مبارک باشه ، اما شما نباید به حرف فروشنده ها اصلا توجه می کردی
4850 رو با چه برندی و چه قیمتی خریداری کردی؟
مبارک باشه ، اما شما نباید به حرف فروشنده ها اصلا توجه می کردی
4850 رو با چه برندی و چه قیمتی خریداری کردی؟
تاييد ميشه من هم خودم ميخوام اين كار رو بكنم فعلا يه مادربرد asrock 785g با گرافيك رادئون 4200بخرم بعد هم كه كرافيكهاي سري 5000 ارزون قيمت اومدن بازار يكي از اونا بخرم ... مانيتور هم فعلا ميخوام crt دست دوم بخرم D:
تاييد ميشه من هم خودم ميخوام اين كار رو بكنم فعلا يه مادربرد asrock 785g با گرافيك رادئون 4200بخرم بعد هم كه كرافيكهاي سري 5000 ارزون قيمت اومدن بازار يكي از اونا بخرم ... مانيتور هم فعلا ميخوام crt دست دوم بخرم D:
سلام
خيلي ممنون
والا جي بكم
اينقدر رو مغز ادم اين فروشنده هاميرن كه ادم خام ميشه
الان دقيق نميدونم ٤٨٥٠ مال كدوم برنده فقط ميدونم ati 4850 هست قيمتش هم حدودا ١٣٨ تومني شد
البته دقيقش رو فردا كه اوردم از رو فاكتور براتون مينويسم
من میخوام یه سیستمی در این چند ماه اخیر که دقیقا نمی دونم کیبخرم که اتفاقا فقط کیس و همون حدود 400 تومان باشه.دیگه نخواستم تاپیک دیگه درست کنم گفتم همین جا مطرح کنم.از استادان عزیز چند تا سوال داشتم:
با این پول میشه حداقل بیشتر بازی های سال 2009 مثل dragon age و re5 و... و همین طوری بازی های قدیمی تر مثل Crysis رو در بالاترین حد اجرا کرد؟
بازی های جدید که سال 2010 میان مثل mass effect2 و AC2 و bioshock2 و... رو در چه حدی میشه اجرا کرد؟
کار گرافیک ATI 5670 از سریHD5700 درسته که ارزون شده و به 100 تومان رسیده؟این کارت گرافیک خوبه؟
من سوال های دیگه ای هم دارم ولی بعدا از استادان عزیز می پرسم فقط بگم که هارد مهم نیست برام و همین طور به طور حرفه ای بازی می کنم ولی دیگه خوره گرافیک نیستم و با سیستمی که بشه از یه بازی از نظر گرافیکی تا حدودی لذت برد هم راضی هستم.
شما تاپیک بزنی بهتره ! زودتر جوابت رو میگیری ! درضمن بهتره وقتی قصد خرید داشتید مشاوره بگیری ! چون تا اون موقع خیلی اتفاقا میوفته تو بازار !
ببینید الان CPU های سری I اومده مثلI3، I5،و I7 که تا بعد از عید بازارش داغ میشه و خب طبیعتا اونها از ساپورت بهتری برخوردارند .
الان قیمتشون یکم بالاست مثلا I3- 2.9 حدودا 170 باید باشه !! بعد از عید حتی I5 و ... هم ارزونتر میشن. رم هم که مطمئنا تا چند وقت دیگه DDR3 جای همه رمها رو میگیره تو بازار .این هم به خاطر سیستم عاملهای 7 و شاید 8 باشه !!!که سیستمهای قویتری میخواد .
بنابر این این نکته رو هم حتما در نظر داشته باشد .
با 400 فکر نمیکنم چون خود CRISIS یه بازیی هست که تو تاپیکش بری تو همین سایت میفهمی چه سیستم و گرافیکی میخواد !!!!!!!!!! پس بهتره زیاد عجله نکنی و تا وقتی میخوای سیستم بخری پولتو خوب جمع کنی که یه وقت رو مخت نره که ای کاش یه کم صبر میکردم و مثلا فلان گرافیک رو میخریدم .
کلا من فکر کنم یه 200 تومن دیگه باید بذاری تا یه چیز خوب جمع کنی . البته این نظر منه . چون کم و بیش قیمتهای روز بازار رو دارم . ( این نظر کلی منه )
راستی دوست عزیز سیستمت مبارکه . اگه ممکنه از روی فاکتور و با ذکر مشخصات بگو که قطعاتت چیه و چند خریدی و از کجا خریدی . ممنون .
سلام به همه دوستان
بالاخره سيستمم اماده شد و من اوردمش
البته تا خواستم بيارمش ٣ ٤ بار قطعه ها رو عوض كردم
در كل به اين صورت زير شد
لطفا دوستان نظر بدن
البته تا ٤٠٠ قرار بود سيستم ببندم ولي شد ٦٠٠ تومن
Cpu: intel e7500core 2due box
Main bord:asus s_p5QL pro
Ram 20048/800 ocz
Hdd: 500gb sata maxtor
Vga: g-force ati radeon 4850 1gb ddr3
Case: perfeet mini (به خاطر جمع جور بودنش كيس ميني برداشتم)
dVD RW samsung sata 22x
در حدود ٦٠٠ تومن در اومد
يه ال سي دي ١٩" وايد سامسونك مدل943 هم خريدم ١٣٩ تومن كه جمعا ٧٤٠ تومني شد
[مثلا ميخواستم كلا با٤٠٠ تومن سيستم ببندم]
از راهنمايي هاي همه دوستان هم ممنونم
![]()
Last edited by amin n & i series; 26-01-2010 at 10:19.
سلام اقا تبریک ایشالا فنش برات بچرخه
ولی فکر نمیکنی بهتر نبود قبلش اینجا رو هم یه دید میزدی ؟؟ نمیخوام نا امیدت کنماااااااا
حال میکنی ضدحال رو ؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ميشه منم كمك كنيد ؟
من كامپيو ترم خيلي وقته كه داغونه و به زور روشن ميشه ولي يه چند ماهيه كه اصلا روشن نميشه منم نميدونم چشه
ميخوام يه سيستم ديگه ببندم قيمتش دورو بره 300-400 تومن باشه (فقط كيس)
خيلي واسه بازي كردن نميخوام
رمش حد اقل 2 باشه
دي وي دي رايتر هم داشته باشه
گرافيكشم نميدونم هر چي شما بگين
راجع به مادر برد و ... نميدونم همون قديميا باشن يا اونها رم عوض كنم
بعد يه چيز ديگه به نظر شما كيس رو هم عوض كنم يا همون بمونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)