تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 49

نام تاپيک: هکر آیفون در اندیشه شکستن قفل PS3

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

اینجا داشت بحث منطقی میشد. من تا اونجا که میدونم به کس توهین نکردم.
    یه حرفایی زدن من هم جمله به جمله جوابشون رو دادم حالا یه عده که قبلا توی بحث ها شکست خوردن و جوابی نداشتن میان اینجا چیزایی که تو دلشون مونده رو میگن!!! میان یه حرفایی میزنن که اصلا کاری به منطق نداره.
    توی بخش بازی از هرکی بپرسین میدونه کی براش کافیه توی یه پست نوشته باشه (کنسول خوب) ازش تشکر میکنه.
    بادمه توی اخرین بحثمون یه پستی دادی که نشون داد با منطق نمیری جلو و فقط میپرستیش جوری که صدای همکار انجمن کنسول هم به خاطر پستت در اومد!!!
    توی جزيیات نمیرم. با خیال خودتون خوش باشین.
    در ضمن نظر لطفته که فکر میکنی من و یه عده دیگه پیرو داریم. ولی نه. هنوز اونقدر مغرور نشدم که خودم رو به خاطر یه اسم کاربر فعال پرو گیمر حساب کنم و انتظار داشته باشم یه عده بیان منو بپرستن(بر عکس بعضیا). متاسفانه این کار رو شما دارین میکنین. با تعصبتون باعث میشید یه عده دیگه هم گمراه بشن و جایی که کارشون به بحث کشید و دستشون رو خالی دیدن شروع کنن به عوض کردن بحث و توهین کردن ولی بازم خودشون رو با یه مشت حرفای پوج دلداری میدن!!

از بحث باهاتون بسی لذت بردم . بحثی داشتین خوشحال میشم توی پروفایل با هم بحث کنیم.

موفق باشید.
    Last edited by aghamajid1369; 23-01-2010 at 01:17.

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

اینجا داشت بحث منطقی میشد. من تا اونجا که میدونم به کس توهین نکردم.
    یه حرفایی زدن من هم جمله به جمله جوابشون رو دادم حالا یه عده که قبلا توی بحث ها شکست خوردن و جوابی نداشتن میان اینجا چیزایی که تو دلشون مونده رو میگن!!! میان یه حرفایی میزنن که اصلا کاری به منطق نداره.
    توی بخش بازی از هرکی بپرسین میدونه کی براش کافیه توی یه پست نوشته باشه (کنسول خوب) ازش تشکر میکنه.
    بادمه توی اخرین بحثمون یه پستی دادی که نشون داد با منطق نمیری جلو و فقط میپرستیش جوری که صدای همکار انجمن کنسول هم به خاطر پستت در اومد!!!
    توی جزيیات نمیرم. با خیال خودتون خوش باشین.
    در ضمن نظر لطفته که فکر میکنی من و یه عده دیگه پیرو داریم. ولی نه. هنوز اونقدر مغرور نشدم که خودم رو به خاطر یه اسم کاربر فعال پرو گیمر حساب کنم و انتظار داشته باشم یه عده بیان منو بپرستن(بر عکس بعضیا). متاسفانه این کار رو شما دارین میکنین. با تعصبتون باعث میشید یه عده دیگه هم گمراه بشن و جایی که کارشون به بحث کشید و دستشون رو خالی دیدن شروع کنن به عوض کردن بحث و توهین کردن ولی بازم خودشون رو با یه مشت حرفای پوج دلداری میدن!!

از بحث باهاتون بسی لذت بردم . بحثی داشتین خوشحال میشم توی پروفایل با هم بحث کنیم.

موفق باشید.
    پست من که پاک شد ولی جواب تو رو من تابستون میدم.

