سلام
ببخشيد اين عينك ها براي سري 6000 سامسونگ كارايي داره يا فقط براي 7000 به بالا ميشه ازش استفاده كرد؟
ممنون.![]()
سلام
ببخشيد اين عينك ها براي سري 6000 سامسونگ كارايي داره يا فقط براي 7000 به بالا ميشه ازش استفاده كرد؟
ممنون.![]()
دوستان متخصص و پروفسور در زمینه تلویزیون های ال ای دی و همینطور سه بعدی PLZ Help
میخوام یه تلویزیون ال ای دی 46 اینچ بخرم ولی هم فول اچ دی باشه و هم اینکه سه بعدی باشه
شما چی پیشنهاد میکنید؟
تلویزیون های ال ای دی جدید سامسونگ سه بعدی هستن؟
شايد توي اينده اي نزديك ديگه به عينك نياز نداشته باشيم :
طبق اعلام يك گروه پژوهشي تايواني، مصرفكنندگان احتمالا تا سال 2015 شاهد عرضه تلويزيونهاي LCD سهبعدي به بازار خواهند بود كه براي تماشاي آنها، به استفاده از عينك ويژه نياز نيست.
موسسه پژوهش فنآوري صنعتي تايوان (ITRI) هفته جاري تلويزيونهاي LCD سهبعدي 42 اينچي نمايش داد كه به عينك نيازي ندارند و به گفته مدير بخش سيستم و برنامه سهبعدي (ITRI)، اين شركت ميتواند در حال حاضر نمايشگرهايي به بزرگي 65 اينچ بسازد. اين گروه پژوهشي از فنآوري Parallax Barrier براي ايجاد افكت سهبعدي در تلويزيون استفاده ميكند؛ اين فنآوري براي رواج سهبعدي در ميان تماشاگران ضروري دانسته شده است؛ چراكه تحليلگران ميگويند بيشتر مردم به استفاده از عينكهاي پولاريزه براي تماشاي تلويزيون سهبعدي مايل نيستند و بسياري از مردم براي دادن 200 دلار به ازاي هر يك از اين عينكها طفره ميروند.
c7000بچه ها بهترين نوع تلويزيون 3D كدومه؟
c750
با سلام
یه سوال
من یه LCD ام جی 18 اینچ دارم و می خوام با کامپیوترم فیلم 3 بعدی ببینم . گرافیکم هم جی فورس 8400 هستش .
می تونم با دریافت درایور از nvidia به صورت 3 بعدی تصاویر رو ببینم .
نکته : LCD من معمولی هستش
من led چدید ال جی 3 بعدی را از نزدیک دیدم و تست کردم کلا با سه بعدی قدیمی قضیه فرق می کنه دیگه قرمز و آبی نیست در واقع نصف هرتز tv برای یک چشم شما تصویر پخش می کنه و نصف هرتز دیگه برای چشم دیگه و تصویر در حالت عادی دوتایی هست که البته با عینک هم کمی دوتایی هست ولی واقعا سه بعدی می شه البته پلاسمای پاناسونیک توی ریویو ها بهتر جواب داده و از سامسونگ c7000 حداقل می دونم بهتر بوده قیمت هر عینک هم اشتباه نکنم 140 دلار هست که سامسونگ جدا می فروشه ولی ال جی دوتا روی tv می ده (تا جایی هم که اطلاع دارم شارژی هستند)
سامسونگ هم 2 تا عینک روش میده. شارژی هم هست.
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
متاسفانه نمی شه
توی لینک زیر حداقل سیستم مورد نیاز برای دیدن تصاویر 3D را می تونی ببینی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از آقای رستمی سوال کردم گفتن یک عینک بیشتر روی هر تی وی نیست!
حالا یا عینک توی بانه کم میشه یا کسی که برای بانه میاره چون منم توی تبلیغات سامسونگ دیده بودم که 2تا عینک روی هر تی وی هست و عقل هم حکم میکنه که هر تی وی حداقل 2 عینک باید داشته باشه روش چون کمترین خانواده هم که در نظر بگیریم 2 نفر هستن و ...
امیدوارم اون یکیش هم روش بزارن و به مردم کامل بفروشن...
من تیزر تبلیغاتی led 3d سامسونگ را دارم 60 اینچش را به اون قسمت که می رسه که دختر بچه داره دست می زنه به tv و ... زیر نویس می کنه که عینک جداگانه به فروش می رسد یه ریویو تصویری هم دیدم که این را گفت تازه توی یه فروم هم خوندم که یک نفر به خاطر نداشتن عینک و گرون بودنش 3d نگرفته توی cnet هم گفته سری 8000 عینک همراهش نیست ؟؟؟
Last edited by amin_g_p; 21-06-2010 at 08:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)