تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 49

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید سیستم(فقط کیس)تا 400 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

مبارک باشه ، اما شما نباید به حرف فروشنده ها اصلا توجه می کردی
    4850 رو با چه برندی و چه قیمتی خریداری کردی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ولی پیشنهاد من با همون انبرد برای 6ماه سر کن یه خورده پولت رو بیشتر کن ! و سری 5 رو بگیر که DIRECTX 11 رو ساپورت میکنن و قیمت این کارتها الان حدود 200 تومن هست که بعد از عید میشه حدود 170-180 تومن تا اون موقع هم یه خورده پس انداز کن پولش در میاد و اصل خرید جنس هم همون حول و حوش تابستون هست که قیمتها یه خورده پایینتره نسبت به مواقع دیگه سال
    اینجوری بهتره پولت رو هم دور نمیریزی فقط 3 ماه باید با این کارت گرافیک آنبرد بسازی ! وگرنه الان یه 4670 میتونی بخری که تا سال دیگه هم باید بندازیش اشغالدونی ! نهایتش هم ازت بخرن 50 بیشتر مایه نمیدن ! خود دانی !
    تاييد ميشه من هم خودم ميخوام اين كار رو بكنم فعلا يه مادربرد asrock 785g با گرافيك رادئون 4200بخرم بعد هم كه كرافيكهاي سري 5000 ارزون قيمت اومدن بازار يكي از اونا بخرم ... مانيتور هم فعلا ميخوام crt دست دوم بخرم D:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ولی پیشنهاد من با همون انبرد برای 6ماه سر کن یه خورده پولت رو بیشتر کن ! و سری 5 رو بگیر که DIRECTX 11 رو ساپورت میکنن و قیمت این کارتها الان حدود 200 تومن هست که بعد از عید میشه حدود 170-180 تومن تا اون موقع هم یه خورده پس انداز کن پولش در میاد و اصل خرید جنس هم همون حول و حوش تابستون هست که قیمتها یه خورده پایینتره نسبت به مواقع دیگه سال
    اینجوری بهتره پولت رو هم دور نمیریزی فقط 3 ماه باید با این کارت گرافیک آنبرد بسازی ! وگرنه الان یه 4670 میتونی بخری که تا سال دیگه هم باید بندازیش اشغالدونی ! نهایتش هم ازت بخرن 50 بیشتر مایه نمیدن ! خود دانی !
    تاييد ميشه من هم خودم ميخوام اين كار رو بكنم فعلا يه مادربرد asrock 785g با گرافيك رادئون 4200بخرم بعد هم كه كرافيكهاي سري 5000 ارزون قيمت اومدن بازار يكي از اونا بخرم ... مانيتور هم فعلا ميخوام crt دست دوم بخرم D:

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مبارک باشه ، اما شما نباید به حرف فروشنده ها اصلا توجه می کردی
    4850 رو با چه برندی و چه قیمتی خریداری کردی؟
    سلام
    خيلي ممنون
    والا جي بكم
    اينقدر رو مغز ادم اين فروشنده ها ميرن كه ادم خام ميشه
    الان دقيق نميدونم ٤٨٥٠ مال كدوم برنده فقط ميدونم ati 4850 هست قيمتش هم حدودا ١٣٨ تومني شد
    البته دقيقش رو فردا كه اوردم از رو فاكتور براتون مينويسم

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخوام یه سیستمی در این چند ماه اخیر که دقیقا نمی دونم کی بخرم که اتفاقا فقط کیس و همون حدود 400 تومان باشه.دیگه نخواستم تاپیک دیگه درست کنم گفتم همین جا مطرح کنم.از استادان عزیز چند تا سوال داشتم:
    با این پول میشه حداقل بیشتر بازی های سال 2009 مثل dragon age و re5 و... و همین طوری بازی های قدیمی تر مثل Crysis رو در بالاترین حد اجرا کرد؟
    بازی های جدید که سال 2010 میان مثل mass effect2 و AC2 و bioshock2 و... رو در چه حدی میشه اجرا کرد؟
    کار گرافیک ATI 5670 از سریHD5700 درسته که ارزون شده و به 100 تومان رسیده؟این کارت گرافیک خوبه؟

من سوال های دیگه ای هم دارم ولی بعدا از استادان عزیز می پرسم فقط بگم که هارد مهم نیست برام و همین طور به طور حرفه ای بازی می کنم ولی دیگه خوره گرافیک نیستم و با سیستمی که بشه از یه بازی از نظر گرافیکی تا حدودی لذت برد هم راضی هستم.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخوام یه سیستمی در این چند ماه اخیر که دقیقا نمی دونم کی بخرم که اتفاقا فقط کیس و همون حدود 400 تومان باشه.دیگه نخواستم تاپیک دیگه درست کنم گفتم همین جا مطرح کنم.از استادان عزیز چند تا سوال داشتم:
    با این پول میشه حداقل بیشتر بازی های سال 2009 مثل dragon age و re5 و... و همین طوری بازی های قدیمی تر مثل Crysis رو در بالاترین حد اجرا کرد؟
    بازی های جدید که سال 2010 میان مثل mass effect2 و AC2 و bioshock2 و... رو در چه حدی میشه اجرا کرد؟
    کار گرافیک ATI 5670 از سریHD5700 درسته که ارزون شده و به 100 تومان رسیده؟این کارت گرافیک خوبه؟