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آخه چرا بحث الکی میکنین اگه به مقایسه پی سی با کنسول باشه .....
    اگه شما واقعا گیم هستی باید 360 , ps3 در کنار هم داشته باشی که همه بازیهارو انجام بی که دسته ps3 به درد فایتینگ و ریس میخوره ماله 360 برای شوتر اول شخص هست که اتفاقا کسی که میشگه با موس و کیبرد راحته باید 3_4 ساعت با دسته 360 بازی کنه و بعد نظرشو درباره ش بگه

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

باشه شایان جان. منتظر میمونم.منتظر میمونیم تا ناتال بیاد اگه انتظارت برای همینه. اون موقع هم من بهت میگم وایسا تا فلان موقه تا Nia بیاد بعد من جوابت رو بدم.
    اقای mac-world واقعا حرفت برام جالب بود.
    برو بشین شوتر ۳۶۰ رو با کامپیوتر مقایسه کن. با رد کردن این چیزای obvious فقط یه چیز رو نشون میده . . .
    البته شاید فکر میکنی بازی dmc رو به خاطر تفنگش میگن شوتر که همچین حرفی میزنی!!!
    بگذریم. دیگه اینجا بحث نکنیم بهتره. اگه حرفی داشتین توی پروفایلم بگین این تاپیک رو نابود نکنیم بهتره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این یه بحث قدیمی هستش که هیچ وقت به نتیجه نرسیده و هیچ وقت هم به نتیجه نمیرسه چون سلیقه ای هستش

یکی با کنسول حال میکنه یکی با pc

من در مورد خودم بگم که قبل از اینکه کنسول بگیرم یکی از طرفداران pc بودم اما الان میبینم که pc هیچ حرفی واسه گفتن

نداره .

اکثر اونایی که میگن pc بهتره خوب کنسول ندارن معلوم که میگن pc بهتره اونایی هم که کنسول دارن و میگن pc بهتره نمیدونم چرا

کنسول خریدن به قول آقا مجید شاید بخاطر بازی های انحصاری هستش

به هر حال امید وارم قفل ps3 شکشته شه به لطف این هکر یا هکرای دیگه . ( که میشه)
    به نظر من آدم بايد هر دو رو داشته باشه.....اينور اتاقش pc باشه انور هم يه ps3 .

بازيهاي اختصاصي pc هم خيلي عالي هستند. starcraft . down of war.

بازيهاي اختصاصي sony هم كه ديگه حرف ندارن. god of war.tekken.gran torismo.

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هک شد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از mac_world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

خب الان فقط باید منتظر یه ویدیو از youtube بود که کاملا ثابت بشه
    از مطالب وبلاگش که بنظر میاد کارش درست باشه

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

باشه شایان جان. منتظر میمونم.منتظر میمونیم تا ناتال بیاد اگه انتظارت برای همینه. اون موقع هم من بهت میگم وایسا تا فلان موقه تا Nia بیاد بعد من جوابت رو بدم.
    اقای mac-world واقعا حرفت برام جالب بود.
    برو بشین شوتر ۳۶۰ رو با کامپیوتر مقایسه کن. با رد کردن این چیزای obvious فقط یه چیز رو نشون میده . . .
    البته شاید فکر میکنی بازی dmc رو به خاطر تفنگش میگن شوتر که همچین حرفی میزنی!!!
    بگذریم. دیگه اینجا بحث نکنیم بهتره. اگه حرفی داشتین توی پروفایلم بگین این تاپیک رو نابود نکنیم بهتره.
    نه عزیز من برای ناتال نیست
    جلوی ناتال که اصلا حرفی برای گفتن نیست
    وقتی ماکروسافت ناتال رو توی E3 نمایش داد همه ریختن
    بیخیال
    می گم تابستون چون امسال کنکور دارم و مثل قبل توی جریان بازی نیستم. یعنی اصلا نیستم.
    تابستون دوباره شروع می کنم به بازی چون بازی کردن رو بیشتر از هر کاری دوست دارم

چون الان زیاد بازی نمی کنم نمی تونم درست جوابت رو بدم ولی تابستون چرا

10. این کاربر از ShayaN3K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض آیا Play Station 3 هک شده است؟

پسر جوانی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حالا ظاهراً موفق به هک کامل پلی استیشن 3 شده است. George Hotz دیروز در توئیتر و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این خبر را اعلام کرده و سر و صدای زیادی به پا کرده است. پلی استیشن 3 برای مدت زیادی (تقریبا سه سال) است که هک نشده و کاربران امکان استفاده از بازی های کپی شده را ندارند. حالا به نظر می رسد ممکن است این امکان فراهم بشود تا خیلی ها خوشحال شوند.

