تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 74

نام تاپيک: سپاسي از جهنم گريخت!

داره خودمونی میشه aminalex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اولا 50 - 50 نبود تهران ! شما 60 -50 در نظر بگیر ! ثانیا همون به قول شما 1000 نفر تبریزیای طرفدار استقلال بودن ! استقلال که برای خودش تو شهرستان از تهران تماشاگر نمیبره ! منم گفتم شما 10 نفر از تهرانی ها رو هر وقت تونستی برای تراکتور بیاری آزادی اونوقت ! اصلا 10 نفر نه ! 1نفر ! اصلا تهران هم نه هر شهر دیگه ای به غیر از تبریز !
    نه داداش من همه ی استقلالی ها تو تبریز از کرد ها بودند که به تبریزی ها و ترک ها توهین کردند و جوابش را هم گرفتند ...

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

در اینکه تراکتور تیم پرطرفداریه شکی نیست از یه طرف هم توی تقلب توی 90 هم شکی نیست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

در اینکه تراکتور تیم پرطرفداریه شکی نیست از یه طرف هم توی تقلب توی 90 هم شکی نیست .
    100% تایید میشه...

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

دوست عزیز تماشاگرای شما الان تو جو هستن ! 1کی دو سال که بگذره اون وقت بگو ! در ضمن امروز روز اول هفته بود نه جمعه ! برای پرسپولیس رو که دیدی با باخت سنگین هفته پیشش 50.000 تا اومده بودن !

واقعا نمیدونم شما حمعیت کل تبریزو چطور بیشتر از کل ایران میبینید ! البته تو همون تبریز هم کلی سرخابی داریم ! نمونش بازی استقلال و تراکتور تو تبریز تماشاگرای تبریزی استقلالی و دیدی ! شما هر وقت تونستید تو یه شهر دیگه که بازی دارید از آدمای همون شهر حتی 10 نفر تماشاگر برای خودتون بیارید اونوقت صحبت از طرفدارای زیادتون کنید ! دلیل نمیشه که هر حا میشه لشکر کشی میکنید و بعد هم ادعای باطل میکنید !
    کاملا تایید میشه!

مشکل اینه که چون تو تبریز و اونورا اکثریت طرفدار تراکتورند این آقایون فکر میکنن تو کل ایران همین وضعه! شماها بیایین اصفهان یه نفر پیدا کنید طرفدار تراکتور باشه! اینجا از هر 10 نفر 6-7 نفر یا پرسپولیسی اند یا استقلالی بقیه هم سپاهانی!
    Last edited by MORINIO; 24-01-2010 at 14:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

اولا 50 - 50 نبود تهران ! شما 60 -50 در نظر بگیر ! ثانیا همون به قول شما 1000 نفر تبریزیای طرفدار استقلال بودن ! استقلال که برای خودش تو شهرستان از تهران تماشاگر نمیبره ! منم گفتم شما 10 نفر از تهرانی ها رو هر وقت تونستی برای تراکتور بیاری آزادی اونوقت ! اصلا 10 نفر نه ! 1نفر ! اصلا تهران هم نه هر شهر دیگه ای به غیر از تبریز !
    اکثر فامیلای ما تو تهران رفته بودن که از 12 نفر بیشتر میشن!
    ترک های مقیم تهران می دونی چند نفره؟؟
    همشون ترکی بلدن!
    استقلال هم تو تبریز 1000 تا تماشاچی داشت که همش از اطراف اومده بودن.مثل مهاباد و کردستان.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترک های مقیم تهران می دونی چند نفره؟؟
    همشون ترکی بلدن!

خوب اونا هم اصلیتشون ترک دیگه ! گفتم یه تهرانی اصیل ! اصلا تهرانی نه به قول دوستمون اصفهانی ! راه میدادن از 1000 نفر بیشتر میومدن برای استقلال !
    دیگه هم حرفی باقی نمیمونه ! برید با پرطرفدارترین تیم جهانتون البته بعد از رئال مادرید خوش باشید ! آرزو بر جوانان عیب نیست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب اونا هم اصلیتشون ترک دیگه ! گفتم یه تهرانی اصیل ! اصلا تهرانی نه به قول دوستمون اصفهانی ! راه میدادن از 1000 نفر بیشتر میومدن برای استقلال !
    دیگه هم حرفی باقی نمیمونه ! برید با پرطرفدارترین تیم جهانتون البته بعد از رئال مادرید خوش باشید ! آرزو بر جوانان عیب نیست !
    متاسفام برای اصفهانی که از 10 نفر 6 نفر سرخابی هستند ما داریم سنگ این شهرستانی ها رو به سینه میزنیم اونوقت اونها رفتن طرفدار سرخابی شدند آخه کی تیم شهرشو ول میکنه بره طرفدار تیم پایتخت بشه این تیمها تو این چند وقت مفتی از بیت المال خوردند تازه شدند این

حیف اون پولهایی که از جیب شهرستانیها میره و تیمهاشون هر روز منحل میشن
    اون پولهایی که از بلیت تماشاچیهای شهرستانی در میاد میره تو جیب استقلال پرسپولیس
    مطمئن باش تو تبریز هیچ کس واسه تشویق استقلال پرسپولیس نمیاد یه جورایی خطرناکه حسن
    در ضمن تو آزادی طرفدارای تراکتور خیلی فشرده نشسته بودند واسه همین 50 50 بود من به درصد گفتم 50 به 60 میشه 110 درصد
    در ضمن ما انتظار نداریم تهرانی اصیل بیاد طرفدار تراکتور بشه . با توجه به این اپیدمی که تراکتور ایجاد کرده طولی نمیشه که مردم سایر شهرها هم سرخابی رو ول میکنند طرفدار شهر خودشون میشن اونروز ببینم به چی مینازین ؟

هیچ توهینی نیست منطقی است خواهشا حذف نشود

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوستان آمار الکی ندید
    توی اصفهان بیشتری ها طرفدار سپاهان هستند
    حیف که استادیوم نقش جهان هنوز ساخته نشده وگرنه توی همه بازی ها پر بود
    الانشم که فولاد شهر 30 کیلومتری اصفهان هست و با اون جاده خطرناکش توی بیشتر بازی های سپاهان تقریبا پر و اگه بازی حساس باشه که دیگه جای سوزن اندازی هم نیست
    ما مدعی کل کشور نیستیم ولی توی کل استان بیشتری ها سپاهانی هستند
    شاید بتونم بگم اصفهان کمترین طرفدارهای سرخابی رو داره نسبت به ما بقی استان ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان آمار الکی ندید
    توی اصفهان بیشتری ها طرفدار سپاهان هستند
    حیف که استادیوم نقش جهان هنوز ساخته نشده وگرنه توی همه بازی ها پر بود
    الانشم که فولاد شهر 30 کیلومتری اصفهان هست و با اون جاده خطرناکش توی بیشتر بازی های سپاهان تقریبا پر و اگه بازی حساس باشه که دیگه جای سوزن اندازی هم نیست
    ما مدعی کل کشور نیستیم ولی توی کل استان بیشتری ها سپاهانی هستند
    شاید بتونم بگم اصفهان کمترین طرفدارهای سرخابی رو داره نسبت به ما بقی استان ها
    خوب قربون آدم چیز فهم ما هم همینو میخواهیم حیف نیست اصفهانی تیم پر افتخاری مثل سپاهان رو ول کنند برند سمت سرخابیها
    اون 6 و 7 نفر رو هم که من گفتم از دوستی که در چند تایپیک بالا گفتن نقل قول کردم حرف خودم نیست
    مطمئن باشید تو تبریز هم اصلا طرافدارای سرخابی در حدی نیستند که شمارش بشند
    زنده باد تیمهای شهرستانی و البته تراکتور

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من آمار الکی نمیدم چیزیه که خودم دارم میبینم!

توی کل استان بیشتری ها سپاهانی هستند
    اینو قبول دارم ولی توی خود شهر اصفهان اینطوری نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •