میگم من پارس انلاین بهم ADSL نمیداد میگفتت خططتون نمیدونم چیه سرویس نمیدیم
الان مخابرات میده ؟
میگم من پارس انلاین بهم ADSL نمیداد میگفتت خططتون نمیدونم چیه سرویس نمیدیم
الان مخابرات میده ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
دوتس عزیز شما احتمال خیلی زیاد خط تلفنتون pcm که تا وقتی خطتتون عوض نشه ( که من 1 ساله دنبالشم ) نمیتونید از اینترنت ADSL هیچ شرکتی استفاده کنید
با تشکر
سلام دوستان خواهشا یکی بداد من برسه. من از همین اینترنت adsl مخابرات سنندج استفاده میکنم. حذوذ یه ماهه آوردم ولی سرعتم در حد شلغمه !!! با مرکز دیتا شونم که تماس گرفتم(1899) میگن به ما ربطی نداره. 256 - 3ماهه گرفتم. ضمننا اینم بگم که از پورت usb استفاده میکنم یعنی میتونه مشکل ازون باشه؟! آخه من نمیدونم چجوری با لن وصلش کنم
خواهش میکنم بدادم برسید.![]()
قیمت ها چنده ماله مخابرات؟به شخص 512 به بالا رو هم میدن؟
![]()
Last edited by BLACK_SUN; 26-08-2011 at 16:20.
کسی جواب مارو نمیده؟
یکی بیاد بگه چطورـــه؟!یا چیز پی ان و اینا مشکلی نداره؟!پشتیبانیش خوبه؟!
دوستان کسی خبر نداره ایا مخابرات اینترنت نامحدودم اراعه میده؟
سلام مباركه من 256 كيلوبايت 4گيگ 2ماهه رو اوردم با 24500 تومان كه اين نسبت به امكانات و سرعت پارس انلاين خيلي بالاست تازه 256 كيلوبايت من 70 دانلود ميكنه كه اين پول واقعا
زياد و انده حرامه!!!!
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)