من سوال های دیگه ای هم دارم ولی بعدا از استادان عزیز می پرسم فقط بگم که هارد مهم نیست برام و همین طور به طور حرفه ای بازی می کنم ولی دیگه خوره گرافیک نیستم و با سیستمی که بشه از یه بازی از نظر گرافیکی تا حدودی لذت برد هم راضی هستم.
    شما تاپیک بزنی بهتره ! زودتر جوابت رو میگیری ! درضمن بهتره وقتی قصد خرید داشتید مشاوره بگیری ! چون تا اون موقع خیلی اتفاقا میوفته تو بازار !

7. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

1

ببینید الان CPU های سری I اومده مثلI3، I5،و I7 که تا بعد از عید بازارش داغ میشه و خب طبیعتا اونها از ساپورت بهتری برخوردارند .
    الان قیمتشون یکم بالاست مثلا I3- 2.9 حدودا 170 باید باشه !! بعد از عید حتی I5 و ... هم ارزونتر میشن. رم هم که مطمئنا تا چند وقت دیگه DDR3 جای همه رمها رو میگیره تو بازار .این هم به خاطر سیستم عاملهای 7 و شاید 8 باشه !!!که سیستمهای قویتری میخواد .
    بنابر این این نکته رو هم حتما در نظر داشته باشد .
    با 400 فکر نمیکنم چون خود CRISIS یه بازیی هست که تو تاپیکش بری تو همین سایت میفهمی چه سیستم و گرافیکی میخواد !!!!!!!!!! پس بهتره زیاد عجله نکنی و تا وقتی میخوای سیستم بخری پولتو خوب جمع کنی که یه وقت رو مخت نره که ای کاش یه کم صبر میکردم و مثلا فلان گرافیک رو میخریدم .
    کلا من فکر کنم یه 200 تومن دیگه باید بذاری تا یه چیز خوب جمع کنی . البته این نظر منه . چون کم و بیش قیمتهای روز بازار رو دارم . ( این نظر کلی منه )

راستی دوست عزیز سیستمت مبارکه . اگه ممکنه از روی فاکتور و با ذکر مشخصات بگو که قطعاتت چیه و چند خریدی و از کجا خریدی . ممنون .

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    بالاخره سيستمم اماده شد و من اوردمش

البته تا خواستم بيارمش ٣ ٤ بار قطعه ها رو عوض كردم
    در كل به اين صورت زير شد
    لطفا دوستان نظر بدن
    البته تا ٤٠٠ قرار بود سيستم ببندم ولي شد ٦٠٠ تومن
    Cpu: intel e7500core 2due box
    Main bord:asus s_p5QL pro
    Ram 20048/800 ocz
    Hdd: 500gb sata maxtor
    Vga: g-force ati radeon 4850 1gb ddr3
    Case: perfeet mini (به خاطر جمع جور بودنش كيس ميني برداشتم)
    dVD RW samsung sata 22x
    در حدود ٦٠٠ تومن در اومد
    يه ال سي دي ١٩" وايد سامسونك مدل943 هم خريدم ١٣٩ تومن كه جمعا ٧٤٠ تومني شد
    [مثلا ميخواستم كلا با٤٠٠ تومن سيستم ببندم]
    از راهنمايي هاي همه دوستان هم ممنونم
    Last edited by amin n & i series; 26-01-2010 at 10:19.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام اقا تبریک ایشالا فنش برات بچرخه
    ولی فکر نمیکنی بهتر نبود قبلش اینجا رو هم یه دید میزدی ؟؟ نمیخوام نا امیدت کنماااااااا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حال میکنی ضدحال رو ؟؟

11. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Dante 13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همینجا دیگه

پيش فرض

ميشه منم كمك كنيد ؟
    من كامپيو ترم خيلي وقته كه داغونه و به زور روشن ميشه ولي يه چند ماهيه كه اصلا روشن نميشه منم نميدونم چشه
    ميخوام يه سيستم ديگه ببندم قيمتش دورو بره 300-400 تومن باشه (فقط كيس)
    خيلي واسه بازي كردن نميخوام
    رمش حد اقل 2 باشه
    دي وي دي رايتر هم داشته باشه
    گرافيكشم نميدونم هر چي شما بگين
    راجع به مادر برد و ... نميدونم همون قديميا باشن يا اونها رم عوض كنم
    بعد يه چيز ديگه به نظر شما كيس رو هم عوض كنم يا همون بمونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •