی ها تو تبریز از کرد ها بودند که به تبریزی ها و ترک ها توهین کردند و جوابش را هم گرفتند ...![]()
در اینکه تراکتور تیم پرطرفداریه شکی نیست از یه طرف هم توی تقلب توی 90 هم شکی نیست .
100% تایید میشه...
کاملا تایید میشه!
مشکل اینه که چون تو تبریز و اونورا اکثریت طرفدار تراکتورند این آقایون فکر میکنن تو کل ایران همین وضعه! شماها بیایین اصفهان یه نفر پیدا کنید طرفدار تراکتور باشه!اینجا از هر 10 نفر 6-7 نفر یا پرسپولیسی اند یا استقلالی بقیه هم سپاهانی!
Last edited by MORINIO; 24-01-2010 at 14:32.
اکثر فامیلای ما تو تهران رفته بودن که از 12 نفر بیشتر میشن!
ترک های مقیم تهران می دونی چند نفره؟؟
همشون ترکی بلدن!
استقلال هم تو تبریز 1000 تا تماشاچی داشت که همش از اطراف اومده بودن.مثل مهاباد و کردستان.
ترک های مقیم تهران می دونی چند نفره؟؟
همشون ترکی بلدن!
خوب اونا هم اصلیتشون ترک دیگه ! گفتم یه تهرانی اصیل ! اصلا تهرانی نه به قول دوستمون اصفهانی ! راه میدادن از 1000 نفر بیشتر میومدن برای استقلال !
دیگه هم حرفی باقی نمیمونه ! برید با پرطرفدارترین تیم جهانتون البته بعد از رئال مادرید خوش باشید ! آرزو بر جوانان عیب نیست !
متاسفام برای اصفهانی که از 10 نفر 6 نفر سرخابی هستندما داریم سنگ این شهرستانی ها رو به سینه میزنیم اونوقت اونها رفتن طرفدار سرخابی شدند آخه کی تیم شهرشو ول میکنه بره طرفدار تیم پایتخت بشه این تیمها تو این چند وقت مفتی از بیت المال خوردند تازه شدند این
حیف اون پولهایی که از جیب شهرستانیها میره و تیمهاشون هر روز منحل میشن
اون پولهایی که از بلیت تماشاچیهای شهرستانی در میاد میره تو جیب استقلال پرسپولیس
مطمئن باش تو تبریز هیچ کس واسه تشویق استقلال پرسپولیس نمیاد یه جورایی خطرناکه حسن
در ضمن تو آزادی طرفدارای تراکتور خیلی فشرده نشسته بودند واسه همین 50 50 بود من به درصد گفتم 50 به 60 میشه 110 درصد
در ضمن ما انتظار نداریم تهرانی اصیل بیاد طرفدار تراکتور بشه . با توجه به این اپیدمی که تراکتور ایجاد کرده طولی نمیشه که مردم سایر شهرها هم سرخابی رو ول میکنند طرفدار شهر خودشون میشن اونروز ببینم به چی مینازین ؟
هیچ توهینی نیست منطقی است خواهشا حذف نشود
دوستان آمار الکی ندید
توی اصفهان بیشتری ها طرفدار سپاهان هستند
حیف که استادیوم نقش جهان هنوز ساخته نشده وگرنه توی همه بازی ها پر بود
الانشم که فولاد شهر 30 کیلومتری اصفهان هست و با اون جاده خطرناکش توی بیشتر بازی های سپاهان تقریبا پر و اگه بازی حساس باشه که دیگه جای سوزن اندازی هم نیست
ما مدعی کل کشور نیستیم ولی توی کل استان بیشتری ها سپاهانی هستند
شاید بتونم بگم اصفهان کمترین طرفدارهای سرخابی رو داره نسبت به ما بقی استان ها
خوب قربون آدم چیز فهم ما هم همینو میخواهیم حیف نیست اصفهانی تیم پر افتخاری مثل سپاهان رو ول کنند برند سمت سرخابیها
اون 6 و 7 نفر رو هم که من گفتم از دوستی که در چند تایپیک بالا گفتن نقل قول کردم حرف خودم نیست
مطمئن باشید تو تبریز هم اصلا طرافدارای سرخابی در حدی نیستند که شمارش بشند
زنده باد تیمهای شهرستانی و البته تراکتور
من آمار الکی نمیدم چیزیه که خودم دارم میبینم!
اینو قبول دارم ولی توی خود شهر اصفهان اینطوری نیستتوی کل استان بیشتری ها سپاهانی هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)