اقای هاتز می گوید که برای هک کردن پلی استیشن 3 از هیچ سخت افزار یا چیپ ستی استفاده نکرده است و ادعا کرده که علاوه بر دسترسی کامل به سیستم حافظه، کنترل پردازنده PS3 را هم در دست گرفته. ظاهراً او برای مدت سه سال و دو ماه و یازده روز روی پروژه پلی استیشن کار می کرده!

آقای هاتز هنوز به طور مشخص در مورد روشی که برای این کار استفاده کرده، صحبتی نکرده. شاید دلیل این سکوت هم ترس از آپدیت های امنیتی احتمالی سونی باشد که در مقابله با این هک، ارائه خواهد شد، اما اگر این قضیه صحت داشته باشد، به نظر می رسد کاربران پلی استیشن 3 باید منتظر اتفاقات جالبی باشند.

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

برای روشن شدن موضوع برای دوستان بازی معروف اکشن آرپی جی فال آوت 3 رو مثال میزنم
    ریلیز سال 2008

همانطور که در عکسها مشاهده میکنید توضیحات کامل هم در سایت داده ign شده
    اختلاف زیادی بین گرافیک بازی در حالت pc: high با کنسول های دیگر وجود دارد ...
    بترتیب از لحاظ گرافیک
    pc
    xbox
    ps3

من خودم شخصا اجرای بازی در p[s3 رو دیدم به مراتب در کامپیوتر هم از لحاظ گرافیک
    هم راحتی اجرا از ps3 بالاتر بود ...درصورتی که این بازی یکی بازی های پرفروش ps3 هم بود....
    در صورتی که مربوط به دو سال پیش الان بازی های ریلیز امسال و سال دیگر مطمئن باشید
    کنسول ها به گرد پای pc هم نمیرسند .....یکی از دلایل دوام آوردن کنسول ها استفاده
    از فن آوری جی پی یو درآنها بود Graphics processing unit (در xbox 256 و ps3 512 )که این
    --- دوساله هم ati هم nvidia بخصوص مورد دوم کاملا این فن آوری رو پیاده کردن
    یعنی بیشتر پردازش گرافیکی در کارت گرافیک صورت میگیره تا فشار کمتری به cpu بیاد
    که در نسل های بعدی این کار در حال افزایش هم هست .....

خود کمپانی سونی هم ps3 از لحاظ قیمت بزرگترین شکست تجاری این شرکت اعلام کرده
    تنها راه نجات خودش رو از سقوط این کنسول چنگ زدن در انحصاری کردن چند بازی برای
    مثل آنچارتد و تکن و .... میدونه که تا الان براساس خود آمار و ارقام سونی این سیاست هم
    با شکست روبرو شده و این یکی دوساله در بازارجهانی (کاری به ایران ندارم) رقابت اصلی
    بین کنسولهای نینتندو و xbox بوده معمولا یکسال ایکس باکس پرفروشترین کنسول
    یکبار هم نینتندو بیشترین طرفدار رو داره به نظر من هک شدن یا نشدن این کنسول چندان
    در دنیای بازی تغییری ایجاد نمیکنه......
    قبول نیست آقا جان!
    این اسکرین شاتا از غرض اینجوری گرفته شدن
    موقع حرکف زدن با کلانتر خود به خود یه فیلتر QAA اجرای می شه و تصویر باکیفیت می شه
    اما موقعی که با کسی حرف نمی زنی این فیلتر برداشته می شه چون رو فریم خیلی تاثیر داره
    اون تصویری که از کلانتر رو ی پی سی گرفتن وقتیه که با کلانتر در حال حرف زدن نیستی حتی زاویه رو هم طوری گرفتن که قیافه کلانتر نمسخره به نظر برسه
    برای اینکه مطمئن شید می تونید اسم کلانتر رو سمت راست تصویر کنسول ها ببینید(چون داری باهاش حرف می زنی)
    من اینو با پی سی بازی کردم و گرافیکش از نسخه های کنسولی یه سر و گردن بالاتر بود:|

[QUOTE]
    [برای روشن شدن

بیا اینم اسکرینایی که خودم از پی سی گرفتم:
    کد:
    افکت نور رو ببین کف بر..:
    کد:
    Last edited by *Necromancer; 25-01-2010 at 16:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •